Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליפורניה 1200.

בדקתי את הRCA והכל בסדר.

ישבתי שעה בערך ועברתי חוט חוט במערכת, לא מצאתי משהו מיוחד אבל "שיחקתי" קצת עם דברים, בנתיים, אחרי נסיעה של 10 דקות זה לא חזר, אבל 10 דקות זה לא אינדקציה.

האמת שזה לא פעם הראשונה שאני מתעסק עם הבעיה הזאת, זה יכול להעלם לכמה ימים ולחזור שוב.

אני משוכנע שזה לא במגבר מסיבה אחת פשוטה, נגיעה קלה בחיווט יכולה גם "לפתור" את זה לכמה שניות, ככה שלא נראה לי שזה קשור לחקלים הפנימיים של המגבר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יואו זה משגע גם לי זה קורה אני לא יודע מה לעשות אבל אצלי זה לא כמו אצלך אצלי זה תמיד ועוד מה שהאוטו מכובה והמגבר ( Boschmann 200W) לא מחובר אל האוטו בכלל אלה למצבר אחר ולרמקול אחר ככה שאפשר להפריד קיר בין הרכב למגבר והוא עדיין עושה את הרעשים במרחק של כמטר +-.

אני אשמח אם תעזרו גם לי.

בתודה אסף.

פורסם

ניסתה לחבר את המינוס של RCA ישירות לHU בחוט קצר?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
יואו זה משגע גם לי זה קורה אני לא יודע מה לעשות אבל אצלי זה לא כמו אצלך אצלי זה תמיד ועוד מה שהאוטו מכובה והמגבר ( Boschmann 200W) לא מחובר אל האוטו בכלל אלה למצבר אחר ולרמקול אחר ככה שאפשר להפריד קיר בין הרכב למגבר והוא עדיין עושה את הרעשים במרחק של כמטר +-.

אני אשמח אם תעזרו גם לי.

בתודה אסף.

תעבור על התכבה בלינק שצירפתי.

פורסם

עשיתי את זה כמה וכמה פעמים אצל חברים והחוט הקטן הזה עושה פלאים פשוט, ברוב המקרים של פיונר הבעיה שם, כמובן שהבעיה יכולה להיות בכל מקום אחר, הייתי מציע לך לחבר סט RCA אחר ולהעביר אותו מתוך חלל הרכב "באוויר" כמו שאומרים ואז לראות אם זה חוזר, אצלי לדוגמא בניתי כזה RCA שאפילו אם אני מלפף אותו על הכבל הראשי 20 פעם אין שום רעש אפילו זמזום.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מתן, אצלי הייתה בעייה כזאת שהכבל לא היה מקובע לשום מקום ובעצם כל תנועה של הרכב מזיזים את כבל ה-RCA, לדוגמא אצלי בקטע שמאחורי התא כפפות שם הכבל היה "באויר" וכל תנועה של הרכב הייתה מקריבה אותו או מרחיקה אותו מהמחשבים שנמצאים שם (כריות אויר,מחשב דרך,מחשב מנוע,חוטי חשמל) פשוט שיחקתי את זה וראית שזאת הבעיה.

העברתי את החיווט אחרי זה מהרצפה של הרכב וזה פתר את הבעיה כלא הייתה.

פורסם
MATAN206XT,

1. באיזה מגבר מדובר?

2. תבדוק את תקינות ההלחמות של שקעי ה - RCA במגבר.

שלו.

מילים כדורבנות!, בדוק האם התקעים של הRCA במגבר (כאשר הכבל RCA מנותק) האם הוא רופף או אחד מהשניים או מכמה שיש שם , רופף יותר מאחר. אם כן זהו סימן להלחמה "שבורה" במגבר, התיקון קל.

יתכן (פחות סביר) שכשאתה נותן מכה למגבר, הכבל RCA מקבל גם זעזוע קל ואולי יש בעיה בהארקה לכבל בתוך התקע שלו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני פשוט הגעתי למסכנה שיש לי מגבר ממש מעפן כניראה. עכשיו הבאתי מגבר אחר ב300 שקל CONCORT 500W והוא מספק אותי מצויין ואף עובד בלי רעשים.

פורסם

דני, או לא רופף.

פתחתי את המגבר והכל נראה בסדר גמור.

אני מתחיל להשתגע, באמת שניסתי כל מה שאני יודע.

אם יש למישהו עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...