Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה יפה ויסודית! קבל ח"ח!

דבר אחד שמאוד חבל לי עליו זה הבולמים האחוריים של האוטו שהולכים להיהרס תוך כמה חודשים מכל המשקל התמידי שיווצר עליהם,עקב הבנייה בבאגז'. אצלי גם כן הייתה בנייה בבאגז' ולאחר חצי שנה בערך כשראיתי שהתחת של האוטו ירד משמעותית משאר המכוניות דומות החלטתי לוותר על הבנייה אבל אז זה היה כבר מאוחר,כי כשפירקתי את הבנייה הקפיצים התקווצו וקיבלו את הצורה החדש והתחת לא עלה יותר והבולמים גם כן היו גמורים! הנזק הסופי היה: 2 בולמים אחוריים חדשים 600 ש"ח + 2 קפיצים אחוריים +/- 700 ש"ח והמצב חזר לקודמותו והתוסיק של האוטו עלה כמו אצל אחרות.

כך עצה ידידותית תחליף בולמים אחוריים למשהו יותר קשיח,כאלו שיוכלו לשאת את המשקל לאורך זמן רב ושלא יהרסו.

מחכה לתמונות נוספות!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זמיר כבל ח"ח עצבני נראה לי בגלל המצב שנוצר אצלי חוסר זמן מוחלת אני אצתרך להעביר את הרכב שלי למישהו:lol:

כמובן בהשגחה מלאה של בוחן איכות

יום ראשון ב 8 וחצי בערב אין בעיה אתה יודע איפה לפגוש אותי

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

טוב אז הנה כמה תמונות מהיום הסתיים לו שלב החיתןך והפירזול שך הבניה

השלב הבא ריפוד , חיוט , וכיוונים שימתין לסופ"ש הבא כי יש לי מלא עבודה

התקנה 051.jpg

התקנה 052.jpg

התקנה 053.jpg

התקנה 054.jpg

התקנה 055.jpg

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

אהבתי מאוד את הבניה! ממש מושקע, ממש יפה, וטוב מפני פריצות\גניבות. יש לך סט קומפוננט מאחורה נכון? אם אני צודק, תשתף אותנו בקשר לשמיעה באוטו עם סט אחד קידמי ואחד אחורי, איך זה? (כי אני נראה לי בעתיד מוסיף עוד סט אחורה) :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא הסט האחורי בעוצמה נמוכה ככה שלא ישפיע על מיקום הבמה הקידמית אבל יתן למי שיושב מאחורה גם להנות מהמוזיקה ולא רק מהמסאג' של הסאב

פורסם

שברת לה תת'חת - הא סלבה? :wink:

זמריאל - אם תוכל לשפוך קצת אור על הנושא של מתיחת הבד על הסאב וופר - היית צריך לחתוך איפשהו ולתפור? באיזה טכניקה מתחת את הבד?

עבודה יפה, כרגיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא היה צורך בתפירות מכיוון שעבדתי עם בד מסוג קטיפה שהוא בד מאוד גמיש ותוריד את ה"אל" אחרי הזמיר" זה כבר השם משפחה

פורסם

זמיר, את זה אני יודע בקשר לסט האחורי. השאלה היא מבחינת האוזן שלך, איך ההרגשה עם שני סטים? יש באמת סאונד היקפי ברכב? (כי זה מה שאני רוצה סאונד היקפי כמו במועדון).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסאונד הרבה יותר "מעניין" כאשר קיים סט אחורי

פורסם

תודה זמיר,

האמת אני ניצב בפני בעיה דומה - אני בונה פוד לטוויטר ולמיד - אבל לא תהיה לי ברירה לתפור בגלל צורת הפוד.

בכל מקרה אני משתמש בבד לבד שמודבק על ספוג 3 מילימטר, אתמול דווקא הפרדתי חתיכה של בד כזה מהספוג שלו וגילית שהוא הרבה יותר נוח לעבודה דווקא בלי הספוג.

ימשיך כבודו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עובד עם ספוג בניפרד מהבד ומדביק אותם אחד לשני הרבה יותר קל והבד הרבה יותר גמיש

פורסם

אז אחרי שבוע של עבודה קשה (ולא על הבניה)סיימתי סוף סוף את שלב הריפוד והפירזול

התקנה 056.jpg

התקנה 057.jpg

התקנה 058.jpg

פורסם

תאלץ להמתין עוד שבוע בדיוק

• תוכן חדש...