Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו מחפש 106 ראלי דור שני, ראיתי אחת שנראית מצויין, שמורה ומטופלת עם היסטורייה והכל, אמנם הבן אדם רוצה הרבה מעל המחירון עקב השיפורים שיש. (הוא רוצה 40K).

ברכב יש בולמים וקפיצים (קוני)

מוטות מייצבים (מקדימה, עליון ותחתון של OMP)

רביעיית צמיגים רחבים (195\55)

עכשיו, אלו שיפורים שתכננתי לעשות גם ככה בעצמי בראלי שאקנה, בזו כבר יש אותם.

הבעייה שכשאתה משפר בעצמך - זו הוצאה שנפרסת לאורך זמן בשונה מכאן כשאתה מוציא את כל הכסף במכה.

שיקול נוסף הוא במכירת הרכב, נראה לי שיהיה בעייתי למכור ראלי ב 40K, או שמא זה סכום סביר לראלי עם שיפורים?

מה דעתכם בעניין, ומה הייתם עושים בעצמיכם במצב כזה?

תודה רבה לכל המשתתפים בדיון, אני חייב להתייעץ עם מישהו :roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תמצא ראלי דור 2 עם שיפורים כאלו במחיר מחירון - לך על זה!

אתה יודע מה? אם תמצא ראלי דור 2 בלי שיפורים, עם בולמים גמורים, נזילות שמן וקצה שלדה במחיר מחירון גם זה יפתיע אותי.

פורסם

נכון שתהיה בעייה למצוא אחת במחיר שקרוב למחירון, אמנם ההתלבטות פה היא בעיקר האם 40K משקף בערך את מחירה של הראלי כפי שהיא נסחרת בשוק (אחת במצב נורמאלי ללא שיפורים למשל) + השיפורים הנ"ל.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מה, ראלי כזאת? יש מעט מאוד ראלי כאלו, כך שאין ממש "מצב משקף בשוק". זה הכל עניין של העדפה אישית שלך.

שים לב גם שנכון ששיפורים מתמשכים הם הוצאה כספית קטנה יותר בכל פעם, אבל חיבור של כל אותן הוצאות קטנות ביחד יעלה לך יותר, שלא לדבר על הזמן המושקע וכאב הראש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש כרגע את הראלי של דניאל ושל ליאור פיירבול שעומדות למכירה ( לא יודע מי מכר ומי עדיין לא ) .

בכל אופן זה מחזה נדיר מאוד לראות 2 ראלי שמורות כ"כ עומדות למכירה , שאסי נקי וכו' .

אני למען השקט הנפשי משלם מעל המחירון , פלוס תוספות אפילו , כדי לקבל רכב שמור ומלוקק .

כמו שאמרו ב - 958723246857 השרשורים הקודמים שעסקו בפיג'ו 106 , המחירון נמוך מאוד בהשוואה לתמורה של הרכב , ואם בעל הרכב מבקש מעל - זו זכותו . מה שכן , בשוק יש דרישה לרכבים כאלו , מכאן שאם אתה לא תתן מעל המחירון כמו שהוא רוצה , מישהו אחר יתן - ואז אתה מפסיד אקזמפלר שמור , כנראה לטובת אחד עם שאסי במחיר נמוך יותר .

לשיקולך .

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עומדות בפני שתי אפשרויות - או שאני ישקיע 40K על רכב ספורט משנה חדשה יותר (בסוף זה יהיה לי קצת בעייתי להשקיע כ"כ הרבה על רכב משנה לא חדשה בגלל השיפורים, משום שהרכב ישמש גם את אבא שלי מפעם לפעם כשאין לו רכב זמין, וגם בגלל שאת חלק מהכסף אני מקבל ממנו ולא נראה לו הגיוני לשלם על רכב כמעט 25K מעל המחירון, ולא הצלחתי להסביר לו שברכבי ספורט לוי יצחק לא ממש משקף את מחירי השוק) ואז האופציה שהכי נראית לי זו פונטו HGT משנתון 2001, למרות שאני ממש ממש מתבעס בגלל ההגה החשמלי :puzzled:, בכל רכב מצוייד הגה חשמלי שנהגתי עליו בכלל לא אהבתי את התחושה - תחושה מסורסת, כאילו יש משהו שמעכב את התקשורת שלך ושל הגלגלים והמרכב (וזה מה שזה באמת עושה לצערי), את האמת אין לי מושג מה ההגיון בלצייד רכב שמתיימר להיות רכב ספורט בהגה חשמלי.

האופצייה השנייה היא להשתמש בכסף הפרטי שלי, ולקנות ראלי דור ראשון - החסרון פה הוא שאני עולה בשנה \ שנתיים מקס ולא ממש מתקדם חוץ ממקדם ההנאה, בעוד שהפונטו הרבה יותר משוכללת \ יפה מראלי דור ראשון, וגם הרבה יותר חדישה - הגעתי למסקנה שראלי דור שני במצב טוב היא מחוץ להישג ידי.

אני הולך לחשוב הרבה על ההחלטה הזו, כשאחליט אעדכן אתכם.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אייל, אם הבחור היה רוצה לנסוע בסוס ועגלה הוא היה סוגר עניין ב-500 שקל, אבל הוא רוצה ליהנות

חזק

אבל מי שמזכיר באותו משפט את הפיאט עם הראלי לא בהכרח יודע מה בדיוק הוא רוצה

:wink:
פורסם

blavie ,

האם ניסית את ה - 106 או שאתה פועל לפי דעות קדומות ? אתה יודע " לאן אתה נכנס " ?

אם לא - יכול להיות שאתה עדיין לא צריך רכב ברמה כזו גבוהה , וגם רכב זול ופשוט יותר , נאמר 106 או 306 רגילות , יוכלו לספק אותך .

פורסם

106 - רכב ברמה כזו גבוהה?

זה עוד לא 911 S4 למיטב ידיעתי... :shock:

BLAVIE, אם הכיוון הוא רכב חדש - אז יש לך את ה HGT שתספק כח מנוע עדיף מעט על הרעלי, אך התנהגות פחות טובה ותזזיתית, וגם פחות תקשורת בשל חשמולו של ההגה.

אם הכיוון הוא להתנהגות - אז אתה יודע את התשובה.

תסביר לאביך תא מחירי השוק, יעזור מאוד לקחת אותו לאיזה מפגשון של PSI או משוה בסגנון, שיטעם מהחוויה, יכיר את האנשים, יסע אפילו ברכב של מישהו, וכך תפנה לרגש, מה שבסופו של דבר מכריע כמעט כל רכישה במילא.

זה מה שאני עשיתי כדי להסביר לאבא שלי שכמה אלפים טובים מעל מחירון הינם עניין של מה בכך ברכבים מסויימים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לאברם ו VOLVO, אני מחפש התנהגות ואחיזה, אני יודע מה זו 106, יצא לי לנהוג הרבה על XSI והתרשמתי לטובה - על ראלי לא נהגתי אבל אני בטוח שהיא יותר טובה מה XSI וזה מה שאני מחפש.

ה HGT היא מעין אופצייה שנייה, משנית.

אני רוצה את הראלי, אבל יחד עם זאת אני לא יקנה רכב עם שאסי, בולמים גמורים ומנוע שעומד למות כי לא טיפלו בו כמו שצריך (שזה בערך 90 אחוז מהראלי שמפורסמות למכירה), כמו שאני רואה את זה יש 3 ראלי במצב טוב למכירה - של דניאל, של ליאור, ועוד אחת שמפורסמת ביד שנייה של מישהו שלא חבר פה בפורום.

של ליאור מחוץ לתקציב, של דניאל יושבת בול אבל קשה לי לשכנע את אבא שלי - מה גם שהוא עוזר לי דרך הלוואה ייעודית לרכב, מה שיעשה את זה קשה בשבילו לקבל הלוואה לקניית רכב שהמכירון שלו 25K, בסך 40K ואת האמת לא נראה לי שיאשרו לו, זה תקף גם לגבי זאת ביד 2.

מצד שני אני צריך להיות ריאליסטי, ואין מצב שבחודשים הקרובים אם בכלל תצוץ לה איזו ראלי שמורה, לא משופרת במחיר מחירון - לא קורים דברים כאלה (וגם אם יקרו, כחוק מרפי זה יהיה אחרי שכבר קניתי רכב אחר) - ולכן בינתיים נראה לי שאני מתחיל לרדת מהרעיון ושם אותו בצד לזמנים שיהיה לי כסף לגמרי משלי, בינתיים האופצייה השנייה אחרי הראלי נראית לי פונטו HGT, אמנם זה לא לכיוון ההתנהגות - אבל לא נראה לי שהרכב עד כדי כך גרוע לנהיגה מאתגרת פעם או פעמיים בשבוע.

אני מאוד רוצה ראלי דור שני, אבל מכורח המציאות זה לא מתאפשר לי כל כך כרגע ולכן אני מנסה לשים את העובדה ש"ננעלתי" על הרכב בצד - ולהתפשר על דברים אחרים.

אז ל HGT יש יותר כוח מנוע (גם אם קצת), היא יותר חדשה ויותר מרשימה - בינתיים אם לא אמצא ראלי זה יספיק לי, זה לא שאני זונח את הרעיון לגמרי - אני רוצה לשים את התשוקות שלי בצד ולחכות איתם לימים טובים יותר.

עד לפני כמה זמן למשל תכננתי לקנות מוסטאנג 68 שיכלה להזדמן לי במציאה, תכננתי כבר את כל ההשקעה, את כל הפרטים, ביררתי, ראיתי, פנטזתי, וברגעים האחרונים הבן אדם החליט "להקפיץ" את המחיר ל 120000 ש"ח לרכב שעומד להתפורר, כי ראה ילד שזה החלום שלו - אז החלטתי לשמור את החלום לימים טובים יותר שבהם אוכל לקנות אחת ולשפץ אותה בלי הטובות של אותו ***.

אז נראה לי שככה אעשה עם הראלי אם אני לא יצליח לשכנע את אבא שלי כמובן - כרגע אני בתהליכי מו"מ איתו, נראה מה יסתדר - ובבקשה אל תגידו הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו ולזלזל, למרות שהראלי וה HGT מעולמות שונים - מהצרפתיות החמות היחידה שנראית לי מבחינת יופי, התנהגות, כוח ושנתון היא הראלי (ובמחינת המחיר כמובן), ה HGT זו מעין התפשרות - לא אמרתי לרגע שאני משווה ביניהם, ברור לי ששתיהן מעולמות אחרים לגמרי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתה רוצה ראלי, אתה מתכנן להוציא תקציב שמספיק לך לקנות ראלי, ואתה קונה HGT?

באמת שכרגע קיימות מספר ראלי מעולות למכירה. אם כבר אתה מוציא את הסכום, לך על הרכב שאתה רוצה, ולא על משהו שתתחרט לגביו אחרי זמן קצר.

אבל, לפני הכל, תנהג על ראלי, וספציפית על אחת שאתה רוצה לקנות - אולי השיפורים שנעשו לה לא לטעמך?

נ.ב

הדבר העיקרי שצריך להדאיג אותך בנושא הכלכלי הוא הפיצוי מהביטוח במקרה של תאונה (חס וחלילה) שלא יתקרב להשקעה.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...