Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו HGT לא כזו גרוע כמו שמציירים אותה פה, כוח המנוע עדיף בהרבה על הראלי (להוציא את זו שמושתלת במנוע של ה-GTI שם ההפרש קטן יותר) האחיזה לא פחות טובה!!! נכון, אולי התקשורת וההגה פוגמים בהנאה אך מעטפת הביצועים טובה יותר בפונטו.

מה גם שהיא הרבה יותר בטיחותית (4 כוכבי בטיחות) כנראה אמינה יותר, מפקנת הרבה יותר, נוחה יותר, פחות מתפרקת, בקיצור רכב הרבה יותר מודרני ומפנק מהראלי הספרטנית יחסית, שכמובן גם לה יש את הסגולות שלה של הנאה בעיקר.

אבל אם אתה לא מחפש רכב לג'ימקאנות נטו וימי מנחת, גם הפונטו תוכל לענות על דרישותך ובצורה הרבה יותר טובה בלי להתפשר על דברים אחרים כגון נוחות ופינוק.

זו דעתי.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אדבר על המחירון כרגע .

הפונטו נחמדה ומעלה חיוכים , היא לא HARDCORE כמו הראלי אבל בהחלט נחמדה!

לגבי כוח עדיף - אין בפונטו שום כוח עדיף על ראלי 1.6! מניסיון על שניהם וניסיון ארוך מאוד...

106 GTI לדעתי תיתן לך את החבילה הכי טובה ! והיא בהחלט חזקה מהראלי והפונטו.

לגבי אמינות - אני עם יותר מ4 שנים על ראלי והיא גילתה אמינות יוצאת דופן , אני מאמין שכל רכב יגלה אמינות - תלוי במסירות שנתנו לרכב...

חבר טוב (לא מהתחום המוטורי..) קנה פונטו בשנת 2001 (בנילון מה שנקרא..) הרכב עשה לו צרות צרורות! כבר בשבוע הראשון הרכב היה על גרר בדרך לוולנברג...

הרכב עדיין אצלו ומה לעשות - נראה זוועה (הבחור לא ממש מטפל ברכב :? ) אז נכון , הוא לא מטפל בו כמו שצריך , אבל עדיין רכב חדש (אז..) לא היה צריך לעשות כל כך הרבה בעיות...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מי שמחפש כרגע ראלי דור 2

ולא קונה את של דניאל

אפשר להגדיר אותו במילה אחת.אהבל.

גם דור 2 במצב יפה,גם מנוע 16 רענן וחזק.

דה-בסט

פורסם
מי שמחפש כרגע ראלי דור 2

ולא קונה את של דניאל

אפשר להגדיר אותו במילה אחת.אהבל.

גם דור 2 במצב יפה,גם מנוע 16 רענן וחזק.

דה-בסט

מחזק את דבריו! :mm_yeah:

דניאל - סגרנו על 5% נכון ? :wink:

פורסם

לי דניאל נותן 10% :-P

ולדעתי הראלי של דניאל מניבה תאוצות יותר טובות מ HGT בשל יחס הספק משקל ושאר ירקות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפיליפ, לא נהגתי על HGT אבל ברכבים אחרים שנהגתי בהם המצויידים בהגה חשמלי (הונדה סיוויק, פונטו ספייס - שאני מניח שמערכת ההגה בה וב HGT זהה) בפניות לא מסובכות, קצת מהירות, מרגישים חוסר בטחון - ההגה ממש לא מתקשר - ולא רק בפונטו, בכל רכב עם הגה חשמלי, לדעתי - זה סירוס של התחושה, ובנהיגה על הקצה זה יכול להיות מה שמפריד בינך לבין הגדר \ הצוק.

לזה שכתב על המחירון במקרה של גניבה \ תאונה - קונדסון הציע לי רעיון נכון, במידה ותבקש לבטח את הרכב לפי הערכת שמאי פרטי ולא לפי מחירון - תהיה מבוטח לפי המחיר שהרכב שווה כולל כל השיפורים בו, אמנם הביטוח יעלה יותר יקר אבל תהיה מכוסה.

לעומר - גם אני חושב שכל רכב הוא אינדווידואלי וחוץ ממחלות (כמו למשל הווריאטור ב HGT) לא אמורות להיות בעיות מיוחדות אם תטפל בו - לכן אקח רכב שאקנה לא משנה מאיזה סוג לבדיקה כדי לדעת את מצבו הספציפי.

את האמת מאוד הייתי רוצה לקנות את זו של דניאל, עכשיו אני צריך רק לשכנע את אבא שלי - עוד משתנה הוא שהוא יכול לקבל את ההלוואה ע"מ להוסיף לי רק באמצע חודש שלישי - נראה לי שאצליח לשכנע אותו בזמן הזה, רק שדניאל לא ימכור עד אז :\

ולכל מי שמתלבט בין ראלי ל HGT בהקשר של כוח - לא אכפת לי מזה כמו שאכפת לי מאחיזה ותקשורת, אני אוהב רכב שאשלוט בו, ובכוח שלו ב100%, אחליט מתי התחת יצא, כמה ולאן, ואיך להימנע ממצבים קיצוניים שאי אפשר לצאת מהם - בהגה חשמלי אין לך את התחושה הזאת של "כמעט" שאומרת לך להוסיף \ להוריד גז באמצע פנייה חדה מאוד כדי לא לאבד אחיזה - הוא כל הזמן רך עד הסוף, הבעייה שכשהוא מאבד אחיזה הוא לא מודיע לך לפני.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אמרתי את זה למי שצריך, הראלי של דניאל (לא מכיר את של ליאור) שווה יותר מ-40. נסעתי איתו, היא מרגישה חזקה מאוד, נוסעת מעולה ונראית עוד יותר טוב.

אם יש לך התלבטות, כנראה שהאוטו לא בשבילך.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אומנם אני לא שומאכר, אבל יצא לי לנהוג על HGT, אני לא בטוח שהיא תהיה מהירה בטירוף מראלי דור 2, ואם בכלל מGTI.

אולי אני פותח פה איזו תיבת פנדורה אבל אנשים פה יוצאים מפרופורציות קצת לגבי HGT, היא ממש לא טיל.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
אומנם אני לא שומאכר, אבל יצא לי לנהוג על HGT, אני לא בטוח שהיא תהיה מהירה בטירוף מראלי דור 2, ואם בכלל מGTI.

אולי אני פותח פה איזו תיבת פנדורה אבל אנשים פה יוצאים מפרופורציות קצת לגבי HGT, היא ממש לא טיל.

בוא אני אעזור לך - היא לא!

פורסם
אמרתי את זה למי שצריך, הראלי של דניאל (לא מכיר את של ליאור) שווה יותר מ-40. נסעתי איתו, היא מרגישה חזקה מאוד, נוסעת מעולה ונראית עוד יותר טוב.

אם יש לך התלבטות, כנראה שהאוטו לא בשבילך.

אין לי שום התלבטות, אם היה לי את הכסף זמין כרגע ביד הייתי נוסע מחר לקחת אותה לבדיקה.

הבעייה היא שאבא שלי הוא חלק מהקנייה הזו, הוא נותן לי כמעט חצי מהכסף והאוטו ישמש גם אותו הרבה - הוא משום מה נגד הרכב בכלליות ולא נגד זו של ליאור ספציפית, עכשיו אני מנסה לשכנע אותו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני חושב שהפונטו לא תהיה זריזה יותר מ106 GTI או מראלי (אפילו רגילות). ה106 קלילה על רגליה הרבה יותר מהפיאט, אם כי אני חושב שלא חסר לפיאט כוח. התנהגות הכביש של ה106 טובה יותר, אם כי אני חושב שהאחיזה של הפיאט בהחלט מספקת. הרוב תלוי בצמיגים, כפי שאני נוכח לגלות לעיתים תכופות. בנוסף, לפי כמה שיחות עם עומר, אני גם דיי בטוח שנוחות הנסיעה תהיה טובה יותר ב106. את כל זה אני אומר אפילו לנוכח העובדה שמעולם לא יצא לי לנסוע (או לנהוג לצרוך העניין) ב106. מעבר לכמה דקות, בהן הייתי נוסע, אצל אחת שהייתה בבעלות חבר בזמנו.

אני לא שולל את הפיאט, הרי יש לי אחת (והיא גם לא הראשונה), ואני יותר ממרוצה. וזה בגלל שזה מה שחיפשתי. היא אופציה טובה, וכמובן שיש טובות ממנה על הכביש, לא בהכרח חדישות ממנה או בגילה, כגון הקליאו.

אגב, הוריאטור הוא לא הבעיה (בניגוד למה שחושבים רוב יודעי הדבר), אבל זה כבר דיון אחר. ולגבי דגמי 2001, הרכבים שהגיעו במשלוחים הראשונים אכן היו מעט בעיתיים, אבל אם הם טופלו במוסכים המורשים, הם עברו את כל העידכונים שפיאט הוציאו.

בסופו של דבר, רכב שמוזנח, יראה אמינות לא טובה.

אני חושב שאם החלטת שאתה רוצה 106, קנה 106. גם אם זה אומר שתחכה קצת, ותחפש יותר.

!AWDSOME

פורסם

האמת שבמחיר הזה הייתי הולך כבר על 306 S16. אבא שלך יהיה מרוצה (לפחות עד הביקור הראשון במוסך), כי הרכב נקנה במחירון או קצת מעל וישאר לך עוד ליישור קו.

155 כ"ס (ביום טוב) במחיר לא רע בכלל ואחלה התנהגות.

אבל אם אתה נעול על 106, אין מה לעשות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בגלל השיקולים שלך והתלותיות באביך, אני הייתי הולך על HGT.

נראית יותר טוב (לדעתי), אוחזת יותר טוב מכל 106 שנהגתי עליה (הרוחב עושה את שלו), ותגובה דוושה מדהימה. (יחס דחיסה נמוך במקור).

לגבי ההגה, לא חסר דרכים להפוך אותו למתקשר.

ראלי זה לאוהבי המותג, (לא לקפוץ עליי בבקשה :)),

והיא אכן יותר טובה, אבל בקלות ניתן להפוך HGT ללא פחות טובה מהראלי.

אביחי

• תוכן חדש...