Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם (מידי נסיעה :wink: ) מתחיל לי רעש שעולה בעזרת הטורים (כולכם יודעים על מה אני מדבר)

העניין שמכה קטנה למגבר וזה עובר או אפילו קפיצה קטנה בכביש יכולה להתחיל או להפסיק את זה.

עד מצב שאני בכוונה זורק קלאץ בשביל להקפיץ את האוטו וזה עובר.

מה אפשר לעשות ?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על פי התיאור שלך נשמע כמו בעיה במגבר, ניסית להחליף מגבר רק לצורך הבדיקה? אני יודע שלא לכולם יש מגבר 'רזרבי' בבית, אבל זה הדבר היחידי שיוכל לתת לך אינדיקציה לבעיה

פורסם

היה לי את זה פעם ואחרי בדיקה גיליתי שהכבל RCA היה פגום והיה בו קרע קטן שכל פעם שהוא נגע בפח הוא הרעיש

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

כמו אמרת אין לי מגבר רזרבי, העניין שאני יכול לנסוע יום שלם ולא להרגיש את זה ומצד שני אני יכול ביום אחד להתקל בזה 10 פעמים.

בקשר לRCA - איפה היה הקרע ?

מבחינה חיצונית הוא נראה בסדר אבל במידה וזה נקרא במקום שלא רואים קשה לי להאמין שמשחק במגבר או בחיווט יפתרו את זה (וזה מה שקורה)

פורסם

אבל מצד שני אתה מתאר מצב שבו מכה קטנה למגבר פותרת את הבעיה, ככה שלפי התיאור הזה ניתן להבין שהבעיה במגבר.

כדי להיות בטוחים תאלץ להחליף מגבר לצורך הבדיקה

פורסם

גראונד לופ.

אני מאמין שמשתמש ותיק כמוך יודע מה לעשות מכאן והלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהלן איתמר.

עשיתי את כל הדברים הבסיסים ואת כל הדברים שכתובים בתרד שפתחת השבוע ולא היה שינוי.

(חוץ מהחלפת המגבר, אין לי אפשרות להחליף נכון לעכשיו)

פורסם

האם קיים מצב שבו המגבר נוגע בגוף הררכב?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ניסית לפתוח את המגבר ולראות מה הולך בפנים?

אתה יודע בוודאות שהבעייה מהמגבר, אולי משהו השתחרר וכאשר הוא זז הוא יוצר לולאת הארקה?

תפתח אותו ותראה מה הולך שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלק האחורי (מאחורי המושבים) עשוי ממתכת אבל לפני זה לא היה בעיות.

כנראה שאני באמת אפתח את המגבר.

עוד כמה דקות אני הולך "להתלבש" על הרכב ולעבור על הכל.

פורסם

MATAN206XT,

1. באיזה מגבר מדובר?

2. תבדוק את תקינות ההלחמות של שקעי ה - RCA במגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...