Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת האם יש מצב שאני יוכל לצבוע את האותו עם המכשיר שמתחבר ללחץ האוויר (המכשיר שאיתו מנפחים גלגלים רק בעוצמה רבה יותר) ואיך זה יוצא ואיזה סוג של צבע אני צריך לקנות?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

זה הרבה יותר קשה ממה (שניראה לי) שאתה חושב.

כדי להשיג תוצאות שיראו קרוב למשהו נורמלי צריך לעבור על כל הצבע עם סקוצ' כזה ששורט את הצבע ואז לצבוע בצבע בסיס, על זה את הצבע (אחרי כמובן שעברת על הכל עם נייר זכוכית 0 ("מים")במשך שעות) ועל זה לכה,

עכשיו לצבוע בצורה אחידה ויפה זאת אמנות וזה בכלל לא פשוט.

*הידעת: את התנועה של הרובוטים שצובעים רכבים "הקליטו" מבעל מקצוע עם חיישן על היד, עוד לא ממש הבינו את הלוגיקה של הצביעה האופטימלית.

אם תוסיף לזה שאחרי שתצבע יהיה לך הבדלי צבע בצידם הפנימי של הדלתות, בתא המנוע, בפגאג', בקימורים של הפנסים, קרוב לגומיות של השמשות. (כל אלא צריכים לרדת בצביעה אמיתית).

ד"א אייר בראש זה לצביעות אומנותיות קטנות, רובה אוויר זה לצביעת משטחים גדולים.

מאז פימפ מיי רייד כל אחד חושב שלצבוע רכב זה משחק ילדים.

כמובן שאם האוטו הוא לנסיעה בשטח בשבתות, אז צביעה עצמית תספק.

• תוכן חדש...