Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר על הרכב הנ"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 306 שנת 95,XN,לבנה,יש להחליף תותבים של המשולשים הקדמיים,קלאץ',מנוע שורף שמן, בולמים די בסוף חייהם,כל השאר סבבה-מחיר מחירון 30,000-יש ברכב כרית אויר,מזגן מקורי מקפיא ולוהט בחורף,הוחלף ראדיאטור חדש+כל המערכת של צינורות המים.

תאונות-מכה קטנה מאחורה,מקדימה,הדלתות-הקדמית של הנהג והאחורית-קיבלו מכה ותוקנו. בכנף הקדמית הימנית יש מכה לא רצינית ממישהו בחנייה...

זהו בעיקרון...

כמה אפשר לקבל עליו?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

קודם חשבתי שאתה לא אוהב פג'ו רק בגלל הסמל שלך

עכשיו כשתיארת איך הרכב שלך נראה, אפשר להבין גם שאתה לא ממש אוהב אותו

זה נשמע כמו אחד הרכבים הגרועים ביותר שניתן לקנות, מסוג הרכבים שרק סוחרים קונים.

אני הייתי עושה סקר שוק אצל סוחרים, קשה להאמין שיהיה פראיר פרטי בכל סכום

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

הייתי אומר שהתוצרת הצרפתית היא העלובה ביותר שאפשר למצוא אחרי הקוריאניות כמובן!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
פיג'ו 306 שנת 95,XN,לבנה,יש להחליף תותבים של המשולשים הקדמיים,קלאץ',מנוע שורף שמן, בולמים די בסוף חייהם,כל השאר סבבה-מחיר מחירון 30,000-יש ברכב כרית אויר,מזגן מקורי מקפיא ולוהט בחורף,הוחלף ראדיאטור חדש+כל המערכת של צינורות המים.

תאונות-מכה קטנה מאחורה,מקדימה,הדלתות-הקדמית של הנהג והאחורית-קיבלו מכה ותוקנו. בכנף הקדמית הימנית יש מכה לא רצינית ממישהו בחנייה...

זהו בעיקרון...

כמה אפשר לקבל עליו?

אני בזמנו קניתי 306 XN שנת 95 במצב מושלם , ב2 מתחת למחירון.

אז על רכב כמו שלך אי אפשר לדעת...

הרכב לפני ראש מנוע, קלאץ' , בולמים , בלאגנים בפרונט... בטח גם מערכת ההיגוי לא תקינה, אולי שווה להעיף את הרכב לאיזה סוחר ב5-6 מתחת למחירון.

אגב, לי היתה XN שנת 95 ולא היתה לה כרית אוויר.

אתה בטוח שזאת כרית אוויר ולא החליפו הגה והכרית לא מחוברת בכלל?

נ.ב. הרכב שומר יפה מאוד על המחירון שלו... כשקניתי בתחילת 2001 , המחירון

של 306XN שנת 95 היה 34 אלף וכשהשבתתי אותה אחרי שנה, קיבלתי מהביטוח 33 אלף.

לעומת הזאת, הפולו ירדה ב6000 ש"ח תוך שנה וחצי :roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הייתי אומר שהתוצרת הצרפתית היא העלובה ביותר שאפשר למצוא אחרי הקוריאניות כמובן!!

אולי אם היית מתחזק אותו כראוי היית נהנה ממנו יותר. ההצהרה שלך אגב - מדהים. כ-ל התוצרת הצרפתית? אם כולם היו במצב תחזוקתי כמו הדוגמא שלך זה בטוח היה נכון.

ועכשיו לשאלה שלך, יהיה מ-א-ו-ד קשה למכור. פשוט תפרסם את הרכב תוריד את המחיר כל כמה זמן עד שימצא מישהו שיקנה.... :?

בהצלחה.

אגב, לאיזה רכב אתה מחליף? אלמרה? קורולה?

• תוכן חדש...