Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה על 911 ב-Porsche Driving School.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה סרטונים, אבל הם מאוד קצרים - כמה שניות כל אחד.

לצערי, לא הבאתי מצלמת וידאו, ובמצלמה הרגילה שהייתה לי לא היה זום טוב במיוחד ו/או מנגנון ייצוב..

בנוסף, מתחם העמידה של ה"קהל" היה בנקודה ספציפית מאוד ממנה אין יותר מידי השקפה על המסלול.

כך נוצר מצב שמה שצילמתי היה בעיקר מכוניות חולפות על-ידי במהירות ואת התרגולים של היום הראשון.

אני רוצה לערוך מכל הסרטונים הקטנים הללו סרטון אחד, של דקה-שתיים שיכלול בערך את כולם, ואז אני אעלה אותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה!

מגניב!

חלום!

כבוד!

:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אתה יכול לומר כמה עלתה שכירת הרכב שלך ליום?

חוץ מזה, אם לאנשים אחרים יש עוד מידע על קורסים דומים (לא באנגליה) אז פרסמו את הלינקים, זה בחינם...:roll:

פורסם

קורסים מסוג זה מתקיימים גם בביה"ס לנהיגת מירוצים של אלפא רומיאו במילאנו.

לגבי פרטים נוספים - אין לי (בוודאי ניתן לקבל פרטים נוספים בסמל"ת).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נירקום - עלות ההשכרה של ה911 עומדת על 500 יורו ליום. הבוקסטר על 450 יורו ליום. הקאיין והקיימן על 470 יורו ליום.

אלעד ס - אפשר לנסות... לצערי הסוכנויות שפניתי אליהן בארץ אמרו לי שהן לא מתעסקות בדברים האלה ושיש לפנות ישירות לחברה העולמית (ואני דיברתי עם נציגים בפורשה, בBMW ואפילו בAudi).

היחידה שאני יודע בוודאות שכן מטפלת בקורסים שכאלה, היא כלמוביל יבואנית מרצדס. אם כי לדעתי הם דואגים רק ללקוחות בעלי מרצדס בארץ.

פורסם

Discover עכשיו גם אתה מצטרף לחבר'ה שקמים בבוקר ואומרים כוסומו המדינה הזאת.

כמה שמצ'עמם פה.

איך זה לנהוג על אודי?

נכון שמצ'עמם?

באיזה שפה הקורס?

הסיבה העיקרית שאני חיפשתי מסלול באנגליה,חוץ מהמגורים חינם אצל דודה שלי,חוץ מזה שהגעתי למסלול עם מזראטי.

תעלה קטעי וידאו ל YOUTUBE.חולים שם על הדברים האלה.לא משנה איזה אורך.

ומה קרה לעוד תמונות?

~TB~

תוסיף לרשימה שלך:

http://www.silverstone-circuit.co.uk

אייל

פורסם

כלומר העלות הכוללת של הקורס היא בעצם 1000 יורו לרכב ועוד 1000 יורו לבן אדם נטו רק הקורס אני צודק?

הם נותנים לינה כלשהי או שזה עוד הוצאה מיוחדת?

הסתכלתי עכשיו גם על המחירים באנגליה ובארה"ב ובכולם המחירים הרבה יותר יקרים ממה שנתת פה, באנגליה סוג הקורס שאתה נתת הוא רק 4 שעות לדבריהם

ובארה"ב הוא מוגדר כיום אחד ועולה 1800 דולר... ואני לא בטוח שזה כולל רכב.

http://www.porschedriving.com/coursedesc.htm

אתה בטוח במחירים שאמרת?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אייל, ברור שלנהוג על אודי ביחס לפורשה זה משעמם.. אבל לא חיפשתי ריגושים כשקניתי את האוטו שקניתי :-)

את הריגושים אני אחפש אחרי גיל 24 כשעלויות הביטוח לרכבים יותר "אטקרטיביים" יהיו נורמליות ;-)

הקורס שאני עשיתי היה בשפה האנגלית. כמו שאמרתי, חילקו את כל המשתתפים ל4 קבוצות. 3 קבוצות היו בגרמנית, קבוצה אחת באנגלית.

לפי מה שהם אומרים, לפי הזמנה מראש תוכל לקבל מדריך פרטי באיזו שפה שתבחר. מעניין אם גם עברית כלולה ;-).

עוד תמונות יעלו בסוף שבוע - אין לי זמן להתעסק עם זה עכשיו..

קמארו - העלות המדוייקת של הקורס היא 1050 יורו. אני לא זוכר את המחיר המדוייק - אבל אפשר למצוא אותו באתר שלהם.

עלות השכרת הרכב היא אכן 1000 יורו ליומיים, כאשר במקרה שלנו העלות הזו חולקה בין 2 נהגים.

הם יכולים לדאוג לך להזמנת מקום לינה (במלון מאוד מאוד יפה ומפואר) או שתסתדר בעצמך.. בכל מקרה - המחיר של הקורס לא כולל לינה.

אין לי מושג מה עלות הקורס באנגליה, ואין לי מושג מה עלות הקורס בארה"ב.

המחירים שאני נתתי מתייחסים אך ורק לגרמניה (ומסלול אחד באוסטריה ומסלול אחד בהולנד - אבל שניהם תחת הפעלה של פורשה-גרמניה).

אתה מוזמן לקבל מידע נוסף על מגוון סוגי הקורסים, התאריכים בהם מתקיימים קורסים בשנת 2007 והמיקומים שלהם, פה:

http://www.porsche.com/international/motorsportandevents/sportfahrschule/overview/trainingofferonroad/

פורסם

ז"א 1050 יורו השכרת רכב, 1000 יורו הקורס, טיסה+ כמה לילות במלון אני מעריך גם 1000 יורו פלוס מינוס.

ב3K יורו יש לי טיול כמו שלך ? :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
ז"א 1050 יורו השכרת רכב, 1000 יורו הקורס, טיסה+ כמה לילות במלון אני מעריך גם 1000 יורו פלוס מינוס.

ב3K יורו יש לי טיול כמו שלך ? :)

ניב

לא, אתה צריך שלאבא שלך תהיה A6.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

DISCOVER, נהנתי לקרוא! :mm_yeah:

נראה לי שאני יתחיל לחסוך :wink:

האם ידוע לך אם יש הגבלת גיל/ותק שיכולה למנוע את ביצוע הקורס?

• תוכן חדש...