Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K בנפח 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מכרתי בסביבות המחיר הזה פיאט בראבה 1.6, אוטו חסכוני וזריז, לא עשה יותר מדי בעיות.

האוטו היה שנת 96 ולדעתי תמורה נהדרת לכסף, שירת אותנו נאמנה.

גם העיצוב לא רע.

פרט מה הדרישות כמו שנאמר כדי שנוכל להיות יותר ספציפים ולקלוע יותר טוב.

פורסם

אם אתה מחפש אוטו קטן אז המיצובישי קולט הוא אחלה אוטו אבל אני לא בטוח שתמצא אחד במצב טוב בתקציב הזה (רובן שחוטות ככה אומרים)

בן

- 306 XSI -

פורסם

אוטו שישמש לרוב בנסיעות עירונית. שיהיה יפה חסכוני עם מראה קצת ספורטיבי.

פורסם

חצי תשובה - רובר 216. גם יפה (מבפנים ומבחוץ) וגם אופה (זריזה).

הבעיה - אם לא טופלה כיאות ובמוסכים מורשים (ואני לא יודע כמה כאלה בתקציב הזה מטופלות כך) - עשוי להיות מתכון לבעיות ואז אחזקה לא זולה.

מה שכן - הרבה רכב במעט כסף.

אפשרות נוספת - 309. אם תמצא ידנית שמורה - עשויה להיות בצידה הנאה רבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו שם לב שהתקציב הוא עד 10.000 ש"ח

לא קולט

לא רובר

כנראה שגם לא בראבה

טיפו, 309, אסקורט, DL כן

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
זה לא אני.. זה חבר שלי שמחפש.. הוא החליט שהוא רוצה רק 1.6 וכרגע גם רק אוטומט

יפה+חסכוני+מראה קצת ספורטיבי+נפח 1600+אוטומטי+ 10 אלפים שקל = כרטיס חופשי חודשי באוטובוס

תגיד לו שיזכור גם שיש ביטוח+טסט שנתי

בעשרת אלפים שקל הדרישות שלך לדעתי לא ריאליות

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חבר שלי אתמול קנה סופר לאנסר 95 ב11,000. הרכב זריז ועד כמה שאני יודע אמין (ל2 חברים היו וחוץ מטיפולים שנתיים לא נזקקו למוסך), אם אין לך\חבר שלך רגל כבדה גם אפשרות לחסכונית. בשנים האלה קצת קשה למצוא אקזמפלר טוב אבל אני בתוך שאם תחפש קצת תמצא ותהנה.

• תוכן חדש...