Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ארזארז : DVD שמחשמל, מה לעשות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DVD שהכל עובד בו תקין, כשנוגעים בגוף שלו מרגישים ממש זרם חזק

עד כדי כך שהמנורה של מברג טסטר נידלקת.

גם אם הוא מכובה.

החוט שלו לחשמל זה 2 גידים - בלי הארקה.

אם אני מחליף לו את הכבל ל 3 גידים ומחבר את ההארקה לגוף שלו זה יפתור את העניין (אני לא הכי מבין ב AC)

טכנאי לא בחשבון כי כבר עדיף ליקנות חדש.

מה לעשות ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הארקה לא טובה?

ממליץ שתשאיר את זה לטכנאי אם אין לך מושג

בטח שאל תשאיר אותו דלוק או מחובר לקיר אלא אם אתה מזוכיסט או רצה שהדבר הבא שידלק זה אתה או הבית שלך

פורסם

פתח את הדיוידי, בדוק האם יש חוט שנוגע בגוף המכשיר, אם אין, ובא לך לעשות הארקה HOME MADE, קח כבל 3 גידים, את ההארקה חבר לגוף המכשיר, ואת הפלוס-מינוס, במקום הקיימים.

זאת בהנחה שלא מצאת שום חוט שנוגע בגוף מבפנים.

פורסם

לפעם הבאה, אני מציע שתקנה DVD נורמלי... ולא זבל סיני.

חוץ מזה, זבל סיני יכול סתם להישרף או משהו..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שאלת תם שלא מבין מי יודע מה בחשמל.

במידה ותורכב הארקה מאולתרת בזמן שיש במכשיר מגע גוף, זה לא יגרום לבריחת זרם להארקה ולהפלה של הפחת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שאלת תם שלא מבין מי יודע מה בחשמל.

במידה ותורכב הארקה מאולתרת בזמן שיש במכשיר מגע גוף, זה לא יגרום לבריחת זרם להארקה ולהפלה של הפחת?

ואת זה הוא יגלה רק אחרי שיחבר לחשמל את המכשיר, אם זה יקפיץ או לא...

טוב, אני מקווה שברור לכולם שלא מופיע חשמל על גוף המכשיר סתם ככה!, הוא לא אמור להיות שם. ואם הוא שם, ניתן לפתור את זה בדרכים לא מאולתרות...

פורסם

הDVD מחשמל גם כשלא מחוברים אליו חוטים (אנטנה ? )

פתחתי אותו, הוא מחולק ל 2 חלקים אלקטרוניים:

החלק אליו מתחבר החוט AC שאנ מתאר לעצמי שזה הספק כח

החלק השני הוא כל האלקטרוניקה ועליו יש גם את כל היציאות אודיו מאור.

ניתקתי את הפלטה של הספק מהשאסי וגם את הלחצן הפעלה והגוף של המכשיר עדיין מחשמל.

מה שמפליא אותי זה שהרי היציאות מהספק הם מתח נמוך שהולכים ללוח השני שלא אמור לקבל מתח גבוהה. (רשום על המעגל המודפס V ליד כל חוט והכי גבוהה זה 12V

אז מה בעצם יכול לגרום לכך שמגיע חשמל לגוף המכשיר

פורסם

מחזק את ארז,

להאריק זו חוכמה גדולה... אבל החשמל לא אמור ליהות שם, יכול ליהות שהארקה מאולתרת תגרום לבזבוז חשמל רציני.

לדיוידי יש שלוש חלקים בד"כ ספק, "לוח אם" עם כל היציאות, והפלטה של הדיסק תבדוק שאף אחד מהם לא נוגע בגוף לרבות היציאות עצמם.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
לי יש DVD (משולב וידאו) של LG (זבל קוריאני) וגם לו יש את הבעיה המטרידה הזאת.

גם לי יש את ה DVD+וידאו של LG משולב ב 200 דולר מהדיוטי והוא מחשמל קלות, אבל רק לפעמים.

אצלי אותו המכשיר עם אותה הבעיה, כנראה שכולם כאלו - קדימה recall מהיבואן. (כן... נכון :evil: ).

תגובת היבואן: מעולם לא שמענו על בעיה במכשיר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

קח מולטימטר ובדוק מה המתח על גוף הדיוידי, אם מדובר במתח נמוך, יכול להיות שהוא נובע ממגע ביציאות או כניסות המכשיר, אם מדובר במתח גבוה, אז... סבבה.

פורסם

שלי לא LG. הוא סתם זבל אחר.

איך אני יבדוק עם מולטימטר, כלומר , את האלקטרודנ האדומה אנימצמיד לגוף של המכשיר, ומה אני עושה עם השחורה ? איזה מינוס לתת לה ?

עברתי עליו מיקרוב והחלק היחיד מהחלקים הפנימיים שהינו מתכת ונוגע בגוף המשיר זה למעשה המינוס של ה RCA מאחור, יש מצב שהם מחשמלים אבל איך ?

הרי הספק מספק רק 5 ו 12 וולט לאותו לוח שהם נימצאים עליו.

• תוכן חדש...