Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט מבית A.Z PROductions

A.Z PROductions
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרט שעשיתי לפני חודש בערך ...רצינו להעלות אותו כבר אז אבל הוא היה באיכות מטורפת..ושום אתר חינמי לא היה מחזיק איתו מעמד...

אז בסוף הייתי צריך להרוס את כל האיכות(smiley19.gif) ולהעלות לפאקינג יוטיוב...

אז תנסו למצות את מה שיש.smiley9.gif

[youtube=SDdCHfQx_hE]Pinto&Punto

פורסם

נהנה לראות את הסרטונים שלך כל פעם מחדש .

עם איזו מצלמה אתה מצלם ? הבנתי שהיא מקצועית - דגם ופרטים נוספים יתקבלו בברכה . :)

כרגיל - עריכה נהדרת , צילום מקורי ומעניין , לא משעמם לרגע - ישר כוח ! :mm_yeah:

פורסם

כל הכבוד !

בתור צלם סטילס מקצועי, יוצא לי לעבוד המון עם צלמי וידאו ועורכים וחייב לציין כי העריכה שלך נראית מקצועית לחלוטין.. אם זה התזמון של הסאונד עם התמונה, המעברים, החיתוכים וכו' ..

הדבר היחיד שקצת מפריע לי זה החוסר בתוכן, ז"א.. גם כשמציגים מכונית/כל מוצר אחר, צריך להציג אותו עם תוכן מסויים בכדי ליצור אצל המתבונן אשלייה של המשכיות..

חוץ מזה שגם קומפוזיציות חדשות יכולות להפוך את הסרטון להרבה יותר מעניין. (למרות שאני מאוד אוהב את כל הקלוס-אפ שאתה עושה לפריטים מסויימים..)

שיהיה בהצלחה,

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אחלה סרטון, עריכה מצויינת כמו שכבר אמרו קודמי.... ד"א - מה שם השיר שמתחיל בדקה ה6? בו בחורה שרה בהתחלה - Come into my dream....??

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אחלה סרטון, עריכה מצויינת כמו שכבר אמרו קודמי.... ד"א - מה שם השיר שמתחיל בדקה ה6? בו בחורה שרה בהתחלה - Come into my dream....??

המילים שרשמת אלו הם המילים של השיר8)

שמח שאהבתם ותודה על התגובות החמות..

פורסם

כרגיל, כל הכבוד על ההשקעה בצילומים. וכרגיל, מקומם של שרשורים כאלו אינו בפורום רכב כללי.

בפעם הבאה ששרשור אוף טופיקי כזה יפורסם בפורום רכב כללי הוא לא יינעל אלא יימחק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...