Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה הסיפור הוא כזה,

יש לנו אלנטרה 01' עם 6.5 בדלת מקדימה

לי יש דוטק 6 MK22, החלטנו לחזור למקור בימים הקרובים ולקנות יונדאי לנטרה 95 בגלל שהאוטו כמעט ולא נוסע.

ללנטרה יש דלת מסובכת עם חור של 4'' בלי אפשרות הרחבה, שאני לא מצליח לתאר איך אפשר לעשות שם בנייה או משו בסגנון אז רציתי להתייעץ איתכם ולקבל רעיונות אם אפשר לגבי זה.

תמונות של דלת מלנטרה אחרת אבל אותו הדבר

http://memimage.cardomain.net/member_images/2/web/542000-542999/542953_28_full.jpg

http://memimage.cardomain.net/member_images/2/web/542000-542999/542953_14_full.jpg

http://memimage.cardomain.net/member_images/2/web/542000-542999/542953_13_full.jpg

בעקרון אני מאוד נהנה מהקומפוננט והשגתי אותם יד שנייה במחיר לא רע ולא הייתי רוצה לרדת לרמקולים 4 אינצ' חסרי תועלת,

מה דעתם על לשים אותם מאחור ולהוסיך 4'' לקדימה וזהו?

תתנו לי כיוון בבקשה

והרבה תודה !

206 XS

פורסם

אז ככה לפי התמונות לא נראה שיש לך הרבה ברירה , יש 2 אפשרויות לפי מה שאני רואה או לעשות בניות מקדימה שזה תמיד אפשרי אבל יקר (ויש אפשרות לבנייה בחלק התחתון של הדלת איפה שיש את המקום לאיחסון)

או כמו שאמרת לחבר את הקומפוננט מאחורה ולקנות רמקולים נורמאלים לקדימה ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

עזוב אותך מהכל -

לך ותעשה לך בנייה יפה ל6.5" מקדימה כשהרמקולים מכוונים אליך ,

יהייה לך סאונד טוב מאוד .

זה יהייה שווה כל שקל .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

קודם כל תשאל את מי שהאוטו שייך לו אם הוא צריך את המקום שם למטה בדלת. אם לא צריך, אז עברנו את השלב הקשה :-)

שלב שני לעשות שם בניות וכמובן להתחשב בנפח שהמידים שלך צריכים + שהבניות לא ייגעו בכיסא + חישוב זוית כלפייך כלומר שלאוזניי הנהג זה יישמע טוב. למעלה איפה שיש את המקום ל-4 אינץ תשים את הקרוסים, זה יהיה נחמד.

בקיצור, תחשוב על זה קצת, כי נראה לי שאתה נרתע משהו מבניות, או שפשוט אין לך כח להכנס לזה בכלל. או שיש עוד אפשרות ואני טועה ואתה רוצה לעשות בניות?

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי כשנקבל את האוטו אני כבר יראה מה אני יכול לעשות למה לדעתי אני יצטרך לחסום את הכיס אחסון הזה,

ותאמת זה לא כזה שימוש אבל דיי נוח, היה לנו פעם כבר לנטרה 95 כזאת שפשוט הלכה טוטל לוסט, חוזרים לימים הטובים.

בקיצור תודה רבה לעוזרים אני כבר יחשוב על משו ואני יעדכן, יתייעץ שוב .

206 XS

פורסם

מה אתם אומרים על בנייה על המכסה של הרמקול איפה שנמצאת המשענת יד והחלונות חשמל?

חשבתי אולי לעשות ברשת הזאת חור להכניס את הרמקול כמה שאפשר ואז לעשות לו הגבהה מעץ ועל זה כמובן לעצב עם פיבר.

אם אפשר קצת תגובות, אפשר גם מסלבה :p, תודה .

206 XS

פורסם

לפי דעתי זה לא רעיון כל כך טוב ולא הכי יפה ונוח (מבחינת זווית ממה שאפשר להבין מהתמונה) כי זה יבלוט לתוך האוטו בצורה יותר קיצונית מעכשיו , וזה נראה לי קצת בעייה לעשות על זה בנייה למרות שהכל אפשרי

בכל מקרה עדיף לשמוע תשובה מסלבה המקוצען :-)

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...