Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות מבחן לספורטיביות (or lack thereof)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדימה - נחליף את המיאטה על העונדה, ראש בראש, אני אפילו אוסיף לך 50 ש"ח ואמלא פול טנק, ככה בשביל ההרגשה הטובה :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1,

2, ה4.2Q ממוקמת מול הS430 וה3.2 ממוקמת מול הS350.

עכשיו הצטרפה הS8 שהולכת ראש בראש מול הS500 - ועדיין זולה ממנה בצורה משמעותית.

מול הS600 יש את הA8 W12 6.0 - וגם במקרה הזה היא זולה יותר (משמעותית!) :)

אין כבר S430.

Back to the original - NC again.

פורסם

אז לאודי יש 2 דגמים על כל דגם של המרצדס..

A8 4.2Q וגם S8 4.0Q מול הS500

ו A8 3.2 וגם A8 3.7Q מול הS350

יהודה - אני מצטער, אבל נראה לי שאתה מגזים (בהרבה) בערך של המרצדס..

היא כבר לא כזה "אליתה" כמו שהיא הייתה פעם, במיוחד לא מול הדגמים החדשים של BMW ואודי.

מנסיעת מבחן הן בE350 והן בA6 3.2Q לאורך סופ"ש שלם.

ההנאה הכוללת - הן מאיכות הנסיעה (למרות שבמרצדס היו מתלי אוויר ובאודי רגילים), הן מאיכות הנהיגה, הן מההתנהגות, הן מהעיצוב החיצוני והן מהעיצוב והאווירה הפנימיים - הייתה גבוהה יותר באודי ולכן זו הייתה המכונית שבחרנו בסוף.

לא היה לנו ספק שהBMW 5 תהיה מתחרה שווה אם לא עדיפה על 2 המכוניות האלו (במיוחד לאור מבחנים רבים שהמהללים אותה),

אבל כיוון שהBMW בשל היותה BMW (שם המותג והיחס המחפיר של היבואן הישראלי) - נפסלה על הסף.

לגבי הדיזלים - הנושא הזה נשמע לי ממש ממש תמוהה.

עם כל הכבוד למרצדס ולאיכות המנועים שלה - VAG ידועה באיכות ובטכנולוגיה של מנועי הדיזל שלה. יש לה את מנועי הדיזל המובילים בעולם.

וזה לא סתם שאודי היא המתחרה היחידה (עד שפז'ו יכנסו) עם מנועי דיזל במרוצי מכוניות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יהודה - אני מצטער, אבל נראה לי שאתה מגזים (בהרבה) בערך של המרצדס..

היא כבר לא כזה "אליתה" כמו שהיא הייתה פעם, במיוחד לא מול הדגמים החדשים של BMW ואודי.

מנסיעת מבחן הן בE350 והן בA6 3.2Q לאורך סופ"ש שלם.

ההנאה הכוללת - הן מאיכות הנסיעה (למרות שבמרצדס היו מתלי אוויר ובאודי רגילים), הן מאיכות הנהיגה, הן מההתנהגות, הן מהעיצוב החיצוני והן מהעיצוב והאווירה הפנימיים - הייתה גבוהה יותר באודי ולכן זו הייתה המכונית שבחרנו בסוף.

לא ניסיתי את האאודי אז אין לי מה להגיב , כשאנסה אומר לך מה אני חושב , אבל זה די מוזר לי כי עם המתלים הרגילים היא מעולה מאוד (נסעתי על הE הישנה יותר)

לא היה לנו ספק שהBMW 5 תהיה מתחרה שווה אם לא עדיפה על 2 המכוניות האלו (במיוחד לאור מבחנים רבים שהמהללים אותה),גם אני חושב כך

אבל כיוון שהBMW בשל היותה BMW (שם המותג והיחס המחפיר של היבואן הישראלי) - נפסלה על הסף.

לגבי הדיזלים - הנושא הזה נשמע לי ממש ממש תמוהה.

עם כל הכבוד למרצדס ולאיכות המנועים שלה - VAG ידועה באיכות ובטכנולוגיה של מנועי הדיזל שלה. יש לה את מנועי הדיזל המובילים בעולם. לבמוו יש מנועי דיזל שעולים על אלו של מרצדס , אבל מבחינת אמינות , והירידה לפרטים עדיין המרצדס מובילה בגדול (לפחות לדעתי ) . אני לא מאמין שמנועי VAG יסעו 10 שנים בתור מונית ועדיין יראו כמו חדש

וזה לא סתם שאודי היא המתחרה היחידה (עד שפז'ו יכנסו) עם מנועי דיזל במרוצי מכוניות.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, מרצדס כבר מזמן שכחו איך לתכנן מכוניות אמינות ושרידות, הם גם לא מובילים בדיזלים (זה שייך לVAG וב.מ.וו). בכל מקרה, אין לי ספק שכל השלוש (אודי, ב.מ.וו, מרצדס) מצויינות וההעדפה ביניהן היא רק עניין של טעם. ובכלל, גם אם המרצדס בנויה בצורה מאוד הגיונית ונכונה, זו בעיקר בעיה של מי שמטפל בה, לא של הבעלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל אם אתה חושב שמרצדס אמינים, אני מציע לך להסתכל על הביקורות בעולם לגבי האמינות של מרצדס בשנים האחרונות.

אנחנו (המשפחה) מכירים כמה וכמה בעלי מרצדסים שונים (E CLASS נוכחית וS CLASS דור קודם) - ומעטים הם האנשים המרוצים מהאמינות של המרצדס שלהם.

אבל, הם מוכנים לסבול את החוסר-אמינות הזה בגלל שכשהם כן נוסעים באוטו,יש להם כוכב מקדימה.

אנחנו לא היינו מוכנים לסבול רכב שמבקר בממוצע פעם וחצי בחודש במוסך בשביל שכוכב יגיע לפנינו לכל מקום שאנחנו נוסעים אליו..

SHOW ISN'T EVERYTHING.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יהודה אתה מדבר שטויות,

לשכן שלי יש סיאט קורדובה 97 דיזל,שנוסעת ונוסעת ונוסעת ונחש מה?

מעולם לא הייתה במוסך.

(מונית).

פורסם

מקסים - מעולם לא הייתה במוסך? אז היא נוסעת על שמן מנוע בן 10 ופילטרים בני 10 ובלמים מקוריים? שאני אמשיך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מקסים - מעולם לא הייתה במוסך? אז היא נוסעת על שמן מנוע בן 10 ופילטרים בני 10 ובלמים מקוריים? שאני אמשיך?

עשית פסיכומטרי?

או שבוא נקטין ראש כמוך.

הוא מטפל בה לבד O.K .

פורסם
מצטער לאכזב אותך, אבל אם אתה חושב שמרצדס אמינים, אני מציע לך להסתכל על הביקורות בעולם לגבי האמינות של מרצדס בשנים האחרונות.

אנחנו (המשפחה) מכירים כמה וכמה בעלי מרצדסים שונים (E CLASS נוכחית וS CLASS דור קודם) - ומעטים הם האנשים המרוצים מהאמינות של המרצדס שלהם.

אבל, הם מוכנים לסבול את החוסר-אמינות הזה בגלל שכשהם כן נוסעים באוטו,יש להם כוכב מקדימה.

אנחנו לא היינו מוכנים לסבול רכב שמבקר בממוצע פעם וחצי בחודש במוסך בשביל שכוכב יגיע לפנינו לכל מקום שאנחנו נוסעים אליו..

SHOW ISN'T EVERYTHING.

לנו הייתה E-class צורה קודמת חדשה מהחברה למשך 4 שנים, וS-class צורה קודמת שנתיים, ושניהן לא ראו מוסך למעט טיפולים ובעיה במחשב פעם אחת.

פורסם

אנחנו (המשפחה) מכירים כמה וכמה בעלי מרצדסים שונים (E CLASS נוכחית וS CLASS דור קודם) - ומעטים הם האנשים המרוצים מהאמינות של המרצדס שלהם. היות וקניתי C CLASS 97 אזי אני יכול לומר לך בלב שלם שכשלא נתתי אותה למוסכניק שהשבית לי אותה (סיפור ארוך) היא נהגה באמינות מופלגת ולא ראיתי מוסך , ואז אפילו לא ידעתי איך ומתי לבדוק ולהחליף שמנים. אז יתכן וחבריך נפלו על לימון , וזה אינו החזות של המותג

אבל, הם מוכנים לסבול את החוסר-אמינות הזה בגלל שכשהם כן נוסעים באוטו,יש להם כוכב מקדימה.יחסית למכוניות דומות היא נוסעת מהמם (לא בדקתי את ההאודי החדשות אבל הישנות שומו שמיים לעומת זו לדעתי לפחות)

SHOW ISN'T EVERYTHING.

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, יש הבדל מהותי בין C Class מ97 לC Class מ2007. שניים וחצי דורות מודל, מיזוג אחד עם קרייזלר, והרבה מאוד אלקטרוניקה ושינויים אחרים מבדילים בין השניים. כיום, מרצדס אינה חברה אמינה, ויש מספיק סקרים שיוכיחו את זה. אם אתה רוצה להתדיין על זה, אנא עשה זאת עם JD Power או נהגי המוניות של גוש דן.

ואנא מכם, לפני שאני משסה בכם את מיטב הארסנל שעומד לרשות מנהל פורום, תחזירו את הת'רד הזה לנושא המקורי - קרי, למה לא נותנים לPavi לחרע מכוניות יקרות בחינם.

תודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יהודה, יש הבדל מהותי בין C Class מ97 לC Class מ2007. שניים וחצי דורות מודל, מיזוג אחד עם קרייזלר,זו הבעיה האמיתית אבל היא נגמרה תודה לאל (עכשיו לפחות תהיה תחרות ולא אצטרך לקנות אאודי עם הפרונט שלה:lol: או במוו ולהחשב לעבריין צמרת או מקושר אליהם :lol: )

ואנא מכם, לפני שאני משסה בכם את מיטב הארסנל שעומד לרשות מנהל פורום, תחזירו את הת'רד הזה לנושא המקורי - קרי, למה לא נותנים לPavi לחרע מכוניות יקרות בחינם.זה התחיל מכך שלא יתנו לפאווי להתחרע כי הם גם לא מייבאים את כול המכוניות , אז הומלץ לו ללכת למרצדס לבדוק את היבול הנוכחי . אני מבין שהעונות שעברו היו גרועות בשטוטגרט , אבל עכשיו היו גשמים והגפנים החדשות מראות שיפור ניכר אז הוצע לו ללכת לטעום את העפיצות החדשה של מרצדס ושות'

תודה.

12345

בברכה יהודה

• תוכן חדש...