Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

o-ring או מחזיר שמן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מהמפלג ברכב מאזדה לאנטיס 97 1.8 יש נזילת שמן מהמפלג שהנזילה יורדת על הצינור של הרדיאטור והצינור קעבל נפיחות מהשמן החם שנוזל עליו את זה אני כבר יחליף זה לא הבעיה..

אני רוצה לדעת מה בדיוק נוזל המחזיר שמן של המפלג או הגומייה O RING? כי אם אני יחליף גומייה והמחזיר שמן למשל גמור אז הגומייה תמנע את הנזילה?

למה שי גם גומייה וגם מחזיר שמן(סתם בשביל לדעת.) הרי המחזיר שמן אמור להיות זה שאחראי על הנזילה..?

גומיה או מחזיר שמן?

ואם למשל המחזיר שמן נוזל איך מחליפים אותו צריך בשביל זה לפרק את הקאמשפט?

(*מצטער על זה שפתחתי אשכול דומה אבל ביגלל שערבבתי בו עו כמה דברי אז זה רק סיבך את העיניין וגם לא ענו לי על הכל.)

• תוכן חדש...