Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בנוגע לרובר MG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב לקנות 97 MG והייתי שמח לקבל קצת מידע על האוטו הזה.

בעצם כל מה שאני יודע עליו זה שאני מאוד אוהב את העיצוב שלו... מצד שני לרובר יש שם לא ממש טוב ולא הייתי רוצה לקנות אוטו יפה ולמצוא את עצמי שוקע בהוצאות בלי הכרה ולראות את המוסכניק יותר ממה שאני רואה את חברה שלי, וכאן אתם נכנסים לתמונה :-)

אם מישהו יכול לספר לי עליו קצת, יתרונות, חסרונות, זמינות חלפים, עלויות תחזוק, אם הוא אמין באופן כללי, מחלות ידועות, אני ממש אשמח.

תודה מראש,

איתי.

פורסם
שלום לכולם,

אני חושב לקנות 97 MG והייתי שמח לקבל קצת מידע על האוטו הזה.

בעצם כל מה שאני יודע עליו זה שאני מאוד אוהב את העיצוב שלו... מצד שני לרובר יש שם לא ממש טוב ולא הייתי רוצה לקנות אוטו יפה ולמצוא את עצמי שוקע בהוצאות בלי הכרה ולראות את המוסכניק יותר ממה שאני רואה את חברה שלי, וכאן אתם נכנסים לתמונה :-)

אם מישהו יכול לספר לי עליו קצת, יתרונות, חסרונות, זמינות חלפים, עלויות תחזוק, אם הוא אמין באופן כללי, מחלות ידועות, אני ממש אשמח.

תודה מראש,

איתי.

במקרה שאלתי לפני ימים אחדים על הרובר 200 .. שבסך הכול היא רובר לכל דבר :)

קישור לאשכול : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155686

עלול לענות לך על כל השאלות ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...