Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו אקספרס בנזין שנת 94

מים נעלמים כל 30 קילומטר צריך למלאות ליטר מים .

נשמע מופרך נכון ?

ראיתי באחת ההודעות בפורום את זה

"עכשיו צריך רק לזהות לאן נעלמים המים. ישנן מספר אפשרויות:

1. נזילה חיצונית.

2. נזילה לתוך המנוע שנפלטת החוצה (אגזוז).

3. נזילה שנשארת במנוע (שמן).

אני מחזיק בדעה שנזילה חיצונית ברמות כאלה - לא הייתה נעלמת מעינך. לכן נותרה האפשרות לנזילה לתוך המנוע שנפלטת דרך האגזוז.

בקש מחבר לנסוע אחריך. מעניין איך נראת הפליטה מהרכב בזמן נסיעה.

בהצלחה"

נדמה לי שהאגזוז פולט מים כי אני רואה על הרצפה כתם שחור כולל מים ... מישהו יכול להוסיף ידע על הבעיה וכיצד לטפל ומה עלות טיפול כזה?

תודה רבה

פורסם

אל תאמין לכל מה שאתה רואה :-)

השאלה היא לאחר משהו כמו חצי שעת נסיעה עדיין לפלטים אדים מהאגוז? אם לא כנראה שהבעיה לא משם.

יש לגשת למוסך ולבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.

פורסם

יכול להיות שהמים בורחים לך כשהם מתחממים בזמן נסיעה

ונעלמים החוצה ובגלל זה אתה לא שם לב תבדוק שכול הבאנדים מחוזקים טוב,

לחבר שלי הייתה בעייה כזאת גם בקורולה והתברר בסוף שבאנד אחד לא היה טוב הוא החליף אותו וזה הסתדר.

פורסם

ותבדוק גם את משאבת המים-אם היא רקובה ומצב רצועת הטיימניג לא חדש תעשה גם רצועת טיימינג עם המשאבה-חשוב!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אין קשר לטיימינג, אך במידה והנזילה היא מהמשאבת מים, יש להחליף גם רצועת טימינג.

גש למכון רדיאטורים, להחדרת מכשיר לחץ למכסה מיכל העבוי במנוע חם, והמכשיר ברוב המקרים יגלה נזילה גדולה במערכת הקירור.

חזור לדווח על הממצאים.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...