Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד את הנקודות שציינתי על מנת ליצור תמונה ברורה יותר. הגדר, וכל גדר, הכרחית - זו לא דעה זו פשוט עובדה: צריכים הפרדה נגד מחבלים וגנבים. גם אם 99% מהערבים יאהבו אותנו, תמיד יהיו כאלה שיבואו להרוג.

רק מה, יושב איזה דביל עם מפות ומצייר להנאתו תוואי. חוצה כפרים, גונב אדמות, מה איכפת לו? שם נוח להעביר דחפור במקרה הטוב ובמקרה הרע זה מגיע משנאה ומניצול המעמד שלו כבנאדם עם העט. לא קשה לכבד אנשים וגם לא קשה לרמוס אותם. הסרטון המקורי מראה איזה אנשים יש בנקודות כוח במדינה הזו - אפסים שנהנים מכל טיפת אוטוריתה שנופלת בחיקם.

נעזוב את הנקודה שההתנחלות לא צריכה להיות שם (כל כך קשה לרכז אוכלוסין? לא יותר פשוט לשתף את האדמה מאשר להילחם עליה ולחלק אותה?), אבל אם היא כבר שם אפשר להגן עליה יופי עם גדר עוטף צמוד. לא צריך 2 ק"מ של הכנה להתרחבות על חשבון אנשים כמוני וכמוך שפשוט לא נולדו יהודים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לירות בהם אחד אחד!

זה מוות פשוט מידי תאמת,שירקבו בכלא באשמת בגידה עד יומם האחרון חלאות!!!(כנ"ל השוטרים :lol: )

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

ואני עדיין לא מצליח להבין מה עניין שמיטה להר סיני.

נניח לרגע שהבחור באמת חלאה שמקומה לא איתנו.יותר מזה, נניח שהוא הציק לשוטרים סתם.

זה מה שנותן לשני הליצנים באלנבי את הלגיטימציה להעמיד את הניידת המגודלת איפה שבזין שלהם, כדי להתעסק בענייניהם הפרטיים (שימו לב, פרטיים, ע"ח זמן העבודה, הממומנת מכיסנו הקולקטיבי - להזכירכם) ?

זה מה שנותן לשוטר קטן הזין את הזכות לדבר למישהו כאילו הוא כלב?

תעשו לי טובה.

פורסם

תגידו באקדמיה לשוטרים (אם יש כזה דבר כאן) מלמדים רק כמה משפטים כמו :

"אתה רוצה להסתבך?"

"עוף מכאן"

זהו ?:roll:

רק אני או שמתאים לשוטר הזה עונדה ?:lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...