Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!!

מאיפה מתחילים לטייל ביפו העתיקה כדי לא לפספס יותר מידי?

אני די רוצה להתחיל לטייל ליד הים,בטיילת ,להיכנס בדרך לאיזו מסעדה טובה ואז שוב לחזור לטיילת ובכך לסיים ערב שאמור להיות רומנטי מלכתחילה.

השעות שאני מדבר עליהן הן מ-4 אחר הצהריים עד הערב, ביום שבת!

אני אודה לכם אם תכוונו אותי, מאיזה כיוון הכי טוב להתחיל?...מאיזה רחוב או סמטה?

אני לא רוצה להגיע לשם בלי לדעת "מי,מו,מה" , ועוד דבר חשוב אני רוצה להחנות את האוטו בנקודת ההתחלה, לכן דרושה חנייה, אפילו בתשלום.

REMEMBER זה טיול רומנטי...וכן כן יש בחורה בכל הסיפור הזה!

וכן לא הייתי ביפו העתיקה כבר כמה שנים...12 למען האמת:-D. בושה וחרפה. אז מה? גם לא הייתי באילת בחיים שלי.:lol::shock:

אני מודה לכל מי שיגיב להודעה, מראש!

נ.ב

לא אני לא מביא תמונות!

וסתם כדרך אגב

אין דבר יותר סקסי מסיטרואן ZX וולקן אדומה ובחורה לוהטת בתוכה!

והבחורה הלוהטת מעדיפה את הZX על האימפלה הנוצצת(שתיאלץ להישאר בבית)...רק אלוהים יודע למה:lol:...וגם אני.

מיכאל

פורסם

יפו העתיקה היא מקום די קטן.

תתחילו בחומוס קטן (עכשיו אבו החדש פתוח גם בשבתות), תמשיכו לכיוון הנמל (20 דקות הליכה מקצה לקצה), מהקצה של הנמל כנסו בחזרה ליפו (ליד השעון), תעצרו בגלידריה, ותמשיכו למטה וימינה לכיוון יפו העתיקה, תסתובבו קצת - פעם כשהייתי קצר קומה ובן 6 נראתה לי יפו העתיקה כמקום גדול עכשיו אני יודע שבהליכה איטית די ממצים תוך שעתיים (כולל עצירות, תמונות וקוויקי עם הפסל של נפולאון), ולאחר מכן תחזרו לנמל היכן שחניתה עוד בהתחלה.

אתם צריכים לראות : העץ התלוי, גשר ה"משאלות" שנמצא ליד גבע עם תצפית טובה, והסימטאות עם המזלות.

למידע נוסף 054-4553650

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
יפו העתיקה היא מקום די קטן.

ולאחר מכן תחזרו לנמל היכן שחניתה עוד בהתחלה.

למידע נוסף 054-4553650

ותגלה שפרצו לך את האוטו!! :evil: שים לב מאוד איפה אתה מחנה את האוטו-מסתובבים שם הרבה חארות במיוחד בשעות הלילה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אל תשכח לפני היציאה לראות כמה פרקים של "תמונות יפואיות" בשביל לבנות את האווירה :)

בהצלחה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אחים שלי גיבורים.

מספר הפעמים, שהסתובבתי בהם בשכונות הפחות נעימות של יפו בשעות מוזרות לחלוטין הוא יותר ממה שאני יודע לספור (נו בת ימים), כשחונים בתוך הנמל ומשלמים כסף זה מול האבטחה של החניה.

ימי שבת עמוסים בד"כ באנשים שבאים מאותן הסיבות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ניפצתם לי את הבועה. פעם האחרונה שהייתי שם הייתי בן 7 והמקום באמת נראה לי ענק ומיוחד אבל יותר ויותר אנשים אומרים לי לוותר על הרעיון, כנראה שיש סיבה.

וגם אמרו לי שהמקום בשיפוצים נרחבים אז הנה עוד סיבה לוותר על העיון!

תודה לכולם על המידע!

נלך לטיילת בתל אביב(זה לא שעתיים הליכה- זה יותר):-D ואז נסיים בקפה לונדון עם השקיעה.

מיכאל

• תוכן חדש...