Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור.

המחירון של הראלי הוא 22.

האם הראלי הספציפית שאתה מדבר עליה משופרת באיזה שהוא בחינה? או רק צמיגים רחבים?

אתה מדבר פה על 50% מעל המחירון,20 אלף שקל מעל המחירון..

חבר טוב שלי קנה ראלי דור שני כחולה ומדהימה לפני חודש ב27 אלף שקל,מקורית לגמריי וללא תאונות.

יש לך את הראלי של דניאל למכירה..ראלי ממש בובה שגם נוסעת ומושקעת בהתאם.(מנוע 16 אמיץ)

ב40K!:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וולברין, ליתר דיוק המחירון של הראלי 97 הוא 21.5K

ואגב, הראלי הכחולה שאתה מתכוון אליה, לא הייתי מכנה אותה "ללא תאונות" כי זה ממש לא נכון.

אבל התאונות שהיו לה לא חמורות, אז זה בסדר.

פותח השרשור, 40K נשמע לי מעט גבוה מידי,

אבל אם ראלי זה מה שאתה רוצה, והיא באמת במצב מעולה, אז לך על זה.

ההנאה מובטחת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
פולו 16V דווקא יש הרבה.

החניה של משען מלאה בהן.

מזל שמכרתי לפני כשנה , כי לא מתאים להכנס בגיל 27 לבית אבות... :)

עם זאת, אני לא בטוח שהם מכירים רכבים מהעשור האחרון,אבל,ייתכן שלחלק מהם יש לנצ'יה בטא קופה... :-D

אחרי שראיתי במה נוסעים כמה חבר'ה מבוגרים שעובדים איתי באותו בניין (205GTI 1.9 יד ראשונה, 911 קבריולט משנות ה70 ועוד דברים מעניינים, לא הייתי מזלזל בגיל הזהב.)

אופיר, הרכב שלי הוא לא נושא השרשור. לא מדובר על אותה רמת מחירים, ואותה קטגוריה.

עומר, גם אתה מתקרב להבנה שהגיע הזמן להחליף לרכב ספורטיבי אמיתי (למשל פיאט קופה) וזה יבוא בקרוב.

אם FIREBALL הבין שהגיע הזמן להפסיק להתעסק בשטויות ,אז גם לך זה יבוא...:wink:

אייל, שאחרי שמעל שנה הבליג על שרשורי ראלי ב90 אחוז מעל המחירון ,נותן תגובה מדגמית... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לירן?

לראלי הכחולה אין תאונות שלדה וגם לא קצה שלדה, = אין תאונות,נקייה לגמריי.

אולי אתה מתכוון שהחליפו כנף? אני החלפתי פעמיים את אותו הכנף....עכשיו הרכב שלי אחרי תאונה?:shock:

או שאתה יודע על תאונה יותר רצינית של הראלי הכחולה ההיא ואני לא מודע לפרטים או משהו:shock:

פורסם

הS16 שנמכרה היתה שנת 94 וללא תאונות.

ההפרש במחירון בין 94 ל95 הוא גדול מאוד.

הGTI6 שנמכרה (שד"א סתם כאנקדוטה היא GTI6 על בודי של דור ראשון - מקורי :) ) היא לא ממש דוגמא לGTI6 שנמכרת ואני לא אפרט.

בגדול S16 נמכרות ביותר מהמחירון שלהם - אבל לא ב40 (ששמעתי בתקופה האחרונה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מה דעתכם בעניין, ומה הייתם עושים בעצמיכם במצב כזה?

כל העניין ב 106 ראלי הוא התמורה המצויינת לכסף. במחיר שהוא כפול ממחיר המחירון (וזה לא ממש מעניין מה אתם חושבים על לוי יצחק כי יש הרבה מכוניות קטנות אחרות שהוא שוחט להם את המחירון כמו גדול) העניין הופך לבעיה אישית שלך.

במחיר של 40K שח יכול להיות שתוכל לקנות רכב לא פחות מהיר ולא פחות מהנה (מבחינתך) ביחס ל 106. הכל שאלה של איך אתה רואה את הדברים ומה אתה מעדיף.

סתם כדוגמא: במחיר של 35K שח אפשר לקנות לגאסי 1996 2.0 ל' אוטומטית או קסארה 2002 1.6 אוטומטית - הבדל של 6 שנים בין השתיים וגם הרבה טכנולוגיה (רגע, טכנולוגיה זה טוב או רע ? - תלוי למי...), מה תעדיף ? (שוב, עניין של איך אתה רואה את הדברים ומה אתה מעדיף).

כל מי שינסה להחליט עבורך מה טוב כנראה יטעה. יותר חשוב שתלך לראות כמה מכוניות, תראה מה מוצא חן בעיניך, תעשה סיבוב קטן ותראה אם אתה מתחבר לאוטו. כל השאר - היסטוריה.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני באמת לא רוצה לפתוח פה את תיבת פנדורה אבל כבעלים של האוטו אני קצת מודע למצבו של הרכב שלי ולמה שהוא עבר ואני ישמח אם אתה לא מודע בדיוק שתדבר בווליום קצת יותר נמוך.

מה לעשות רכב שנוסע על הכביש 10 שנים עבר בשלב כלשהוא בחייו תיקון פח כלשהוא, ההבדל (הקטן) הוא בין רכב שקיבל מכה בשלדה והוא מושפע מכך לבין רכב שקיבל מכה בפח חזית\כנף וכד' ותוקן כמו שצריך שההשפעה על ההתנהגות\שחיקה וכד' היא אפסית. ושלא תתימם לרגע כי גם לדוגמא אחד האקזמפלרים שפה לעי"ל קיבלו מכה מקדימה והוחלף שם מכסה מנוע ופח חזית ואתה יודע מה ? אם הייתי שוקל כרגע לקנות את אותו האקזמפלר הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים (כמובן בגלל שאני אמנם מכיר את הרכב היטב ואני יודע שהתיקון בוצע 100% כראוי בלי לחסוך שקל אבל בן אדם שקצת מבין ויודע ידע לאבחן את זה ולהצביע שאין השפעה כלשהיא.)

להמשך הדיון אני רק אומר שלפני שאתה ממהר להסיק מסקנות אתה צריך לנהוג על שני הרכבים ולבחון האם הראלי ואו הפונטו בכלל מתאימות לך, כנוסע אתה לא תלמד הרבה על אף אחד מהרכבים לדעתי.

אבי.

פורסם
אני החלפתי פעמיים את אותו הכנף....עכשיו הרכב שלי אחרי תאונה?:shock:

כן!

גם תאונה שהיא לא מכת שלדה נחשבת לתאונה ויש לידע את הקונה בכך.

תדע לך שאתה יכול לאכול הרבה חרא מתיקונים שהם "רק מכות פח". התפשטות חלודות, אי התאמות, בעיות מכניות ועוד ועוד.

פורסם

אתה יודע שבזה שאתה מחליף צמיגים אתה יכול לאכול הרבה חרא? אתה משאיר את הג'אנט חשוף לאוויר ים זה יכול לגרום לו לחלודה ויום אחד תתרסק על מחלף באיילון בגלל שהחלפת צמיגים.

פורסם
כן!

גם תאונה שהיא לא מכת שלדה נחשבת לתאונה ויש לידע את הקונה בכך.

תדע לך שאתה יכול לאכול הרבה חרא מתיקונים שהם "רק מכות פח". התפשטות חלודות, אי התאמות, בעיות מכניות ועוד ועוד.

לפי חוק יש לידע קונה פוטנציאלי אך ורק לגבי תאונות בעלות משמעות גבוהה

פגיעות שהוגדור עי שמאי רכב כגורם לירידת ערך ו/או בעיה בטיחותית

אותי לא היה מטריד אם החליפו את כל חלקי המרכב ברכב שאני קונה,מה עדיף חלק מתוקן או חלק מוחלף וצבוע?

אצל אמא שלי ב206 עלתה עלי משאית(לא צחוק כימעט מחצה אותי) וגרמה לנזק בשתי דלתות וכנף קדמית,הכל הוחלף בחדש מהחברה,עבר צביעה והורכב על חשבון הביטוח.מה היה עדיף שיתקנו את המכות/שריטות/שיפשופים בחומר והיו צובעים ואז אחרי X זמן החרא היה מתפוצץ עם הצבע?

וכן אני יודע,שאם עושים עבודת פחחות טובה אז שום דבר לא מתפוצץ,בינתיים לא מצאתי כזה פחח בארץ(לא אומר שאין רק שלא מצאתי,ובטח לא במוסכי הסדר של הביטוח)

פורסם

בוא לא נגזים, יש פחחים שמסוגלים לעשות צבע שלא מבעבע ומתפוצץ ואני אפילו יעז ויגיד ברמה של הצביעה בחברה.

ולראייה תסתכל על הרכב של ליאור, אמנם הגוון שונה מראלי כחול אינדיגו אבל הצבע שלו מדהים ויש שם אפילו יותר שכבות לקה מאשר שמגיעות מהחברה, שאפשר להסיק מזה איפשהוא שהצבע יהיה יותר עמיד בעתיד. (וזה לא קשה להיות יותר עמיד מצבע של צרפתייה :p)

אמנם זה בא על חשבון הרבה מזומנים אבל זה אפשרי. במוסך הסדר בטוח לא.

אבי.

פורסם
אתה יודע שבזה שאתה מחליף צמיגים אתה יכול לאכול הרבה חרא? אתה משאיר את הג'אנט חשוף לאוויר ים זה יכול לגרום לו לחלודה ויום אחד תתרסק על מחלף באיילון בגלל שהחלפת צמיגים.

הזלזלול שלך לא במקום.

אם החלפת את הכנף פעמיים, הרכב עבר תאונה קלה.

הרי ברור לך שיגלו את זה בבדיקה ,באמצעות המכשיר שבודק עובי צבע...

אל תשכח לידע את הקונה גם שהרכב שלך הוא לא ראלי אמיתית :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון,לראלי אין מנוע 16 שסתומים.

:-P

אני לא חושב שאפשר לגלות עם המכשיר הזה עם החליפו כנף..בגלל שהרכב עבר צבע כללי:twisted:

כל מקרה,אם כבר אפשר לזהות לפי החיבורים של הכנף לאוטו,בדרך כלל פחח טוב יוכל לזהות ככה אם הוחלף כנף,אבל אם אין שלדה זה ממש לא מעניין אף אחד,במיוחד לא מי שקונה 106.

פורסם

אתה יודע איך זה? טיפש צוחק על מה שהוא לא מבין.

בכל מקרה - החלפת כנף, או כל תיקון וצביעת חלק פח נחשבת לתאונה.

זה שאנשים שהרכב הזה במרבית המקרים במצב כל כך מזעזע שאם השלדה שלמה זה נחשב לפנינה זה לא משנה.

• תוכן חדש...