Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל אוטומטי עד 75K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתכנן לקנות אוטו חדש והוא אמר שיתחשב בדעתי כאשר נלך לבחור אוטו, כלומר, ההחלטה איזה אוטו לקחת היא גם שלי.

התקציב הוא 75 אלף

מודל 2003-2004

מנוע סולר

גיר אוטומט

איזה איזה אוטו הכי כדאי לקנות בתקציב הזה?

שאלה נוספת

איזה אוטו יותר טוב? הונדה סיויק מודל 2004 או טויוטה קורולה 2004?

פורסם

לא ידעתי שאוקטביה היא סופר מיני... היא משפחתית (הגולף משפחתית קומפקטית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה יותר טוב?

הונדה סיויק, טויוטה קורולה או פולקסווגן פאסאט? בהנחה שכולם מודל 2003 ולכולם אותו מנוע

פורסם

לא ידעתי שיש סיוויק דיזל.

קורולה דיזל יש - אבל נדירות מאוד.

לא ניתן להשוות בין הקורולה והסיוויק לפאסאט - קטגוריות שונות.

הייתי לוקח אוקטביה או פאסאט.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שני מקררים משעממים - מבחינתי.

שקול פורד פוקוס/מונדיאו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה זה נראה לי כמו דו שיח של חרשים ? HINDO בפורום הזה לא כ"כ אוהבים לא הונדה ולא קורולה , ולכן אף אחד לא כ"כ מכיר אותם ע"מ שיתן לך המלצה . מה עוד שלרובם יש דיעה די שלילית עליהן . אז נסה להבין שאם תשאל עליהן לא תקבל תשובה שתרצה/תמצא חן בעינך

ודרך אגב אם הרצון שלך להונדה הוא בגלל שהיא נראית קול כי יחשבו שזו הונדה סטנדרתית ולא ידעו שזו עגלה של דיזל , אז רק שתדע שרכבי דיזל חדשים לפעמים הם יותר טובים מבנזין .

מכול מקום כפי שכבר אמרו לך להונדה אין דיזל ולקורולה לא כ"כ מביאים דיזל אז קח גם את זה בחשבון

ושיהיה לך בהצלחה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...