Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום יש באתר וואלה מגבר 2200 וואט של חברת R Y ( עד היום לא יודעים מי מייצר את המגבר הזה חחח ) האם שווה

לקנות את המגבר אני צריך מגבר חזק להפעלת 8 רמקולים ברכב אני מציין מגבר זול אם תשאלו אשיב לכם על המילה זול

z_YHRY2200.jpg

פורסם

יש לי את המגבר של CARDINAL שזה אותו זבל. אותה צורה אותו דבר רק מדבקה אחרת.

בסך הכל במחיר שלו הוא בסדר. יש לי אותו משהו כמו שבועיים מחזיק סאב 150 RMS ומורל פולס.

לא ממש עוצמתי אבל בסדר יחסית. ושוב הכל יחסית למה שאתה משלם.

אה והוא קצת מתחמם אבל זה לא הזיז לו נסעתי עם מוסיקה בווליום מלא 3 שעות ברצף והוא לא התכבה.

:-) just smile
פורסם
חברים שלום יש באתר וואלה מגבר 2200 וואט של חברת R Y ( עד היום לא יודעים מי מייצר את המגבר הזה חחח ) האם שווה

לקנות את המגבר אני צריך מגבר חזק להפעלת 8 רמקולים ברכב אני מציין מגבר זול אם תשאלו אשיב לכם על המילה זול

ממש לא יענה לך על הדרישה הזאת. מגבר זבאלה, ממש כך. שמעתי אותו והוא ממש חלש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

סליחה על התשובה הקצת "ארסית" אבל :

דיי הרבה ת'רדים נפתחים כאן על השטויות שנמכרות בוואלה שופס , נענע שופס וכל הפטרוזילייה און-ליין האלה .

חברי הפורום עונים חד-משמעית שאין מה לקנות את הזבל הזה אפילו אם אין הרבה כסף אלא ללכת על מוצרי יד שנייה איכותיים הרבה יותר בכל פעם מחדש .

אז אני אומר שוב:

מוצרי אודיו לרכב קונים ממקומות שמתעסקים באודיו לרכב ולא במכירות פומביות של מכונות גילוח וטוסטרים .

אף חברה שמפורסמת שם שאתה לא מכיר מהתחום (כמו למשל JBL או פיוניר) לא תיתן לך איכות או עצמה אלא פשוט תגביר טיפה את מה שהיית מקבל מהרדיו-דיסק שלך לבד, או במילים אחרות כל החברות בסטייל R&Y או DOMBOSS או דמבו הפיל לא יעשו עבורך כלום חוץ מלקחת לך כסף סתם.

חברי הפורום ישמחו לעזור ולהמליץ על מוצרי יד-שניה או חדשים בכל תקציב (כמעט) שתציב עבורם - אז בבקשה עשה לך שני כללים:

1- ערוך חיפוש לפני הצבת השאלה (או פתיחת נושא , איך שלא תקרא לזה)

2- עזוב אותך מהחארטה הזה ותקנה לך משהוא בכייף ולא מכשיר שתחשוב פעמיים אם יפעל מחר בבוקר.

וגם אם אני נשמע אחרת - אני בצד שלך , תאמין לי , לא נגדך.

חג שמייח (מה שנשאר ממנו)

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

(סליחה מראש אני בקריזה מטורפת)

דיייייייייייייייייי כבר עם החברות זבל האלה. חלס!! נמעס שכל יום פותחים שאלה על הזבל הזה.

אנשים תחפשו טיפה . טיפה לך כמה דפים אחורה ותראה שאלה דומה.

ותשובה דומה.

יש לי 2 מילים לכולם. ואני עובד לפיהן.

" כפתור חיפוש " ואני לא מחפש רק אופציה אחת. אני יכול לשבת 5 שעות רק בחיפוש אחרי דבר מסויים.

ואני מחפש בגוגל. בפורום הזה. וטיפה בחו"ל.

ורק אז אני פותח שרשור בנושא.

אז בבקשה. מנהלים להדביק את העיניין של שאלות חוזרות או לפחות. לתת איזה מגוון שאלות מוכן לחיפוש לפיהן.

שיעזור לאנשים לחפש תשובות. כמו:

אני רוצה מגבר זול של חברה ( X/Y/Z)

אני מחפש קומפוננט. (מה זה קומפוננט)

למה צריך קבל... פיוז הגנה . וכו וכוכ וכוכ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכולכם

באוטו שיש לי בוא 8 רמקולים אני צריך מגבר חזק וזול

מדוע זול וזבאלה כמו שהזכרתם

כי האוטו יכול להיות אצלי שעה או שעתיים ואולי גם חודשיים

אני לא נשאר עם האוטו אני משקיע על מנת למכור אותו

זה תמיד ככה לכן אני לא קונה דברים טובים

זה רלוונטי החראטה בשבילי

לא איפכת לי שישברו למי שקונה את האוטו

פורסם
אלי, קח רגיעון. :-)

גיא, תאכלס בוא צודק!

גם אני עכשיו נכנסתי לעצבים אם לא לפני 10 ת'רדים לפני שעניתי את אותם שטויות על דברים שהם במלא המובן זבל שמבזבזים עליו כסף. ועוד יותר מזה, אותם שאלות מחדש! "מישהו מכיר את החברה R&Y", "איך המגבר R & Y", "חוות דעתכם על המגבר אר % ווי" וכדומה! נמאס! מספיק!

אנשים יש כפתור "חיפוש"! תשתמשו בו! (אתם לא תאמינו כמה דברים תמצאו)

הוא נמצא מצד שמאל למעלה.

*סליחה מראש על העצבים*

בברכה וחג שמח, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...