Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות מבחן לספורטיביות (or lack thereof)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא רוצים להביא R32, וזה מאוד תמוה - מכונית מאוד מאוד מוצלחת, את הEOS הם מביאים, את המנוע הם מכירים היטב (מהטוארג והEOS), למעשה הם מכירים היטב את כל מכלולי האוטו. למה לא? פוליטיקה, כנראה.

אם היא הייתה מגיעה, היא הייתה עולה באיזור 270 לגרסת הבסיס.

הב.מ.וו נקטלה על המתלים הקשים שלה, היא עדיין לא ביבוא סדיר (אם כי שמעתי שיש תוכניות) והיא פשוט מכוערת. גם אוטו די גרוע, אומרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכבים המשמעותיים יותר (TT) הם ישקיעו, אבל ברכבים שנופלים באמצע (לא רווחים מאוד, לא מצפים להצלחה מסחררת, לא עוזרים מבחינת תדמית) הם לא מתכוונים להשקיע.

לפי מה שאני יודע, A8 4.2Q היא המתחרה של ה S500.

ה S8 היא משהו מעל (S600?).

1, אודי מאוד בעייתיים מבחינת נסיעות מבחן.. הם לא מביאים מספיק מכוניות וגם לא מספיק מנועים.

נגיד את הA3 יש להם בגרסאת 3 דלתות רק עם מנוע 1.6 ואת הגרסאת 5 דלתות עם 2.0T וזהו.

את הA6 עד לא מזמן היה רק עם מנוע 3.2Q כאשר לאחרונה נוספה גרסאת מנוע 2.8.

את הA8 יש להם לנסיעת מבחן רק עם המנוע 3.7 או 4.2 (לא זוכר כבר)

ואת הQ7 רק עם מנוע אחד (לא זוכר אם 4.2 בנזין או 3.0TDI) - וההבדלים בין המנועים מאוד משמעותיים.

את הTT אין בכלל, גם לא את הA4 CABRIO ואני לא הייתי "עוצר את הנשימה" לA5 בנסיעת מבחן.

למה? אין לי מושג.

2, ה4.2Q ממוקמת מול הS430 וה3.2 ממוקמת מול הS350.

עכשיו הצטרפה הS8 שהולכת ראש בראש מול הS500 - ועדיין זולה ממנה בצורה משמעותית.

מול הS600 יש את הA8 W12 6.0 - וגם במקרה הזה היא זולה יותר (משמעותית!) :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כי היבואן שם ז*ן על הלקוחות ושכח שבלי לקוחות אין עסק.

הבעיה שבארץ אף אחד לא רוצה לצאת פראייר... רק שבסוף כולנו יוצאים הפראיירים הגדולים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אין 330 לנסיעות מבחן, עד לא מזמן לא הייתה WRX לנסיעות מבחן, וכן הלאה וכן הלאה. וגם כשיש את האוטו, הנסיעה לרוב קצרה ובפיקוח, בדרך כלל זה לא מספיק בשביל לעמוד על טיבו של אוטו. רחוק מלהספיק, למעשה, והיבואנים לא תמיד שמחים לתת את נסיעות המבחן האלו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

זה לא נכון..

אם אתה חושב שבמרצדס או ב BMW מביאים לך את כל מגוון המנועים לנסיעות מבחן - אתה טועה.

וד"א, זה לא רק במכוניות ברמה הזאת.. זה בכל הרמות ככה.

יותר מזה - LEXUS מביאים לך רק נפח מנוע אחד לכל אוטו.. לא לנסיעת מבחן! למכירה - ממש "דלק מוטורס" קטנים שכמותם.

צ'מפיון לדעתי, אחד היבואנים היותר פתוחים בנושא - לפחות נותנים GTI לנסיעת מבחן.. נותנים EOS..

לעזאזל, אפילו יש להם גם איביזות רגילות, גם FR וגם CUPRA לנסיעת מבחן!

לפני שאנחנו קנינו את המכוניות שלנו בצ'מפיון קיבלנו את הרכב לסופ"ש שלם..

לא ל20 דקות באיילון, לא לאחה"צ חפוז.. אפילו לא ל24 שעות..

לקחנו את הרכב יום שישי והחזרנו יום ראשון! 72 שעות שהרכב היה אצלנו..

אתה ראית SL לנסיעת מבחן אצל כלמוביל?

או Z4 לנסיעת מבחן ב"קמור" ? אני די בטוח שגם סדרה 6 אין לנסיעת מבחן.

אתה חושב שיש סדרה 3/5/7 מכל מגוון המנועים לנסיעת מבחן?

אתה חושב שיש את הC/E/S/SLK מכל מגוון המנועים לנסיעת מבחן?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תשמע אתה בבעיה. כשאתה מחליף רכב כל שנה, אין הרבה לאן להתקדם. מגולף GTI להונדה S2000 ולאן? אגב, מה לא מצא חן בעינך בEVO?

אפרופו אאודי בלי רכב לנסיעת מבחן, גם לסובארו כרגע אין WRX. טוטאל לפני חודש בנסיעת מבחן. :)

פורסם

LOL. רק בסובארו. אני זוכר במעורפל שהיה להם משהו דומה עם הSTI, ריסקו שתיים עד שהיבואן החליט שהנסיעות זה כנוסע לצד יובל מלמד. או משהו כזה.

רק מראה שהישראלי הממוצע בא עם תפיסות מאוד שגויות לגבי מה האוטו הזה יכול ומה הוא לא יכול לעשות.

"קמור" מבצרים את עצמם אט אט בפוזיציית "היבואן הגרוע בישראל". המקום מתנהל כמו שכונה, אם אתה לא עבריין הסיכוי שלך לבצע איזו טרנזאקציה מוצלחת עם אנשי המכירות צונח, המחירים מטורפים (מיני..)... הם בונים על קהל לקוחות קבוע שהם מסוחבקים איתו, או "חבר-מביא-חבר-מביא-אחריו-ניידת-של-הסמויה" ואם אתה "סתם אחד" שמחפש אוטו ב300K, לך חפש.

פשוט שכונה. כלכך לא BMW.

פורסם

מגולף GTI להונדה S2000 ולאן?

בוקסטר S ואז 911 טורבו, ברור :)

האיוו זה אוטו מדהים (נסעתי בתפלצת של גיא אמודי שהיא למעשה FQ-400 ואפילו נהגתי קצת) אבל אני לא יכול לסבול את הספרטניות של הפנים שלו.

לגבי הקופים שמרסקים מכוניות מבחן - זה עניין של איפוק. כמה קשה צריך לנהוג על WRX כדי לעוף? נראה לי שמאוד. כשנהגתי ב- S2000 מבחן (שמגיעה ללא בקרת אחיזה) נזהרתי שבעתיים ויחד עם זאת הרגשתי את הרכב. צריך לעשות בדיקות רקע לאנשים לפני שנותנים להם מפתחות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
LOL. רק בסובארו. אני זוכר במעורפל שהיה להם משהו דומה עם הSTI, ריסקו שתיים עד שהיבואן החליט שהנסיעות זה כנוסע לצד יובל מלמד. או משהו כזה.

רק מראה שהישראלי הממוצע בא עם תפיסות מאוד שגויות לגבי מה האוטו הזה יכול ומה הוא לא יכול לעשות.ולכן באמת לא כ"כ רוצים לת לו , באמריקה אם אתה נראה כמו מליון דולר אתה יכול להכנס לסוכנות פורשה ולקבל נסיעת מבחן 0ממה שמעתי לא ניסיתי בעצמי) , אבל לסוכנות יש ביטוח על המכונית , לא בטוח שילבואן יש ביטוח מלא כמו שם 0כי אם כן אז בכלל אני לא מבין למה לא )

"קמור" מבצרים את עצמם אט אט בפוזיציית "היבואן הגרוע בישראל". המקום מתנהל כמו שכונה, אם אתה לא עבריין הסיכוי שלך לבצע איזו טרנזאקציה מוצלחת עם אנשי המכירות צונח אולי אם תבוא עם מזומן ממש כמו העבריינים ותנסה אז , לך תידע אולי הם לא מבינים שום דבר חוץ ממזומן:lol: , המחירים מטורפים (מיני..)... הם בונים על קהל לקוחות קבוע שהם מסוחבקים איתו, או "חבר-מביא-חבר-מביא-אחריו-ניידת-של-הסמויה" ואם אתה "סתם אחד" שמחפש אוטו ב300K, לך חפש.

פשוט שכונה. כלכך לא BMW.

ולבמוו לפחות יש רכבים טובים , אבל מחירי החלפים שלהם פשוט פשע (יחסית למרצדס למשל )

ולדיסקובר , אני לא חושב שהיום אאודי יכולים להכנס ראש בראש עם מרצדס או במוו , עדיין הם לא נוסעות טוב כמוהן , ואם אתה לוקח את גזרת המנועים ובמיוחד את הדיזלים , אז בכלל אין להם מה לדבר שם (לא שלמרצדס יש מה לדבר לעומת הפיאט , אבל באיכות היא בדרגה אחת יותר מכולן ).

אם אתה פותח מנוע של מרצדס אתה רואה איך שחישבו את זה שזה יפעל ביעילות מקסימלית , אבל גם תוכל די בקלות לפרק מנוע ולהגיע לכול החלקים מהר ויעיל . שלא לדבר על אמינות , אני רואה עד היום מוניות מרצדס C220 שנת 97 שנוסעות בתור מוניות , אז אולי החליפו מנוע או שעשו אוברול אבל לנסוע בתור מונית 10 שנים ולהמשיך לנסוע בלי הרבה תקלות ?!!! לא נראה לי שתוכל לבצע דבר כזה באאודי או בבמוו

ולפחות מרצדס מביאה את כול הדגמים כולל את גרסאות הAMG , אז נכון שאתה לא יכול לקבל SL AMG , אבל מאידך אם הם כן היו נותנים , לא היית יכול להכנס לרשימה של התור :lol: אז תתנחם שלפחות לא אכזבו אותך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני הייתי מציע לך לשקול ליבא את ה פונטיאק GTO.

0bfc_3.JPG

0f05_3.JPG

בתקציב שיש לך אתה גם יכול ללכת לעשות נסיעת מבחן בארה"ב וישאר לך עודף...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני די בטוח שהבחור לא אוהב את כל הרעיון של ייבוא אישי בגלל מחסור בכח אדם היודע לטפל ברכב.

לא ממש תומך בהצעתו של קוביסו לייבוא הפונטיאק אך אני בספק שתהיה בעיה לטפל ברכב הנ"ל (מבחינת ידע).

פורסם

אני גם ממש סולד ממכוניות אמריקאיות. בכל אופן זה S3 או כלום כרגע, אני לא רוצה להחליף את ה- S2000 בשום דבר אחר (וגם, לא בטוח בכלל שאני אוהב את האאודי. רוב התגובות עליה היו שליליות). רק מה, היבואן לא ממש מעוניין שאני אקנה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...