Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני צריך המלצה למגבר חזק שיחזיק לי סט קומפוננט של JBL דגם: 6506ce 210w 70wrms

בנוסף המגבר צריך להחזיק זוג רמקולים שאתם תמליצוא לי עליהם לבמה אחורית גודל הרמקולים 9*6 הם חייבים להיות חזקים כי אני לא עומד לקנות סאבוופר (לא אוהב את זה) .

תקציב 2300 שקל!!!

פורסם

שוב שלום לכולם.

אם אני ירצה להחליף רמקולים חזקים יותר הוא לא יחזיק לי לכן אני מלחתחילה מעדיף לחפש מגבר שהוא חזק יותר

מה לגביי היפוניקס או "רעידת אדמה" , מאק, פולס, יש לכם הצעה לגביי אחד מהם אני מוכן אפילו לחפש יד2 ולהשקיע 2200 בשביל מגבר טוב!!

פורסם

קודם תהיה סגור על אילו רמקולים אתה רוצה להגביר.

ואז תמצא מגבר עבורם.

אם כבר החלטת - ה JBL יעשה את העבודה ללא מאמץ בכלל.

אם אתה בכל זאת רוצה לשפוך עוד כסף - תשוטט בזאפ ותחפש מגברים בטווח הזה של המחירים.

פורסם

רמקולים לקדימה יש לי סט קומפוננט של JBL 6506CE 210W 70WRMS

רמקולים לאחורה אני לא סגור מכיוון שאני לא מבין כל כך חלק אומרים של מוראל וחלק אינפיטי אני מחפש משהו עם עוצמת בס חזקה כי אני לא מתכוון לקנות סאב.

חשוב לי שהמגבר הייה אמין וחזק -יש מיליון חברות למגברים כמו לאנזר למשל בהתחלה חשבתי עליו אבל אמרו שהוא חארטה ומה שמוצהר לגביו לא נכון ואז המליצו על JBL אבל אני מחפש משהו יותר חזק מה JBL .

מה לגביי היפוניקס או "רעידת אדמה" , מאק, פולס? יש לך איזה כיוון למגבר חזק?

• תוכן חדש...