Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVD clarion MAX667VD double din

fishburn
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המכשיר במצב חדש, היה מורכב 3 חודשים בלבד, נמכר עקב בעיית תזרים מזומנים (לא מעוניין בהחלפה, תודה).

המכשיר הוא DOUBLE DIN עם מסך 7" ולא 6.5" כמו רוב המכשירים.

מפענח דולבי וDTS פנימיים, מוציא סראונד מלא כולל סנטר (6 ערוצים), לא צריך לקנות בשבילו גם רכזת.

מסך 7" מגע מלא.

שליטה מלאה מהמסך על האייפוד, כולל וידאו.

המכשיר מיוצר ביפן ולא בסין כמו השאר.

כולל צפייה ושמיעה ב2 איזורים נפרדים (2 zone).

כניסת AUX נוספת על האייפוד.

מפענח סאונד 24bit.

שלט עם שליטה מלאה על כל הפונקציות

המכשיר תומך גם בדיבורית BT מלאה מהפאנל (צריך לקנות את המתאם)

תומך גם בחיבור מצלמת רוורס מקורית של קלריון

תומך גם בחיבור לשלט הגה מקורי

הכל באריזה המקורית....

http://clarion.com/sg/en/products/2007/multimedia/multimedia_source_units/MAX676VD/sg-en-product-pf_1168734501972.html

יש לי גם כבל מתאם לאייפוד שקניתי ולא הרכבתי בסוף שניתן לקנות במחיר סמלי.... (אין לי שימוש בו בלי המכשיר)

המכיר הנדרש עבור המכשיר הינו 7000ש"ח. המכשיר נקנה כאמור ב10,500ש"ח לפני 3 חודשים.

אם רוצים ניתן לשלם עבורו בכרטיס אשראי (אני מעביר אותו דרך העסק שלי) בעד 10 תש' ללא ריבית. אפילו תקבלו חשבונית...

לפרטים נוספים (למרות שהכל רשום פה כבר) גיא 054-2442474

כל הקודם זוכה וזוכה בגדול :lol:

07MAX676VD-AS_51.jpg

הכל מסביב בינוני!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...