Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי אתמול ברחוב פולו דור 2 ( 3 דלתות, דגם "קופה" ) שנת 92 למכירה. חלפתי על פניה בנסיעה, לאחר כ 100 מטר קלטתי, מה ראיתי וחזרתי.

המכונית נראית טוב מאוד, אין מכות, צבע (אפור כהה מאוד) לא שרוף, בפנים נראית שמורה.

מספר הרישוי מסתיים ב 15.

היום התקשרתי למוכר, שמעתי את הסיפור הרגיל - הרכב לא שלי, אני מוכר בשביל חבר. כמעט בוודאות לא מדובר בסוחר, כי הבחור (נשמע איש מבוגר רוסי) לא מנסה לפחות בטלפון להסטיר פרטים, וכשהוא לא ידע פרט מסויים על הרכב, ישר אמר לי את זה.

מה שהצלחתי לבבר משיחת טלפון : הרכב יבוא אישי. תאריך רישום בארץ - בשנת 2001. המוכר לא יודע, מאיפו הרכב הגיע. הרכב יד שנייה בארץ, ברישין מופיע "בעלים קודמים 01". מה היה בחו"ל - לא ברור. לפי מיטב ידיעתי רק עולה חדש יכול להכניס רכב בן יותר מ 4 שנים.

מנוע 1300, קוד מנוע AAU, האם מנוע זה זהה לזה, שבגולף MK2 ?

198 אלף קילומטר על השעון. לפי המוכר, עשו ראש מנוע בשלב מסויים . הוא טוען שיש 5 הילוכים, אני חושב, שיש רק 4 (לא נהגתי עדיין על הרכב).

המוכר מתחייב למצב מושלם, מתחייב על שאסי נקי, לא מתנגד לבדיקה במכון בדיקה. טסט בעוד 3 חודשים.

מצב חיצוני, כאמור כמעט מושלם. אין מזגן, אין שום איבזור חשמלי.

מה שמושך אותי ברכב הזה, זה הייחוד היחסי, אין כמעט כאלו על הכביש, וגם הפשטות המכאנית, העדר איבזור שיכול להתקלקל, והאמינות היחסית הצפויה. וגם העובדה, שהרכב בארץ רק 6 שנים.

רוצים 10 אלף ש"ח.

מה אתם אומרים ?

עריכה - אני מבקש לא להציע חלופות אחרות ב 10 אלף ש"ח, אני יודע טוב מאוד אלו מכוניות קיימות בשוק בסכום הזה, אלא להתייחס לרכב הספיציפי הזה בלבד.

המון תודה לכל המגיבים.

הנה תמונה להמחשה:

Polo.jpg

פורסם

דבר ראשון, אני יודע שהרכב יובא בייבוא סדיר אך לא נמכרו כמויות משמעותיות ממנו.

לדעתי לא תהייה בעיית חלקים.

בנוגע לרכב עצמו, אני ממליץ לחפש בפורומים בחו"ל , כי הסיכוי שתקבל כאן מספר דעות מאנשים עם נסיון אמיתי עם הרכב הוא אפסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני יודע, שהיה גם יבוא סדיר, ויש אפילו מחיר מחירון - בערך כמו המחיר המבוקש.

בשנים יותר מוקדמות ( 85-87 ) עוד איך שהו נמכרו פולו מהדור הזה, בעיקר דגם דמוי סטיישן קטן, אבל בשנים 90-93 לא נמכרו כאלו כמעט בכלל, כנראה המחיר היה מוגזם.

לצערי, החששות שלי כנראה היו מוצדקות, ולאף אחד כאן אין ניסיון עם הדגם.

פורסם

מה שאני כמעט בטוח שהמכונית הזאת יוצרה בגרמניה , לעומת הפולו שמיוצרת היום בספרד פורטוגל ואפילו ברזיל

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לפני משהו כמו שנתיים-שלוש ראיתי אותו עומד למכירה.הרכב עמד בחנייה כמו בתמונה.מאחורה הוא נראה יפה,אבל כשעברתי לחלק הקדמי ראיתי תאונה חזקה.אז אם נאמר לך שהרכב ללא תאונות זה ממש לא נכון.

(אני מאוד מקווה שזה באמת הרכב הזה.אם יש לך את המס' רכב שלח לי לפרטי).

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...