Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני מחפש טרקטורון עד 10,000 ש"ח אפילו פחות

אני לא מחפש משהו מפלצתי סתם לטיולים בכיף שלי

רכבתי על טרקטורון רק פעם אחת בטיול אז אני ממש חדש בזה

אז אני צריך המלצה למשהו להתחלה :)

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

הונדה פורמן אם אתה רוצה לטייל עם כל המשפחה וציוד.

הונדה EX אם אתה רוצה לטעום גם קצת אנדרנלין (למרות שהמחירים נוסקים לאחרונה)

הונדה 200 אם אתה ממש לא רוצה להפריע לסביבה

פולריס, אם אתה מאוהב במוסכניק המיוזע וממש חשוב לך שהוא נתקע באמצע הבניה של קומה שניה בלי כסף.

אם תרצה פרוט מעמיק יותר...(יותר מזה?!) תגיד..

פורסם

תשמע בתור בעלים לשעבר של הונדה אי אקס זה כלי מצוין 0 תקלות אם הוא במצב שמור ואם הוא מקבל טיפול שותף.

בתקציב שלך יהיה בעיה למצאו אי אקס במצב טוב היום דורשים על איאקס 15-20 הצעה שלי לא היתי משלם על אי אקס יותר מ 14 אלף שקל בגלל שזה כלי שנוסע על הכביש יותר מ 10 שנים תבין לבד כבר מה הכוונה בתקציב כמו שלך היתי מחפש פולריס טרייל בוס 250 סמ"ק שני פעימות במצב חדש אחרי מנוע ואחרי הכל ונותן לו טיפול שותף ושומר עליו והכל ונישאר לך עוד איזה 4 אלף שקל בצד לטיפולים ולדלק קצת בפולריסים הישנים הכי חשוב זה לבדוק שמן תמיד למה הם בולעים שמן!

• תוכן חדש...