Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו ג'סטי וגיר אוטומטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי היה ג'אסטי ..אוטומט, 1.1

האוטו היה חסכוני ביותר וזה הפתיע אותנו כל פעם מחדש.

(הוא היה הראשון בעל אוטו).

בכל מקרה לאחר חצי שנה +- , נהרס לו הגיר , האוטו לא עשה רוורס,ולא הגיע להילוך שלישי,

התיקון של הגיר הגיע ל8000, ואבא של חבר שלי לא הסכים לתקן את האוטו כי המחיר היה קרוב למחירו של האוטו, בסוף מכרו אותו לפרוקיה, קיצר, אני ממליץ לחבר שלך להתחרק מג'אסטי אוטומט.

חסכוני?אמין? קטן? שלא שותה דלק?.

סיטרואן Ax, בשנתון גבוה , שאין לה נראה לי כבר מחיר מחירון, ככה שהאוטו יעלה בזול, אבל תיפול רק על מציאות.(הכרישים בפורום, יגידו (אבל האוטו בכלל לא אמין ולא ביטיחותי),קפ*ו לי , האוטו מצוין צריך לחפש מציאות במקרה והוא נתקל באחת, פיג'ו 205 למינהן, בגדלי מנוע שונים, כמובן שהמחיר יעלה בהתאם, אני אישית הייתי הולך על סוזוקי סוויפט ודייהטסו שרייד, אלו שתי מכוניות שהיו במשפחה , למשך זמן ארוך מאוד מאוד!!, מכוניות קלילות,אמינות,קטנות,נוחות,לא שותות דלק, המחיר בהתאם. כמה שהשנתון יהיה יותר גבוה כמובן יוטב לו.

• תוכן חדש...