Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טכניון או בן גוריון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל הרישומים יש CHECKBOX של השלמת פסיכומטרי במועדים הקרובים.

הם מצפים לזה והם מקבלים אוטומטית את ציון הפסיכומטרי ברגע שהוא מחושב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשובות ע"פ הסדר :

1. תירשם כבר עכשיו לשני המקומות, כמובן שהם לא יקבלו אותך אבל הם ימתינו לפסיכומטרי, אם תרשם יותר מאוחר תשלם דמי הרשמה יותר גבוהים, אם בכלל יסכימו לקבל את הטפסים שלך.
  2. תנסה להתקבל לשניהם, אם תתקבל רק לאחד אז הבעיה תיפתר מעצמה.
  3. שני המוסדות מאוד טובים אקדמית, לשניהם יש יתרונות וחסרונות ולאנשים שונים ההתאמה היא שונה (יש כאלו שאוהבים בית הורים ויש כאלו שרק רוצים תרוץ להמלט מההורים, יש כאלו שהכי כייף להם זה לבלות עם חברי ילדות ויש כאלו שחברי הילדות שלהם זה טראומה מהלכת וכו')
  4. אם התקבלת לשניהם, המלצתי האישית הינה שתזרוק מטבע, אם אתה מרוצה מהתוצאה אז תלך ע"פ זה, ואם לא תהיה מרוצה מהתוצאה זה אומר שהתת מודע שלך עובד שעות נוספות לכיוון השני.
  5. בניית מערכת שעות הינה באוגוסט ברוב המוסדות, אז נכון שזה דרך האינטרנט (אצל רובם), אבל האם בטוח שאת הרישום הראשון שלך אתה רוצה לבצע מחו"ל.
  6. למרות הזלזול המופלג שלך באורט בראודה, הלימודים שם ברמה גבוה והם קורעים את הסטודנטים במטרה להיות הטכניון הבא.

בברכת שבוע טוב

פורסם
תשובות ע"פ הסדר :

1. תירשם כבר עכשיו לשני המקומות, כמובן שהם לא יקבלו אותך אבל הם ימתינו לפסיכומטרי, אם תרשם יותר מאוחר תשלם דמי הרשמה יותר גבוהים, אם בכלל יסכימו לקבל את הטפסים שלך.הכוונה הייתה להרשמה בבראודה כ"עוגן" לכל מקרה של פישול בפסכיומטרי והרשמה נוספת לטכניון או לב"ש- איזה מהם שאבחר לנכון.
  2. תנסה להתקבל לשניהם, אם תתקבל רק לאחד אז הבעיה תיפתר מעצמה.
  3. שני המוסדות מאוד טובים אקדמית, לשניהם יש יתרונות וחסרונות ולאנשים שונים ההתאמה היא שונה (יש כאלו שאוהבים בית הורים ויש כאלו שרק רוצים תרוץ להמלט מההורים, יש כאלו שהכי כייף להם זה לבלות עם חברי ילדות ויש כאלו שחברי הילדות שלהם זה טראומה מהלכת וכו'). אני עומד בדיוק באמצע, מצד אחד אני ילד של בית, מצד שני קורץ לי לחיות באופן עצמאי ופרטי. כנ"ל לגבי חברים- אוהב את כולם, אבל חושב על שינוי סביבה קצת לגיוון.
  4. חיי חברה חשובים לי מאוד, זה בטוח.
  5. בניית מערכת שעות הינה באוגוסט ברוב המוסדות, אז נכון שזה דרך האינטרנט (אצל רובם), אבל האם בטוח שאת הרישום הראשון שלך אתה רוצה לבצע מחו"ל.אין דרך לעשות את זה לפני אוגוסט? או אחרי ספטמבר נגיד?

למרות הזלזול המופלג שלך באורט בראודה, הלימודים שם ברמה גבוה והם קורעים את הסטודנטים במטרה להיות הטכניון הבא.זילזלתי בבראודה? ההיפך, אני ממליץ להרבה מחברי ללכת לשם, ולראיה אני בעצמי הייתי ביום פתוח ולאחר סקר שוק החלטתי שאני אלמד שם.

מה לעשות, אבל יש הרבה אמת בטענה שב"ש וטכניון נחשבת בעיני החברות הגדולות (ששם הג'ובים הם הגדולים יותר והכסף טוב יותר) כמובילות יותר, ואם יש באפשרותי אופציה לקבלת דחיפה נוספת בכתיבת קורות חיים אז למה לא?!

תודה..

• תוכן חדש...