Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גלעד, איזה S16 קרובה ל40K במחירון?

צודק, הרבה פחות במחירון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הן גם לא נמכרות מעל 40

אחת נמכרה לא מזמן ב27 (פורסמה פה, נראתה מצויין וגם היתה שמורה מאוד לפי מה שהבנתי)

GTI6 שנת 97 נמכרה לא מזמן בפחות מ40

פורסם
הן גם לא נמכרות מעל 40

אחת נמכרה לא מזמן ב27 (פורסמה פה, נראתה מצויין וגם היתה שמורה מאוד לפי מה שהבנתי)

לפי שמועות דאז, זאת שנמכרה ב-27K הייתה עם מכה בשילדה. לא בדקתי כך שאני לא בטוח במאת האחוזים.

פורסם

אתה יודע מה אומרים על אלו שמתחלפים...

או שהיא הייתה שחוטה מכל הכיוונים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
היי,

תוכל להרחיב בבקשה?

הגה בפונטו הינו חשמלי, לא משאבה חשמלית.

יש את כפתור ה-CITY, שהוא שולט על המומנט של המנוע החשמלי.

דרך אחת למשל, היא לבטל את הכפתור ולהתקין רגולטור שישלוט על מומנט המנוע החשמלי, וככל שנווסת את המנוע לפחות מומנט,

נקבל יותר הגה כבד.

(צריך לבדוק לפני הביצוע כל מיני פרמטרים כמו תלותיות במחשב הרכב, יחידה פנימית שלא קשורה לכפתור ה-city מבקרת את המנוע החשמלי, אבל בשורה תחתונה- אפשרי.)

נכון שלא תמיד הגה כבד הוא הגה מתקשר, אבל זה כבר בהרבה יותר בכיוון.

ההגה ב-HGT לא כזה גרוע, פשוט קיבלת חו"ד של אנשים שהתרגלו להגה מעולה, ואז קיבלו "נחיתה" כואבת עם ההגה הנ"ל.

אביחי

פורסם
אייל, אם הבחור היה רוצה לנסוע בסוס ועגלה הוא היה סוגר עניין ב-500 שקל, אבל הוא רוצה ליהנות

סוס ועגלה?

אמנם אתה אחד מאלו שהתחנכו כתוצאה של ריבוי תכני ראלי בפורום, אבל הודעות נבזיות כאלה סתם מיותרות.

אנחנו לא מדברים כאן על פאר היצירה, אלא על רכב צרפתי ספרטני בן יותר מ10 שנים ובעל מנוע חלש יחסית.

זוהי לא מכונית ברמה גבוהה במיוחד.

בקשר למחירון, אני חייב לציין שאחרי מצב שבאמת היה אבסורדי , שבה מחירון הראלי היה נמוך משמעותית

ביחס למתחרותיה, נעשה תיקון ע"י לוי יצחק לאורך השנה האחרונה.

כיום אם נסתכל על ראלי 97, מחירון קטנות אחרות בקטגוריה, שהיה גבוה משמעותית, עכשיו קרוב מאוד או נמוך ממחירון הראלי.

לדוגמא : פולו 16V שנת 97- כ25 אלף ש"ח

רכבים קטנים אחרים בקטגוריה של הלא ספורטיביות כגון למשל דייהטסו שרייד, כבר הגיעו מתחת ל20.

עם כל הכבוד, מדובר כאן על רכב משומש ב10 , עם גנים צרפתיים, שאין שום סיבה שיהיה שווה מעל 5000 דולר.

באף מקום בעולם רכבים כאלו לא נמכרים ברמת מחירים כזו.

אתה רוצה רכב משנות ה90 שהוא לא צעצוע , ויותר הגיוני לשלם עליו 30-40 אלף ש"ח?

תסתכל למשל על גולף GTI דור 2 או פורד אסקורט RS.

אתה רוצה רכב משמעותית יותר חדש ומודרני: ה HGT היא בחירה טובה, לא הייתי גם מבטל את הפולו GTI.

אני תומך באביחי:

ראלי הוא רכב לגרופים של היצרן (ושל הפורום)

אופיר וולבו 240( שנפלט לו כאן "רכב ברמה מאוד גבוהה...") למשל, הם תוצרים של שיטוט ארוך שנים בפורום שהוא חובב 106 ראלי.

(מצטער, הייתי חייב אחרי הסוס והעגלה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזוב אותך, לך רק על יפני. :lol: קורולה שולתתתתת!!1

אחד שמבין :wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אייל אני ממש לא מסכים איתך! אני לא מבין על מה נעלבת אבל הייתרונות של הראלי על פני המתחרות שלה, לא קשור לאהבת ייצרן או שנבעו מאותם אנשים שהתנסו ואחרי זה סיפרו בפורום. אני לא הולך לספר לך למה הראלי כל כך מדהימה אני מניח שאתה יודע את זה גם.

נכון הרכב קצת מתפרק ויש לו חסרונות (אין לי מצית ברכב!), בעצם עזוב, טונות של חיסרונות. אבל כרכב ספורטיבי (בטח במחיר שלו) אין אף רכב אחר.

לפותח הת'רד, כן מקובל לשלם מעל המחירון על הראלי, גם אם היה לה פגיעה בשילדה. מדובר על רכב מאוד מבוקש שהמחירון שלו מאוד לא ריאלי (בגלל שהוא ראלי:-D ). בגלל מיאוט אקזמפלרים (ששרדו) נוצר מצב של עודף ביקוש דבר שגורם למחיר המחירון שלו להיות קצת פיקציה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
כיום אם נסתכל על ראלי 97, מחירון קטנות אחרות בקטגוריה, שהיה גבוה משמעותית, עכשיו קרוב מאוד או נמוך ממחירון הראלי.

לדוגמא : פולו 16V שנת 97- כ25 אלף ש"ח

הבעיה היא ההשוואה שלך בין שתי המכוניות האלה, ה106 הרבה הרבה הרבה יותר מהנה

עם כל הכבוד, מדובר כאן על רכב משומש ב10 , עם גנים צרפתיים, שאין שום סיבה שיהיה שווה מעל 5000 דולר.

אם כל הכבוד, אם משלמים כנראה שהוא שווה את זה, או יותר נכון שווה לחלק מהאנשים (גם אם הוא קטן מאוד)

באף מקום בעולם רכבים כאלו לא נמכרים ברמת מחירים כזו.

באותם מקומות בעולם רכב חדש לא עולה כמו פה

אתה רוצה רכב משמעותית יותר חדש ומודרני: ה HGT היא בחירה טובה, לא הייתי גם מבטל את הפולו GTI.

פונטו HGT? לא נהגתי, אבל הבנתי שההגה שלה הוא בדיוק ההיפך מההגה של הראלי

אני תומך באביחי:

ראלי הוא רכב לגרופים של היצרן (ושל הפורום)

אופיר וולבו 240( שנפלט לו כאן "רכב ברמה מאוד גבוהה...") למשל, הם תוצרים של שיטוט ארוך שנים בפורום שהוא חובב 106 ראלי.

(מצטער, הייתי חייב אחרי הסוס והעגלה)

דבר ראשון, אל תרשום "אופיר" ו"וולבו 240" באוטו משפט בבקשה :x:wink:

דבר שני כל הבבל"ת הזה לא משנה את העובדה שיש לך עגלה

נ.ב.

לא הייתי משלם על ראלי שקל מעל המחירון, אבל כנראה שיש אנשים שמוכנים לשלם עליה כי זה מה שהם מחפשים (אם יש לך בעיה עם זה פנה ל-תומR)

לעומת זאת שילמתי מעל המחירון על סיטרואן, שלא מושקעת כמו הראלי של ליאור (אפילו אם אני לא ממש בקטע של רוב השינויים שהוא עשה כמו מערכת וכו') או הראלי של דניאל (מנוע של GTI לדוגמא)

זה לא ששתי המכוניות האלה סתם במצב טוב (לפי מה שידוע לי), יש להן גם הרבה תוספות (ולא רק פילטר צ'יפסלט)

פורסם

מקור המילה "אקזמפלר " הוא המילה EXAMPLE, ופירושה - "דוגמה".

בהקשרנו - כשאומרים "אקזמפלר שמור", מתכוונים ל"רכב שמור".

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רק בשביל לרכך קצת את אייל שעושה את עבודתו כהלכה כבר יותר מ4 שנים (המסע נגד ה106:wink: ).

זה לא רק שב106ים הנדירות אנשים "מגזימים" , בכל רכבי הספורט הנדירים המצב זהה ואף הרבה יותר "גרוע".

נסה למצוא פיאט קופה במחיר קרוב למחירון .. (אנשים מבקשים 20 מעל על רכב שעבר שואה ומצבו לא מזהיר..).

נסה למצוא סילביה..

נסה למצוא אלפא GTV.

נסה למצוא ZX16V.

נסה למצוא מיאטה (והיא לא כזאת נדירה..)

S2000..

אז נכון - זה לא הגיוני להשוות S2000 או סילביה ל106 אבל הכל יחסי...

הרשימה עוד ארוכה.... יש מבין?

נ.ב: אם אתה מעונין אני מוכן לעשות איתך טרייד (נוכל להסתדר - תוסיף לי קצת) :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...