Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא תחשבו ש-YES הם איזו מציאה .

אנחנו לקוחות שלהם כבר יותר מ-4 שנים ,עכשיו הם שלחו תזכורת לממיר שנגמר החוזה , על העצבים ששהם עשו בחצי שנה האחרונה הם ישלמו=)

מחר אני מתקשר נשגע אותם קצת , או שייתנו לי ייס מקס בחינם או שיבואו לנתק , יש הוט :twisted:

פורסם

טוב, בתור גם אחד שעובד בתמיכה באחת הספקיות אינטרנט, אני יכול לגלות לכם שאתמול (כאילו שלשום, אם ללכת לפי השעות), הייתה תקלת כבלים בכל הארץ, היו בעיות התחברות, הייתה איטיות בגלישה, וגם הייתה בעיה כללית בעולם, כי האקרים תקפו את שרתי הליבה של האינטרנט העולמי - אפשר לקרוא על זה כאן.

קיצר - כל הבלאגן הזה, יחד עם ה"מיומנות" המרובה שיש לתומכים החדשים של הוט - הובילו לזמני המתנה אסטרונומיים משהו...

לא שאני מצדיק את הזמן המתנה המטורף שלהם - אבל אתמול באמת הייתה סיבה יחסית מוצדקת (לא שתקלות בגלל קצת גשם זה סיבה מוצדקת, אבל נו מילא - אנחנו בישראל עם שתי חברות מונופול על אותה תשתית...)

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני מקפיץ עם סיבה טובה מאוד.

מאז שכתבתי את השרשור, הגעתי הביתה וראיתי שאין לי בכלל אינטרנט. ככה זה היה בשלושת הימים האחרונים, מאז התגובה האחרונה שלי.

הצלחתי בסוף לדבר עם הוט, והם שלחו טכנאי, שלא מצא שוב בעיה, חוץ מכמה אנשים שנפלו לי על התשתית בצורה פיראטית.

התקשרתי שוב, כי עדיין לא היה לי אינטרנט, והם אמרו לי שיש להם טכנאי ל15 בחודש, שזה מחרתיים. צעקתי והייתי לא ממש נחמד, עד שהם הסכימו לשלוח טכנאי היום שוב. בסוף הוא הגיע, להזכירכם אחרי כמה ימים בלי תקשורת בבית, ככה שלא יכולתי לדבר עם ההורים וגם לא להתקשר בטלפון, והוא תיקן את זה.

בסוף הוא הסביר לי שמישהו טעה, ובמקום לשים לי את המודם במעקב, שלחו בטעות טכנאי שינתק אותי.

זה נפתר, אבל אני שוקל לבקש תגמול כלשהו על הנזק הכלכלי שנגרם לי. איך זה חודשיים חינם?

פורסם

התגמול הכי טוב שתוכל לבקש לעצמך הוא שקט נפשי וזה אומר להצטרף למתנתקי הוט.

אני דווקא החלטתי ללכת ראש בראש איתם, ברור שאני אפסיד בסוף אבל לפחות זה יעשה לי טוב.

ביטלתי להם את ההוראת קבע והודעתי להם חד צדדית שהחוזה בוטל, ושיהיה לי זמן אני אחזיר את המודם.

הם אמרו שזה יגיע לעורך דין, מצויין.

אני לא מנסה לדפוק אותם, פשוט נמאס לי מהם. גם ככה יש להם יותר כח מלי.

פורסם

תעברו לאנטנה, תקלטו ערוץ 2 עבור מכבי פעם בשבוע, ואת מה שבאמת רוצים לראות

מוציאים מהווידאומט. לגבי אינטרנט: לא שה-ADSL של בזק הוא מציאה, אבל עובד, טפו-טפו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...