Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר הראה לי עכשיו משהו מגניב. מדבקה בצורת ספרות הרישוי שמונעת צילום של המספר, ערכנו הדגמה פשוטה בעזרת מצלמה דיגיטלית ואכן כאשר מצלמים עם פלאש אזי המספר "נעלם".

חברי טוען כי הטריק עובד גם ביום מפני שהפלאש במצלמות המהירות עובד כל הזמן.

ואני שואל האם נכון?

ואם כן משהו מכיר מקום שעושה דברים שכאלה?

תודה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מכיר את זה אבל ראיתי את המוצר בצורה אחרת מין פלסטיק שאתה מרכיב על מספר הרישוי והוא מחזיר את האור מהמצלמה...

חבל שראיתי את זה רק בטלויזיה ...

והאם זה חוקי בארץ?? יש מדינות שעוד לא יצא להם חוק נגד התופעה הזאתי..

פורסם

זה שזה לא חוקי זה בטוח- הכשלת שוטר במילוי תפקידו (להציק)

אבל זה פשוט מדבקה מחומק כהה אשר מבטלת את הצגת המספר- מגניב למדי

מצאתי את זה עכשיו באתר www.ispeed.co.il

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש כמה סוגים שנותנים את אותו האפקט: מדבקה על המספר, מסגרת שלמה שמתלבשת על המספר, ואפילו מדבקות בצורת מספרים שמדביקים על כל ספרה או חלק מהספרות.

השטויות האלה פשוט לא שוות את הסיכון.

פורסם

מה שאתה צריך לעשות, זה לבדוק האם בנסיעה מאחורייך בלילה יש סימן כלשהו של סינוור? האם ניתן לראות את המדבקה בעין? האם האם האם, בקיצור - אתה נכנס לתחום פלילי, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, תיזהר.

במיוחד שיש לך איביזה אדומה - שהיא אחלה מגנט לשוטרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה אחלה מתכון לשלילת רישיון + קנס כספי + החרמת רכב.

זה מה שנקרא "הפרעה לשטור במילוי תפקידו" (אני צודק?) במידה וייתפסו אותך.

לא הייתי לוקח את הסיכון הזה ותאמין לי שבטסט אפשר לראות את זה ואני בטוח גם שהיום המשטרה עושים עצירות ובדיקות למכוניות כדי לראות אם המכלולים תקינים ניתן לראות את זה איכשהו.

(תמיד אפשר להתשמש בזה אם אתה מעוניין במירוץ דראג בכביש 6 חד פעמי)

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
אני מכיר את זה אבל ראיתי את המוצר בצורה אחרת מין פלסטיק שאתה מרכיב על מספר הרישוי והוא מחזיר את האור מהמצלמה...

חבל שראיתי את זה רק בטלויזיה ...

אם אני לא טועה, ואני ממש לא בטוח בזה!!

אבל שמעתי שיש דרך נוספת וזה פשוט לשים מס' שכבות של לקה על המס' רישוי.

שניכם מוזמנים לבצע את התהליך ולחזור אלינו עם חוו"ד...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ועם דו"ח :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
.

ועם דו"ח :twisted:אם מותר לשאול על מה ?

אם באמת לכה עוזרת ו/או להדביק צלופן או משהו שקוף , אז על מה אקבל דו"ח ? על הפרעה לשוטר ? למה אסור לי , הרי לא מוכח שזה נועד בשביל זה , אז אולי הוא יכול לומר לי להוריד את זה ואז אם אני לא מוריד לומר שאני מפריע , אבל ככה ?

נראה לי שאו שיש כאן משהו שאנני יודע, או שיש כאן אפשרות ללכת לעו"ד כריש ולגמור את הסיפור הזה .כי לא נראה לי שדבר כזה יחזיק בבג"ץ

בברכה יהודה

פורסם

מצלמה זה דבר בולט וקבוע, פשוט תשננו את המיקום שלהן במקום לחפש כל מיני התחכמויות..

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

ראיתי בטלויזיה לא מזמן דבר דומה.

זו מין חתיכת פלסטיק שמרכיבים על מספר הרישויי המקורי. מקו ישר מאחורי הרכב רואים את מספר הרישויי כרגיל

ברגע שאתה מסתכל מהזווית של מצלמת מהירות הכל נראה מטושטש.

כמו תריסים ממש קטנים בפלסטיק שמזווית מסויימת לא רואים את המספר.

GS300.

פורסם

אנשים , מתי תקלטו שמה שמחזיר את האור זה החלק הצהוב ! במקום לשים על המספרים השחורים משהו שיחזיר את האור, למה לא פשוט לשים איזה מדבקה צהובה על מספרים כמו 3 או 9 או 2 שיגרמו לזה להראות מספר אחר ע"י כך שלא יחזירו את האור בצורה של מספר מסויים אלא אחר... וככה זה גם לא נראה לשוטר כי זה באותו הצבע של הלוחית ..

נ.ב לנסוע בלי לוחית רישוי = 250 שקל קנס. אולי שווה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...