Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש חוות על סיאט לאון 1.8 20V (אוטומט)

מודל 2002

מבקש לדעת מבחינת אמינות הרכב, ביצועים, עלויות טיפולים וצריכת דלק...

אני לא סגור על דגם מסויים ואשמח לקבל הצעות נוספות על סופרמיני/משפחתיות קטנות אחרות

הדרישות הן: אמינות, צריכת דלק נמוכה, עלויות טיפולים סבירות, נוחות נסיעה+ביצועים ואם אפשר שגם המחיר לא יצנח תוך כמה שנים...

לפי הסדר שרשמתי

מהסיאט אני קצת חושש בעיקר בגלל הסיבה האחרונה שרשמתי

ועדיפות גדולה לאוטומט/טיפטרוניק,

התקציב גמיש באיזור ה70 אלף

תודה לעונים

פורסם

הליאון 1800 125 כ"ס, בהחלט מומלצת - רכב נחמד, נראה טוב, נוח ואפילו מהנה לנהיגה. האמינות סבירה בהחלט - חוץ מטיפולים וצמיגים, החלפתי משאבת דלק וצלחות ברקס קדמי במודל 2003 - מחירי החלפים גבוהים בגלל היבואן.

לרכב יש שוק טוב יחסית, ובתקציב שלך אתה יכול לקנות מודל 2003-2004 במצב מעולה, ולהשאר עם עודף.

פורסם

הלאון שרציתי נמכרה....

ואני עדיין מחפש, אשמח לקבל הצעות למכונית תקציב 60-70 אלף

מטרות- כל יום איילון הלוך חזור בפקקים, וקצת נסיעות מחוץ לעיר בסופי שבוע

אמינות

נוחות ובטיחות

חיסכון בדלק

חשבתי אולי לכיוון ה307, מישהו יכול לפרט לגבי צריכת הדלק שלה, להבדלים בין ה1600 ל2000.

פתוח גם לקבל המלצות אחרות....

תודה

• תוכן חדש...