Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נודע לי על אפשרות לרכוש את הסאבים של פייז המדוברים

במחיר טוב .

הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג איך הם נשמעים והאם הם באמת כאלה טובים ?

אני מעוניין לרכוש או את ה12" או את ה15"

אודה לכל העוזרים

בתודה רוני .

לינק : לסדרה - http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=serie&grp=6&ser=44&lang=DE

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרמה הכי גבוהה כמעט שיש לסאבים.

אין הרבה מה להוסיף.

מתחרה עם ה JL הגדול.

עם IDMAX .

עם כל מה שתרצה.

לדעת רבים הסאב הטוב בעולם.

סובל מחשיפה בעייתית ומחיר בעייתי בארץ עקב יבואן מאוד בעייתי.

אין מה לעשות סאב של שינו אותו מ1992 כי הוא ככ מוצלח כנראה הוא טוב.

פורסם

במחיר טוב .מעניין מה זה מחיר טוב ? אני מניח שהם טובים מאוד אבל המחיר שלהם הוא שערורייתי לדעתי , כי IDMAX ניתן לייבא בכ3500 ש"ח (אם אנני טועה) אז אתה חושב שהוא הרבה יותר טוב ממנו ? או מהפירלס שניתן לייבא ב1700 ש"ח ? לא יודע

אודה לכל העוזרים

בתודה רוני .

לינק : לסדרה - http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=serie&grp=6&ser=44&lang=DE

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

המחיר הרבה יותר זול מהIDMAX . זה מה שאני יכול להגיד . בא נצא מתוך נקודת הנחה כזאת

שאם אני מעוניין בIDMAX ואני מעוניין

450 $ סאב

100 $ שליחה כי הנוכל הזה כבד אין מה לעשות .

במקרה הטוב - 550 $ אבל לא למה שיתנו לי אנשי המכ"ס עם המזל שלי בדוק לוקחים לי מכ"ס ובאותו היום בדיוק הוא גם יעלה ל50%

לכן אני שוקל ללכת לכיוון הפייז עם אופצית שידרוג לאח בשבילו בעתיד הלא רחוק .

עדין מחכה לדעות של מישהו ששמע אותו ויכול לתת לי ביקורות לעומת סאבים אחרים .

פורסם
המחיר הרבה יותר זול מהIDMAX . זה מה שאני יכול להגיד . בא נצא מתוך נקודת הנחה כזאת

שאם אני מעוניין בIDMAX ואני מעוניין

450 $ סאב

100 $ שליחה כי הנוכל הזה כבד אין מה לעשות .

במקרה הטוב - 550 $ אבל לא למה שיתנו לי אנשי המכ"ס עם המזל שלי בדוק לוקחים לי מכ"ס ובאותו היום בדיוק הוא גם יעלה ל50% אומנם דיברנו בה"פ אבל אתה שוגה בחישוב אני מניח שהמשלוח יעלה כ140 ולכן החישוב היה 3500 , אבל לפי החישוב שלך המחיר הוא כ3200 , כי המכס לא יחליט שרוני הוא אושיה כ"כ חשובה עד שישנה את המכס לחבילה שלו :lol: למרות שאולי אתה מאמין בכך :lol: . אבל זה לא משנה ,כי אם הפירלס לא מוצא חן בעינך ,ויש לך אפשרות לקנות כאן ולא לייבא , אזי ההבדלים במחיר לא שווים יבוא

לכן אני שוקל ללכת לכיוון הפייז עם אופצית שידרוג לאח בשבילו בעתיד הלא רחוק . צריך לקחת בחשבון שאת הIDMAX לא צריך אח (אלא אם כן החלטת להכנס לחרשות מוקדמת:lol: ) זה גם שיקול אם אתה חושב שהפייז לא מספיק לך ואתה צריך נוסף

עדין מחכה לדעות של מישהו ששמע אותו ויכול לתת לי ביקורות לעומת סאבים אחרים .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה קצתך ברור שהפייז לא יכול לתת לי מענה מבחינת עוצמה - מה שאני לא מוכן לוותר עליה - לכן אני שוקל לקחת שתיים - 12"

או להתחיל עם 15" אחד ולראות לאן הוא לוקח אותי .

פורסם

אם אני זוכר נכון אז יש גרסא של האליינט עם סליל 7'', מה שאומר שאתה יכול לתת לו גם 4000 RMS והוא יסחוב. קוראים לה לימיטד אני חושב? בכל מקרה גם האליינט הרגיל מצויין וחזק מספיק, בשבילי :) מצד שני גם השיבא מפחיד אותי :|

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

א. הלימיטיד כבר לא מיוצר.

ב.היום יש לך את הNEO .

ג.גם ה12" הרגיל ה SI מחזיק מאות וואטים בלי למצמץ. כל סאב מגיע עם תעודה משלו.ויש לו 5.25" של סליל שזה יותר ממה שיהיה למורל המדובר.

ד. אני שמעתי אותו והוא סופר סופר סופר מדוייק. ואגב אותו כל אחד יכול להביא לך מחו"ל , אמנם הוא כבד מאוד אבל הגודל שלו זה פחות מ 1/4 טרולי.

הוא עשוי מחומרים לא רגילים וזה משהו אחר, הוא מאוד מאוד מאוד רך , כלומר סאב שהוצא מהאריזה שבדקתי זז כמו רמקול 6.5 בלי מצמוץ , מאוד דינמי ומאוד מדוייק.

והוא מאוד חזק, אני לא יודע מאיפה יצא שהוא לא חזק.

פורסם

במחיר טוב .

הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג איך הם נשמעים והאם הם באמת כאלה טובים ?

אני מעוניין לרכוש או את ה12" או את ה15"

אודה לכל העוזרים

בתודה רוני .

רוני,

סאבים מעולים.

ה12 מדוייק להפליא, וה15 יש הטוענים שהוא בין הסאבים הטובים בעולם.

תכלס' אני מאוד מחבב את הסאבים האלו, אני לא מסכים עם התחרות עם סאבים כמו IDMAX וכו' כי הם לא באותה רמה.

שמעתי והתקנתי כמה וכמה סאבים כאלו ויש לי רק שבחים עליהם.

אגב, אני חייב לציין שהשילוב הכי טוב של הסאבים הללו הוא עם סטים של מורל או הרץ' לטעמי, פשוט התאמה נפלאה.

אני הייתי הולך על זה בעיניים עצומות לפחות מנסיוני.

ניר,

under construction..

פורסם

תכלס' אני מאוד מחבב את הסאבים האלו, אני לא מסכים עם התחרות עם סאבים כמו IDMAX וכו' כי הם לא באותה רמה.

ניר, אתה מוכן להסביר לנו לדעתך מי לא ברמה של מי? כלומר מי ברמה הגבוהה יותר? ככה שגם אנחנו נדע כי זה לא ברור לפי מה שרשמת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סבבה לגמרי. אבל אם זה ככה לא הבנתי את ההמלצה שלך לרוני ללכת על הפייז ולא על ה-IDMAX, למרות שהמחיר של ה-IDMAX קצת יותר גבוה ממה שרוני יכול להביא את הפייז, אבל אתה טוען שהם בליגות שונות לגמרי. אם זה ככה, הייתי ממליץ לרוני באמת ללכת על ה-IDMAX, וזה על סמך מה שאמרת בלבד ולא לפי דעה אישית שלי, כי לא שמעתי אף אחד מהם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סבבה לגמרי. אבל אם זה ככה לא הבנתי את ההמלצה שלך לרוני ללכת על הפייז ולא על ה-IDMAX, למרות שהמחיר של ה-IDMAX קצת יותר גבוה ממה שרוני יכול להביא את הפייז, אבל אתה טוען שהם בליגות שונות לגמרי. אם זה ככה, הייתי ממליץ לרוני באמת ללכת על ה-IDMAX, וזה על סמך מה שאמרת בלבד ולא לפי דעה אישית שלי, כי לא שמעתי אף אחד מהם.

גיא.

במחיר של האליינט - 15" בהחלט כבר הייתי ממליץ לרוני ללכת על ה- ID MAX אבל ה- 12" הרבה יותר זול.

(הכל תלוי עד כמה העוצמה חשובה לידידנו רוני)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני חושב שאני ילך על 2 15 " אפשר להוריד טיפה את המחיר :):)

אם מישהו עוד מעוניין שיצור איתי קשר אולי המחיר ירד עוד .

עריכה : למישהו יש מושג איזה נפח הם צריכם?

פורסם

על כמה המחיר עומד כרגע ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...