Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

''אוטו אלגנס'' ,אנשים בעליי ידיים זהב!

ביצענו אצלהם ריפוד של כל פנים הרכב (קאדילק הקודמת),שווה באמת כל שקל.

מתעסקים (אז בכל אופן)רק בעור,באיכות מעולה.

ממליץ!

דרך אגב,נראה מעולה!:-)

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה ואוו.

העבודה נראית סוף הדרך! ממש ברמה של מקורית.

המחיר בסדר גמור.

נראה לי שבאיזשהו שלב גם אני אעשה את זה (כן , גם ההגה שלי צועק לחידוש)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אמנם איני מכיר את העסק אך אני מכיר את המושב ובמיוחד לאחרונה , יש משהו מאוד מוזר שם , כול האנשים פשוט זהב אחד אחד . אני לא יודע איך להסביר זאת .

נראת עבודה יפה מאוד , המחיר , אם זה יפה נוח ומרגיש כמו חדש , שווה .

מושיקו , אתה באמת מחפש את הפירושים ? אני יכול לתת לך כמה , וגוגל יכול לתת לך את כולם .:wink:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עבודה מצויינת. יצא מאוד יפה, ואני בטוח ששווה כל שקל.

לצערי הגה העור ב GTI אמנם לא מקולף, אבל מעט דהוי למעלה ואני שוקל בהחלט לבצע זאת גם בשלב מסויים.

האם קיימת דרך מסויימת לבצע צביעה לעור ? כי פיזית הוא במצב מושלם, לא שחוק ולא כלום, רק דהוי למעלה.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עבודה מצויינת. יצא מאוד יפה, ואני בטוח ששווה כל שקל.

לצערי הגה העור ב GTI אמנם לא מקולף, אבל מעט דהוי למעלה ואני שוקל בהחלט לבצע זאת גם בשלב מסויים.

האם קיימת דרך מסויימת לבצע צביעה לעור ? כי פיזית הוא במצב מושלם, לא שחוק ולא כלום, רק דהוי למעלה.

תודה.

אייל,

לשמירה על העור מומלץ לקנות בצ'מפיון נוזל לניקוי ושמירה על העור שאינו פוגע בעור, המוצר נבדק ואושר על-ידי היצרן VW לשימוש בגלף GTI 8)

המוצר גם לא משאיר שמנוניות, ברק על העור הוא פשוט נספג לתוכו, לגבי המחיר לא זוכר אבל שווה כול אגורה שחוקה.

אני משתמש איתו ברכב שלי על גלגל ההגה, פשוט פחדתי להשתמש במוצר של יצרנים אחרים לבל לפגוע בעור.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אני חושב שכל תרסיסי הסקאי למינהם הנמכרים בשווקים מתאמים ויודעים ליצור שכבת הגנה על עור/סקאי/פלסטיק הדש/ריפודים וכו'...

אני משתמש בכל פעם בתרסיס אחר שנופל לי ליד והתוצאות זהות.

פורסם
שאלה, הם מוציאים את העור הישן או שהם תופרים עור חדש על ישן?

לא עקבתי אחרי זה.

אבל מרגישים את הקימורים של ההגה מצורתו המקורית ולא מרגישים "מדרגות" בגלל שכבת העור הקודמת שהתקלפה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...