Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רכב אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאז שקניתי פונטיאק הבנתי שרכב אמריקאי הוא זה שמתאים לי. עכשיו אני רוצה להחליף. ננעלתי על שברולט אימפאלה. מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? תקציב עד 55K.

תודה

פורסם

ממה בדיוק התלהבת באימפלה ?

על איזו אמריקאית אתה נוהג כרגע ?

האמפלה מציעה גודל, ולא איכות. יש סיבה שהיא עולה שישית ממחיר אירופאית מקבילה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מקבילה ב"נפח".

בוא נשווה אותה למשל לאאודי A6, או לב.מ.וו 5.

נהיגה של 10 דקות על כל אחת מהן, ולעומתה 10 דקות על האמפאלה, תבהיר לכל נהג, גם כזה שאינו שם לב להבדלים בקלות, על ההבדלים התהומיים בינהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ההבדל במחיר שווה להבדל הנוחות/יוקרה/איכות.

האימפלה אוטו מצויין לדעתי, אבל תלוי למי.

זה תלוי מה אתה מחפש מהרכב.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אני חושב שיש מקום בפורום לעודד גם חשיבה "אחרת"

יש לאמריקאיות לא מעט מעריצים.

לא את כולם מעניינת אחיזה, היגוי ועוד שאר טובין שמכוניות אירופאיות מציאות.

גם לשבת בסלון (אבל ממש סלון) להנות ממומנט בשרני, מזגן שאף רכב בעולם לא יכול להציע ומתלים שבולעים כל מהמורה זו גם הנאה.

אם הבנאדם רוצה אמריקאית, תפדל, תנו לו המלצה על האמריקאית הכי טובה לדעתכם.

ואל תהיו עסוקים בלהשמיץ את האמריקאיות, בכך אתם (בעיקר כמנהלי הפורום) מצמצמים מאוד את השיח הפלורליסטי בנושאי רכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הם משמיצים בצדק. נהגתי על לומינה,לה סייבר ואלרו ואין לי מושג ממה ישראלים "מחזיקים"מאמריקאיות.

במיוחד לאור המחיר הגבוה יחסית שהם נמכרות בארץ.

גם למי שלא חובב נהיגה,הם לא מספקות מה שהאירופאיות מספקות ויודע מה גם חלק מהיפניות.

לה סייבר מודל 2000 עולה כמו A6 מודל 2000 ואפילו מעט יותר ותסלח לי אבל מי שבוחר באמריקאית טועה וב-ע-נ-ק.

פורסם

אני אישית אוהב את האימפלה.

היא נוחה מאוד, חזקה ומפתיעה לטובה בנושא צריכת הדלק.

אם זה הקו שאתה מחפש, לך על האימפלה.

אפילו ההתנהגות "טובה" ביחס לאמריקאיות.

פורסם
מקבילה ב"נפח".

בוא נשווה אותה למשל לאאודי A6, או לב.מ.וו 5.

נהיגה של 10 דקות על כל אחת מהן, ולעומתה 10 דקות על האמפאלה, תבהיר לכל נהג, גם כזה שאינו שם לב להבדלים בקלות, על ההבדלים התהומיים בינהן.

סליחה על הבורות אבל על איזה הבדלים אתה מדבר? אשמח אם תגיב בצורה מפורטת ועניינית ולא בקלישאות. אגב, אני נוסע בפונטיאק גרנד פרי ומבחינת נוחות נסיעה ועוצמת מנוע אין לשום אירופאית מקבילה מה להציע. בכלל כל המשמיצם את האמריקאיות אשמח לדעת מה לא טוב בהן (ותעזבו אותי מצריכת דלק).

תודה

פורסם

בתור חובב אמריקאיות מושבע:

א. לאימפאלה מנוע לא כל כך חזק ביחס למתחרות- פשוט המתחרות עם אותו נפח או קרוב לזה עולות בין פי 3 לפי 4.

ב. גם למי שלא מחפש אחיזה והיגוי יתבאס מההתנהגות של האימפאלה- תחושה של חוסר בטחון ממשי.

ג.פונטיאק גרנד פרי לא רכב נוח,המושבים כן,הנסיעה עושה בחילה על כל בור.

האימפאלה מתאימה למי שרוצה רכב עם בסיס מפואר בקצת כסף,אבל שוב פעם מאירופאית לא הייתי ממליץ לעבור מיפנית אולי.

• תוכן חדש...