Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידות הטורבו בוולבו S40 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אני בכלל מתכוון כנראה לרכוש את ה- C4 דרך פריים ליס (כלומר לשכור).

אלא שצירוף נסיבות הביא אותי לנסיעת מבחן על S40 T 2.0 (לא ה- T4), יד I שנת 2002, 66K ק"מ, מרופאה ;-). בנוסף לנתונים הטובים (וההפניה אל המוכרת) גם התחלתי לראות יותר מידי C4 על הכביש, רובן כמובן ליסינג, מה שקצת ביאס אותי (סליחה על ההתנהגות הילדותית, אבל בתור בעלים לשעבר של רובר 25 ואפילו של לנטיס 1.8 ידנית, אני קצת נון-קונפורמיסט :-) ).

השאלה שלי: האם ידועה שרידות הטורבו (שעלותו יקרה), כתלות בק"מ ו/או שנים - או בעצם: מה הסיכוי שאצטרך להחליפו בשנים הקרובות (אני יודע, אף אחד לא נביא, אבל אם יש ניסיון אשמח לשמוע).

תודה.

[את מי שזה מעניין: הרכב הגיב יפה; נוח מאוד אף שכסא הנהג לא מתכוונן בצורה מושלמת; לא מרווח במיוחד מבפנים; ההגה דק מאוד ודי "מנותק"; הקונסולה המרכזית לא משהו בכלל, די ברור למה עיצבו אותה מחדש :-) אבל הכי חשוב, יש כוונון לתמיכה בגב התחתון, אפילו במושב הנוסע!]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...