Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות מבחן לספורטיביות (or lack thereof)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחלה שלי להחליף אוטו כל שנה נכנסה למוד פעיל מוקדם מהצפוי - זה תמיד מתחיל בגישושים ונגמר בזה שאני מוצא את עצמי מוסר פיקדון בלי להבין איפה אני. מהון להון דיברתי עם סוכנים באאודי לגבי ה- TT החדשה (2.0T) ולקחתי זמן לחשוב על זה. בגדול מה שהכי מפריע לי ברכב שלי היום זה תשומת הלב שהוא מושך - אתה נוסע לתומך ב- 8000 סל"ד בעיר וכולם בוהים בך. ברמזור שואלים אותך כמה זה עולה ובמה אתה מתעסק ובתחנות דלק אתה מגלה שאמא שלך got around ויש לך המון אחים שלא הכרת.

כמובן שה- TT נפסלה בעקבות הנ"ל ופינתה את מקומה לאחותה הקטנה אך ספורטיבית, ה- S3. הרכב הוא sleeper אולטמטיבי: מלבד ג'אנטים של RS4 וגריל קצת עצבני מההיצע האאודיי, שום דבר לא צועק תסתכלו עלי - רק אתה וקומץ אנשים יודעים מה יש לך. כמו שצריך.

הרכב ניתן לקסטומיזציה, מגיע ביבוא סדיר, הכל נראה טוב. רק מה, באאודי לא מתכוונים להציע נסיעות מבחן כי "כמה אנשים כבר יקנו S3, לא שווה להביא בשביל זה רכב". באמת עם הגישה הזו אף אחד לא יקנה. מי לעזאזל קונה רכב בלי לנהוג עליו קודם? בטח ובטח רכב ספורטיבי. אמרתי לאיש המכירות שסיכויי הרכישה נעים בין 80% ל- 90% עם נסיעה, ו- 0% בלי - ושיעביר את זה הלאה. אני בטוח לא היחיד שחושב כך; לראיה, שיחה עם הבחור שמכר לי את ה- S2000 אוששה את הטענה שעם נסיעות המבחן באו גם יותר מכירות.

מה ההיצע למישהו בתקציב של עד 400K (וזו לא הנושא לדיון פה)?

- מיאטה ו- GTI סבבה אבל לא מספיק בכל התחומים למי שחווה אותם כבר

- רודסטרים כמו S2000 ו- Z4 מושכות יותר מדי תשומת לב

- אלפא: 159 לא מספיק זריזה וה- GT עוד מעט מוחלפת

ואז יש את ה- S3: המון פינוק, המון כוח, המון אחיזה, לא מושכת תשומת לב מיותרת, מחיר טוב יחסית אבל עם יבואן דביל.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שחדש כאן בפורומים, Pavi הוא למעשה בובת ריסוק של בנק ישראל - מרסקים אותו לתוך הקהל ורואים את התגובות. לפי זה הם מחליטים כמה משכורת למשוך.

המשיכו נא בדיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מי היה מאמין שעם S2000 המחלה נכנסת מוקדם מהצפוי. אני חותם שאין שום סיכוי שמיצית את הרכב ועל כן ממליץ לעבור למשהו רגוע יותר, כיוון שכאמור אין לך צורך במשהו כל כך הארד-קור.

אולי זה כי מעולם לא היה לי רכב שכל כך משך תשומת לב, אבל אני באמת לא מצליח להבין מה אכפת לך שבוהים בך ברמזורים ובתחנות דלק (אלא רק אם אתה מאלו שמחטטים באף להנאתם :wink: ). אם אתה חושש מונדליזם זה משהו אחר, אבל ת'כלס, קשה למצוא רכב מעניין שלא מושך גם עיניים, ואני לפחות אעדיף פי כמה את ה-TT על פני S3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזל שלי שהמחלה ממנה אני סובל היא להחליף את הסלולארי ולא את המכונית. למרות שזה כל 3-4 חודשים ולא כל שנה, עדיין העלויות ביחס למחלה שלך עם המכוניות נמוכות משמעותית

פורסם

אממ - מתי מגיעה האיבו החדשה?

נשמע כאילו היא מתאימה - לא צעקנית מדי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מי היה מאמין שעם S2000 המחלה נכנסת מוקדם מהצפוי. אני חותם שאין שום סיכוי שמיצית את הרכב ועל כן ממליץ לעבור למשהו רגוע יותר, כיוון שכאמור אין לך צורך במשהו כל כך הארד-קור.

אני מת על האוטו שלי, שלא תבין לא נכון. אני מבין את הטרייד אוף של חווית נהיגה מול פינוקים כאלה ואחרים ואין לי בעיה עם זה (כלומר יש לי, הייתי מעדיף בוקסטר S או איזו 911 אבל נו). כל פעם שאני נוהג אני נהנה מכל החוויה (כן, גם מהעובדה שהייתי צריך להחליף ארנק על מנת שיהיה לי איפה לשים אותו) מלבד המבטים וההצקות (פחות הוונדליזם). העניין הוא שה- S3 נראית כל כך מאוזנת, כמו מעין GTI על סטרואידים.

עם כל השיקלולים גם ככה אין מצב שאני מחליף את הרכב לפני סוף שנה (4 חודשים לחכות לרכב + עד שמגיעים דגמי 08 שזה בערך הנקודה שאני מחליף רכב באם יש מתחרה ראוי.

לגבי האיוו החדשה - היא נראית מצועצעת ברמות מטורפות, לפחות לעניות דעתי.

אגב, הכוונה שלי הייתה לדבר על העובדה שיבואנים לא משקיעים בפלח הספורטיבי בפן של נסיעות מבחן - לא ממש להתייעץ לגבי אוטו חדש.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם

על מה אתה מדבר - הEVO היא אחת הצעקניות.. במיוחד החדשה (לפי התמונות).

כל ערס ממוצע יודע מה עומד מולו כשהוא רואה את המפלצת הזאת לידו..

לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו רק הS8 תהיה זמינה לנסיעות מבחן (כמתמודדת מול הS500 של מרצדס) וקצת אחרי זה יתכן ותיכנס גם הS4.

הS3 למיטב ידיעתי לא מתוכננת להגיע לארץ כרכב נסיעת מבחן.

אם הדבר אפשרי מבחינתך - אני יודע שללקוח מסויים ארגנו נסיעת מבחן על רכב שהוא רצה להזמין בחו"ל (הכל על חשבונו, הרכב על חשבון אודי)..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חושב שה-S3 עשויה לאכזב אותך משמעותית מבחינת תחושות ביחס ל-S2000. לפי מה שהבנתי היא הרבה יותר מנותקת וקרה, גם אם כנראה מהירה יותר. אם תרצה חוו"ד של מישהו שנהג על האוטו במהלך ההשקה, צור קשר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על מה אתה מדבר - הEVO היא אחת הצעקניות.. במיוחד החדשה (לפי התמונות).

כל ערס ממוצע יודע מה עומד מולו כשהוא רואה את המפלצת הזאת לידו..

לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו רק הS8 תהיה זמינה לנסיעות מבחן (כמתמודדת מול הS500 של מרצדס) וקצת אחרי זה יתכן ותיכנס גם הS4.

הS3 למיטב ידיעתי לא מתוכננת להגיע לארץ כרכב נסיעת מבחן.

אם הדבר אפשרי מבחינתך - אני יודע שללקוח מסויים ארגנו נסיעת מבחן על רכב שהוא רצה להזמין בחו"ל (הכל על חשבונו, הרכב על חשבון אודי)..

מה רע בBMW 318 ?

או

אודי A3 קוואטרו?

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

Discover, האופציה של לנסוע על רכב באירופה לא ממש נראית לי - הבהרתי למעסיק שלי שלחו"ל אני לא נוסע יותר ואין לי ממש תוכניות לנסוע בזמן הקרוב לפנאי. בכלל, אני לא מבין מה הבעיה בלהקצות רכב למשך שנתיים עבור נסיעות מבחן, למשוך לקוחות פוטנציאליים בעזרתו (וכנראה לסגור עסקאות בזכותו) ואח"כ למכור אותו מתחת למכירון. נראה לי משתלם עסקית.

מאור [למרות שאני לא מחפש פה עצות לרכישת רכב פן ישלח הת'רד לגלות בפורום יעוץ], A3 3.2 נראית לי כבדה, משעממת ולא ממוקדת. הבמוו זה ממש לא הכיוון.

פורסם
מה רע בBMW 318 ?

או

אודי A3 קוואטרו?

מה רע באמת? סולידי, יציב, איטי. בדיוק מה שאחד כמוהו צריך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אגב, הכוונה שלי הייתה לדבר על העובדה שיבואנים לא משקיעים בפלח הספורטיבי בפן של נסיעות מבחן - לא ממש להתייעץ לגבי אוטו חדש.

הנה, אני אעזור לסחוב את הדיון לכיוון המקורי.

אתה מדבר על צרות של עשירים (לא במובן שאתם חושבים) כי אתה מדבר על מקרה שהם מוכנים להביא את הרכב אבל לא מחזיקים רכב מבחן. יש הרבה יותר דוגמאות לרכבים ספורטיביים שהיבואנים בכלל לא מוכנים לשקול להביא גם בלי שום נסיעת מבחן.

וזה בעצם המצב הממש מסריח שקיים בארץ.

עם כל השיקלולים גם ככה אין מצב שאני מחליף את הרכב לפני סוף שנה (4 חודשים לחכות לרכב + עד שמגיעים דגמי 08 שזה בערך הנקודה שאני מחליף רכב באם יש מתחרה ראוי.

או, מעולה, בדיוק כשמסתיימת העונה של ה-MDC 8).

אתה עושה לי מחיר טוב ? בכל זאת, נטחנה, קלאץ', עניינים :wink: (בצחוק כמובן, לא להפגע).

ניר

פורסם

OMG! :shock:

:lol: :lol:

אני לא מאמין לך אתה עובד עלינו! כבר??

אם תרצה משומשת אני מכיר איזה קליאו ספורט MK2 נהוגה בידי זקנה באיזור הרצליה פיתוח.. :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

Discover, האופציה של לנסוע על רכב באירופה לא ממש נראית לי - הבהרתי למעסיק שלי שלחו"ל אני לא נוסע יותר ואין לי ממש תוכניות לנסוע בזמן הקרוב לפנאי. בכלל, אני לא מבין מה הבעיה בלהקצות רכב למשך שנתיים עבור נסיעות מבחן, למשוך לקוחות פוטנציאליים בעזרתו (וכנראה לסגור עסקאות בזכותו) ואח"כ למכור אותו מתחת למכירון. נראה לי משתלם עסקית.נראה לי שמרוב נסיעות לאירופה שכחת היכן אתה גר , או לחילופין שישראל אינה באירופה . למה ליבואן לעשות מכונית לבדיקות למכונית ספורט שבמקרה הטוב תמכר במספר מצומצם של עותקים אם הוא יכול למכור לחם וחמאה הרבה ובפחות בלגן ?

ודרך אגב נראה לי שאם תתעקש על נסיעת מבחן אזי ההיצע העומד לרשותך הוא רק במוו ומרצדס , ולשניהם מקדם פוזה לא קטן

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...