Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה על 911 ב-Porsche Driving School.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אייל, ברור שלנהוג על אודי ביחס לפורשה זה משעמם.. אבל לא חיפשתי ריגושים כשקניתי את האוטו שקניתי :smile:

את הריגושים אני אחפש אחרי גיל 24 כשעלויות הביטוח לרכבים יותר "אטקרטיביים" יהיו נורמליות :wink:"

תשמע יש לך באמת בעיות קשות בחיים :shock:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ז"א 1050 יורו השכרת רכב, 1000 יורו הקורס, טיסה+ כמה לילות במלון אני מעריך גם 1000 יורו פלוס מינוס.

ב3K יורו יש לי טיול כמו שלך ? :)

ניב

פורשה דואגים לך למלון כולל ארוחת בוקר ב250-260 יורו לילה. מלון מאוד מפואר. אפשר להסתפק בפחות.

(אנחנו נאלצנו כיוון שבמלונות שפורשה עובדת איתם לא היה מקום בעקבות כנס רפואה שהתרחש בעיר באותם תאריכים)

טיסה לגרמניה, מחלקת תיירים - איזור ה500 דולר אני מאמין..

בכל מקרה, תצטרך להשכיר איזה שהוא רכב בגרמניה (נסיעה מהשדה תעופה למלון, מהמלון למסלול הקורס וכן הלאה) תוספת של, נגיד, 200 יורו ?

אני מאמין שבאיזור ה3500 תוכל לסגור לך "דיל" ל3 לילות של טיסה+מלון+רכב+קורס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבנתי אותך רועי, תודה על הערכת המחיר.

בהזדמנות הקרובה ביותר שיפלו עליו 3 וחצי אלף יורו, אני נוסע :)

אה ועוד משהו, אני מתחת לגיל 21 ואני נהג חדש, יש עם זה בעיה בגרמניה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כל עוד יש לך רשיון פלסטיק ולא "סתם" רשיון נייר - אין שום בעיה (לפחות בפורשה, לא בחברות השכרת רכב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...