Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות מבחן לספורטיביות (or lack thereof)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OMG! :shock:

:lol: :lol:

אני לא מאמין לך אתה עובד עלינו! כבר??

אם תרצה משומשת אני מכיר איזה קליאו ספורט MK2 נהוגה בידי זקנה באיזור הרצליה פיתוח.. :lol:

תום

הזקנה שמסתרקת עם מגבת ? :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם היבואן יודע שהוא ימכור מעט מכוניות - בשביל התדמית לדעתי הוא חייב להקצות לכל דגם מכונית לנסיעת מבחן ומכונית ספורטיבית בכלל, מי יקנה מכונית ספורטיבית בלי לנהוג עליה?

רק אחד שיש לו את הכסף לקנות את כולן אולי...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הרבה פה פשוט לא יודעים על מה הם מדברים ..

דבר ראשון חבל מאוד שאתה מוכר את הרכב (S2000) רכב מדהים לדעתי

נהגתי ב S3 לא מזמן רכב מדהים באמת..כבעלים של אוודי A3 2006 2 ליטר FSI אני יכול להגיד לך שאם היתה לי האופציה זה היה הרכב.

הוא גם נראה סוף הדרך לדעתי בצבע הנכון (שחור\לבן) וגם הוא לא פראייר בכלל יש לו אחיזה מטורפת ויש לו האצה לא רעה בכלל מה שגם אל תשכח יש למנועים האלה פוטנציאל שיפורים לא רע בכלל.. צ'יפים וכו.

לדעתי תשב להם על הראש אול איזה מישהו הזמין את הרכב והם יוכלו לארגן איתו נסיעה קטנטנה..

פורסם

נראה לי שבוקסטר זה המטרה, אז תתפשר ותקנה 2005-6 או שתמתח את התקציב ותקנה חדשה.

בכל אופן, נראה לך שפורש לא מושכת מבטים יותר מTT :wink: ?

אתה רוצה הכל, גם רכב מפנק ומאובזר,גם חזק וספורטיבי,וגם סולידי בהופעה.

יש רק מכוניות מנהלים חזקות מאוד שעושות את זה M5,RS4 וכדומה - והן מעל התקציב.

אני מבין את החשיבה לכיוון הS3 אבל נראה לי שתתאכזב.

STI 2004

פורסם

יש עוד זמן עד שאני אמכור את האוטו, תום

:) באמת שהמטרה הייתה להחליף אותו בבוקסטר S שנתיים אחורה או משהו אבל ה- S3 פשוט פתאום נראתה כל כך מתאימה וזמינה שזה ממש קרץ. אני בטווח גילאים ומצב שאני יכול לעשות את כל ההחלפות - עוד כמה שנים אני לא אוכל.

NMP, מה שאני לא מבין זה שפשוט נראה לי משתלם מכל הבחינות בשבילם - כספית ותדמיתית. אני לא הייתי קונה S2000 ללא נסיעת מבחן (וגם לא נסיעה קצרה בחניון על רכב שמישהו קנה) והנה - הונדה השקיעו וקניתי. ועכשיו שיש יותר S2000ים על הכביש רק מיטיב עם היבואן.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ג'וני, יש לך תחרות קשה עם בחור בניסאן חבוטה ששאל אותי בצעקה היום אם אני מוכר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם
NMP, מה שאני לא מבין זה שפשוט נראה לי משתלם מכל הבחינות בשבילם - כספית ותדמיתית.
תכל'ס, מעניין ליבואנים את הת*ת למכור 10-20 רכבים מדגם ייחודי כזה. בעולם הליסינג תדמית שווה הרבה פחות, רוב הכסף מגיע מציי רכב שאפשר לקנות בהרבה דרכים אחרות ולקוחות פרטיים מצומצמים הרבה יותר.

ליבואן יש משמעויות מאוד גדולות להבאה של דגם, ההבדל מבחינתו בין 0 רכבים לרכב אחד הוא עצום כי הוא דורש ממנו מערך שלם של חלפים והכשרה ושירות וכו'. רובם פשוט מוותרים מראש ואנחנו נדפקים.

לליסינג יש יד גדולה מאוד במצב הזה :evil:.

ניר

פורסם

לא נראה לי שאאודי וה- S3 נופלים בקטגוריה שלך. תראה, את הקפיצה מאפס מכוניות ליותר מאפס (שהיא קשה ללא ספק) הם עשו, נשאר לכאורה רק למנף את ההחלטה שלהם. אני לא מתעניין ב- R32 למרות שהוא רכב מעולה בגלל שצ'מפיון בוחרים שלא לייבא אותו בצורה סדירה, ואני לא מתלונן על זה (אני כן, אבל לא בת'רד הזה).

לגבי שאיפות להמוניות א-לה ליסינג, זה לא נראה לי הכיוון של אאודי.

אז מה יש לנו? יבואן שעשה חצי עבודה. בחר להשקיע להביא רכב ספורטיבי ולא לשווק אותו. אחר כך יסתכלו על נתוני המכירות הדלים ויחליטו שלא שווה להביא את הדור הבא :screwy:

פורסם

pavi, איפה אתה גר? אני אדאג לחכות לך ברמזור הבא לגלגל חשמלית את החלון ולומר שהאימפרזה של דוד של אח של חבר שלי פותחת את העונדה שלך :) אגב אתה אומר שאתה מוכר כשדגמי 2008 נכנסים?

חוץ מזה, באמת מה עם r32? רכב מטורף, ומה רע לחזור אל הגולף?

פורסם

את זה אמרו לי אתמול.

אני לא מוכר כש- 08 נכנס. הכוונה שלי הייתה להתחיל לבחון חלופות באיזור סוף השנה. עם הידיעה של- S3 לוקח 4 חודשים להזמנה, עשיתי בדיקה נקודתית (והעלתי חרס, כפי שהת'רד מתאר) כדי אולי לתזמן הזמנה לסוף השנה (להזמין כש- 08 נכנס, לקבל 4 חודשים אחרי זה).

עשיתי וי על ה- GTI (הייתה שנה, מספיק). רכב מעולה, היה ממש קשה למצוא משהו שיחליף אותו. הדבר היחיד שעצבן אותי היה הדעיכה של המנוע בטורים גבוהים וה- DSG delay. שתי נקודות מאוד קטנות שממש לא היוו גורם בהחלפה. R32 - לא רוצה רכב יחיד בארץ, מצתמרר מהמחשבה להכניס אותו למוסך.

פורסם

אני מניח שהמחשבה שלהם היא יותר משהו בסגנון "אם מישהו רוצה אותה, שיזמין".

הם לא יתאמצו יתר על המידה בשביל ההצלחה של הרכב הזה כי הם לא בונים עליו שיביא להם רווחים או לחילופין לא בונים עליו שישפר להם את התדמית. אז עד כמה בעצם הוא עוזר להם?

ברכבים המשמעותיים יותר (TT) הם ישקיעו, אבל ברכבים שנופלים באמצע (לא רווחים מאוד, לא מצפים להצלחה מסחררת, לא עוזרים מבחינת תדמית) הם לא מתכוונים להשקיע.

לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו רק הS8 תהיה זמינה לנסיעות מבחן (כמתמודדת מול הS500 של מרצדס) וקצת אחרי זה יתכן ותיכנס גם הS4.

לפי מה שאני יודע, A8 4.2Q היא המתחרה של ה S500.

ה S8 היא משהו מעל (S600?).

Back to the original - NC again.

פורסם

יש R32 דור רביעי, אבל בכל מקרה אני לא ממש חסיד של יבוא אישי (שוב, אף אחד בארץ לא יודע להתעסק ברכב).

הסדרה 1 נראית כמו תחת, ואני לא איזה שונא באנגל. ספציפית יצא להם אוטו לא יפה (ולא שהגולף מדהימה מדי, אבל כמו שפיטר גריפין מפמילי גאי אמר - "i can handle ugly, but that's like circus ugly").

• תוכן חדש...