Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדרך הטובה ביותר היא לקחת את המנוע איתך.

אני אישית שם מנעול הגה (לא כזו טירחה) כדי שמי שיחפש לפרוץ יחליט לפרוץ לרכב שלידי + יש לי תוספת שעשיתי בעצמי כך שלא ניתן להתניע.

אגב ראיתי בטלווזיה איך פורצים מנעול הגה (של הרכב) ב 3 שניות - אני לא מבין למה עדיין שמים ברכבים את המנעולים הללו.

מנעול הגה אני חושב שהוא יותר מועיל כאמצעי הגנה במקרים לא שיגרתיים מאשר כאמצעי למניעת גניבות.....

פורסם

מי שפורץ לא ממש אכפת לו מהרכב.

בתוכנית הזו שראיתי גם פרצו את הדלת תוך שניות, פשוט באו 3 חברה ומשכו את הדלת תוך כדי עיקום של המסגרת.

את המנעול הגה הם גם פרצו באותו אופן, שלושתם משכו את ההגה ושברו את המנעול.

למרות כל זאת המנוע של הרכב פשוט היה מושבת ע"י מצלמי התוכנית כך שהפורצים היו מפתעים שהם לא מצליחים להניע ובסוף נטשו את הרכב.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם אתה חושב שלקחת את החוט קוייל זה עוזר תחשוב שוב, הרי זה כלכך בולט לעין.

אם כבר תציע לקחת את הפלגים :wink:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם
אם אתה חושב שלקחת את החוט קוייל זה עוזר תחשוב שוב, הרי זה כלכך בולט לעין.

אם כבר תציע לקחת את הפלגים :wink:

זה בולט מאוד, ואין קשר, גנב לא מסתובב עם כבל כויל בכיס, אני אאלץ לשלוח אותך לחשוב שוב...

פורסם
זה בולט מאוד, ואין קשר, גנב לא מסתובב עם כבל כויל בכיס, אני אאלץ לשלוח אותך לחשוב שוב...

אבל אם הגנבים יידעו שאנשים לוקחים את כבלי הקוייל שלהם איתם, הם יתחילו להסתובב עם כבלי קוייל איתם, אתה לא חושב??

פורסם

זה עוד כלום, נראה אותך כל פעם פותח את מכסה המנוע + מסתובב עם כבל כזה בכיס.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם
כל חודש אני אגיד למפוחד התורן לקחת את חוט הכויל איתו הביתה, עניין של 10 שניות.

אין אצלי דבר כזה

הכי קל לקחת את המחשב

פורסם

אולי הכי טוב זה לקחת פחמים של הסטרטר ככה אי אפשר להניע ונעשה על האש

אתם צריכים לדעת אין שומדבר ששומר על האוטו זה הכל פסיכולוגי

כל המנעולים וקודנים ואימוביליזרים ואיתוראן זה הכל בשביל שיקח יותר זמן ואולי מישהו ישים לב שגונבים אוטו

אני היה לי סוויצ' במגאן שרק אני ידעתי איפה הוא שבלי זה לא היה מגיע דלק למנוע וזה תוספת שחבר עשה לי וגם זה אפשר לגלות

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...