Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מגבר שמספק 50W RMS לקומפוננט של 110W RMS יצליח לפתוח אותו כמו שצריך? או שכדאי לחשוב על מגבר יותר חזק?

פורסם

אני חושב שזה יהיה מבוזבז להתקין מגבר כזה על הקומפוננט שציינת (מישהו אמר זבל סיני??) .

אבל אני לא יגיד לך שעוד השקעה כספית ואולי אפילו קטנה תוכל לרכוש משהו טוב יותר ביד שניה ושיאריך לך יותר זמן (ואולי לא..).

את כל זה לא אמרתי לך.. אבל תחשוב על זה בכל זאת.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

האמת שזה בדיוק מה שרציתי לדעת

האם המגבר הזה יוכל להוציא את המירב מהקומפוננט הזה.

יש לך אולי המלצה לאיזה מגבר ?

פורסם

אני בטוח שתעדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולהנות ממוצר טוב יותר ואמין יותר.

מה הסכום אותו אתה מבקש להוציא על מגבר?

ניסיתי ככה במהיר למצוא את הנתונים של הקומפוננט אך ללא הצלחה. תיתן את הנתונים הרלונטיים וסכום אותו אתה רוצה להוציא ויהיה אפשר למצוא לך מגבר שעונה על צרכיך .

ביד שניה באתר כבר חיפשת?

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

1000 שקל? יד שנייה הולך? כי עם 1000 שקל ביד שנייה אתה יכול להביא משהו נחמד מאוד שבהחלט יעשה את העבודה.

אגב, את הקומפוננטים האלה אני לא מכיר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

1000 שקל רק חדש

אתה יודע זה מפחיד קצת לקנות בכזה סכום כשאין למוצר אחריות והכל.

• תוכן חדש...