Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo s40 tdi

honda CIVIC 99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

אני מעוניין לרכוש וולו 40s דיזל שנת 03-02, האוטו יעשה 40 אלף בשנה, והייתי מעוניין בחוות דעת על הרכב.

מוסכים, ביטוח, אחזקה, חיסכון, היא גם ידנית.

תודה! ושבת שלום!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

מצאת אחת כזו , או שאתה מחפש מידע באופן כללי ?

אני לא בטוח שנמכרו כאלה , ואם כן - לא בטוח כלל לגבי הכמויות ( יתכן ואני טועה , ויש כאלו , אין בידיי נתונים מספריים ) .

פורסם

נמכרו כאלה. לראייה כל מוניות ה S40 דיזל.

אם תעיף מבט ביד 2 תראה שניתן למצוא כאלה גם מיד פרטית למכירה.

אסף

פורסם

אני לא מכיר את דגם הדיזל, אבל באם ישבת ברכב? הוא לא נוח כמו שנוטים לחשוב, וגם לא מרווח כמו שנוטים לחשוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן ראיתי מספיק מכוניות כאלה למכירה, ואני צריך אוטו דיזל כי אני עושה משהו כמו 40 אלף בשנה! אולי תמליצו על משהו יותר טוב, שיהיה מרווח למשפחה ויהיה חסכוני ואמין!

פורסם

מצטער אם הטעתי באופן כלשהו .

בכל אופן , נסה לבחון אופציות מבית VAG - אוקטביה היא אופציה מעניינת .

מה התקציב ?

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על גיר אוטומטי (ועם הקילומטרז' שלך רצוי) לך על טנדרון בעל מנוע מסילה משותפת כדוגמת הדובלו JTD קונקט או ברלינגו HDI. תקבל רכב מרווח, נוח ומאוד חסכוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה אצלנו במשפחה רכב כזה 2004

חדש מהחברה.נהגתי עליו כמעט שנה וחצי.

רכב יחסית די נוח,אין מה להשוות בכלל לאוקטביה.

הרכב די חסכני.טיפולים יותר גבוהים מהאוקטביה לא יודע בכמה,אני יודע שהרכב היה גומר ברקסים כל 15K

שזה תופעה די מוזרה,כל 15 צד אחד יענו אחורי קדמי,

בשנתיים שהוא היה אצלנו לרכב לא היתה שום בעיה,חוץ מטיפול שוטף לא היה כלום.

במקרה שתצרך עוד פרטים תשאל בהודעה פרטית.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

תכלס אני חשבתי על טנדר אבל יש בעיה אחת ש... זה נקרא ברישיון רכב מסחרי ועלויות הביטוח והטסט יהיו הרבה יותר גבוהות מהמשפחתית דיזל, חוץ מזה המנועים של הטנדרים בפרט מרעישים ונותנים לך הרגשה של רכב עבודה ולא למשפחה למרות ההרגשה שאתה יושב באקווריום!

אני חשבתי אולי ללכת על הטולדו דיזל או הקורדובה, או האוקטביה, כי ישנם גירים אוטמטיים אצלם, למרות שבוולו רק גיר ידני!

אני עכשיו נוהג על הונדה סיוויק 2001 ידנית כבר חמש שנים, ונימאס לי מהגיר הידני במיוחד שסביבת העבודה שלי היא ת"א!

פורסם

טולדו או קורדובה דיזל לא תמצא אוטומטית פשוט כי אין כאלה, אך הן יהיו חסכוניות יותר מהוולוו לצורך העניין.

פורסם

טסט למסחרי לא יותר יקר מרכב פרטי והביטוח שלהם לא יקר משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...