Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית קראוון נגרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טון וחצי נגרר זה רק במכוניות כבדות שהן בקצה העליון של רשיון ב' : פורד אקונוליין, GMC סוואנה וכו'. כפי שנכתב לך רכב פרטי מורשה לגרור משקל פחות הרבה יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אולי חשבת על קניית אוטובוס נגרר?קיימים בארץ אוטובוסים פזורים בכל הארץ, רק צריך לפקוח את העיינים. אני יתן לך טיפ ראשון:

תחנה מרכזית של באר שבע, אתה יוצא מהיציאה של האוטובוסים, והולך על המדרכה לכיוון הקניון באר שבע. בקצה של השטח של התחנה קיים אוטובוס, כנראה לא משתמשים בו, תברר עליו. אולי זה יהיה הבית שלך...בכל אופן בהצלחה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד,

איך הוא יגרור אוטובוס? עם המכונית הפרטית שלו :?:.

להשכלה כללית: אוטובוסים שהושבתו ויצאו משירות ניתן לקנות במחיר של כ-1,500 דולר. חלק מהמכלולים הניתנים להנצלה מפורקים מהאוטובוס.

המכירה מתבצעת דרך הנהלת החברה ולא בחניון שבו הם נמצאים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כיום קאופרטיב אגד מוכר את מירב האוטבוסים הישנים שלו (דגמי 3030 וגם 404)

עלות ממוצעת לאוטובוס הינה כ 20000 ש"ח.

ניתן לגרור את האוטובוס לכל מקום בארץ בתוספת תשלום.

אגד יכולה לגרור מכל ולכל מקום בארץ

(תמונות מאתר תח"צ תפוז)

ירון מאיר

30268040.jpg

30276143.jpg

פורסם
עלות ממוצעת לאוטובוס הינה כ 20000 ש"ח.

אולי אוטובוס עם רישוי עולה 20,000 ש"ח.

בדקתי לפני כשנתיים באגד/דן - מחיר לאוטובוס מושבת ללא רשיונות ומכלולים כ-1500 דולר. (מפרקי כ-2,500 דולר).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, הבחור שהקפיץ את האשכול הזה אמר ואני מצטט: "הקרוואן עתיד לשבת מרבית הזמן סטטי על שטח בו אני רוצה להתגורר, ואשתמש בו כדי להימנע מבירוקרטיה שכרוכה באישור מבנה קבוע. אחרי שטיילתי רבות ברשת היום גיליתי שגם עבור מבנה נייד יש צורך באישור לאחר 3 חודשים"

הדגשתי לך כדי שתראה שהוא דורש מבנה יביל אך שלא דורש אישורים כלשהם [במקרה כזה הוא עדיין יצטרך אישור עליו הוא דיבר].

לשאלתך איך הוא יגרור את האוטובוס: דוגמה אחת: http://www.grar-haim.co.il

כנס ללינק הבא: http://www.grar-haim.co.il/apage/1094.php

הלינק הוא מהאתר שהבאתי מקודם, ותראה במקרה הם יכולים לגרור אוטובוסים, מקרה נדיר ומדהים ביחד.

לעניין הקנייה דרך ה"מגרש" כמו שציינת, זו תחנה מרכזית, נתתי לו טיפ שיברר, ולא יקנה. אני מאמין שדרך החברה קונים ולא דרך הנהלת התחנה המרכזית של באר שבע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד,

לא הבנתי מה הבעיה.

האוטובוס הובא כקוריוז, אבל הוא על גלגלים ולכן הרבה יותר פשוט להעלותו על נגרר מאשר להביא מנוף ולהרים מבנה יביל.

לא חדש לי שהצבת מבנה יביל דורשת רשיונות. השאלה המענינית יותר אם נשים מבנה יביל על עגלה נגררת (כגון העגלות שלוקחות מכולות), ולעגלה יש רישוי שנתי בתוקף, הרי לכאורה מדובר בעגלה שעומדת (כביכול רכב) ולא במבנה.

מי אמר שלהתחכם עם החוק זה דבר זול? העגלה גם עולה לא מעט כסף.

אגב, בזמנו היו לחברת דן (אאל"ט) מספר מוטורקראוונים, אח"כ הם נמכרו לציבור. עד היום אני רואה אחד חונה בכביש, ישן מאוד מזווד במצב האורגינלי שלו.

.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.האם אפשרי ומותר לגרור על עגלה נגררת קרוואן שמתלבש על טנדר,איזה סוג נגרר נדרש,האם חלק המיטה העליון(שמתלבש בטנדר מעל הקבינה)לא מפריע בגרירה?תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום.האם אפשרי ומותר לגרור על עגלה נגררת קרוואן שמתלבש על טנדר,איזה סוג נגרר נדרש,האם חלק המיטה העליון(שמתלבש בטנדר מעל הקבינה)לא מפריע בגרירה?תודה

משהו כזה נבנה בארצנו היפה ע"י אסי בונה קראוונים

ניתק עם רישוי וטסט

2011-07-22 10.22.35.jpg

1317202849576.jpg

דוגמא 4 בניה.jpg

• תוכן חדש...