Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי C4 2007 ברמת איבזור PACK. עם התנעת המכונית, הרדיו עובר תמיד לתחנה FM 100 (בתדר 100 מה"ץ) למרות שלפני כיבוי המכונית הוא היה מכוון לתחנה אחרת (במקרה זה קול המוזיקה ב-91.3 מה"ץ). במוסך המרכזי לא מכירים את הבעיה.

האם מישהו מחברי הפורום נתקל בבעיה דומה? הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בגלל תקלה ברדיו שלי, או בגלל באג כללי בתוכנה של הרדיו. ידיעה זו יכולה לעזור לפתרון הבעיה.

בהנחה שהתופעה אולי אינה מוכרת לבעלי C4 אחרים מבין אלה שיקראו שאלה זו, הייתי מאד מבקש מבעלי C4 שיקראו אותה לנסות זאת במכוניתם ולראות אם התופעה קורית גם אצלם, ולענות או בפורום או ישירות אלי ב[email protected].

תודה רבה וחג שמח,

naal

פורסם

תגיד לי, אם אתה מכוון משהו ברדיו שלך (רדיו דיסק?) לא יודע מה, משהו שאתה יודע שהרדיו צריך לזכור.

ובאותו זמן התפעול הוא זוכר אותו, אחרי שאתה מכבה את האוטו ומדליק עוד פעם, הכול מתאפס?

מקווה שהבנת אותי.

פורסם

נשמע כמו Preset מסויים שמכוון, כנראה במקרה, על 100FM.

האם ניסית לעיין בחוברת ההפעלה של הרכב? (אינני מתפלא אם תופענה שם הוראות תפעול, שאינן ידועות לאנשי היבואן).

או במקרה הכי "גרוע": אפשר לבצע נסיון ולנתק את מצבר הרכב לזמן מה, במטרה לאפס את הרדיו ואת כל ה- Presets.

עם זאת אכתוב הסתייגות: אם זכרוני אינני מטעה אותי, ב- C4 קיימת סוללת גיבוי למחשב הרכב, שנכנסת לפעולה בעת ניתק המצבר (יתקנו אותי יודעי דבר, אם הדבר לא כך).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

למס. 2

תודה על התשובה.

כל הפקודות לרדיו נשמרות ומופעלות בהדלקה חוזרת. הפקודה היחידה שלא נשמרת היא התחנה האחרונה שנבחרה לפני הכיבוי.

פורסם

היום לא מנתקים מצבר סתם ככה במכוניות ובטח לא במכוניות האלה, יש תהליך מסויים שיש לעשות, לעצם העניין הניתוק לא ישנה כלום זה יחזור לאותו מצב. לי זה ניראה כמו פונקציה שמופעלת ברדיו תנסה לראות אם יש איזה כיתוב מסויים בצג. אופצית חוברת הרכב יכולה להיות טובה.

פורסם

למס. 3

תודה על התשובה.

1. הרמז היחידי בחוברת הרכב הוא שאם מפעילים את פקודת AST=AUTO STORE, הרדיו עובר לתחנה הראשונה השמורה ב-AST. אולם הבעיה קורית גם כשאני מבטל את פעולת ה-AST. ליתר בטחון הכנסתי לכל 6 התחנות ב-AST את התדר הרצוי אך גם זה לא עזר.

2. בהנחה שהפקודות נשמרות במחשב הרדיו ולא במחשב המכונית, ביקשתי במוסך לנתק את המחבר של הרדיו לכמה שניות, בתקוה שהפסקת המתח תגרום לאיפוס הפקודות, אולם גם זה לא עזר, למרות שחלק מהפקודות התאפסו. למען האמת אני קצת חושש מנתוק המצבר מאחר שבחוברת יש אזהרה שלאחר ניתוק לתקופה ארוכה (כנראה כזאת שאחריה הגבוי לא עובד) יש צורך לתכנת מחדש מספר דברים, ביניהם סינכרון השלט, שאינני ידע איך לעשותו.

• תוכן חדש...