Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה בחור.

אבל אני חייב לדעת משהו - עם אני לא מוריד את הגיין , ואני מחבר את הסאב בגישור, אז יתכן ויקרה נזק לסאב?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שאהיה נזק ויכול להיות לא...תלוי אם הגיין מכוון נכון..רוב הסיכווים שלא רק אהיה עיוות

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ברוב המקרים העיוות הזה זה ששורף את הרכיבים.

אחרי כל החיבורים סגור את הגיין עד הסוף. תדליק את המערכת, תעלה את הווליום ותתחיל לעלות את הגיינים של הקומפוננט ושל הסאב.

פורסם

אני לא ממש מבין בזה, ולא רוצה לסבך את העניינים, ובהתקנה אני רוצה שהמתקין יכוון לי הכל כמו שצריך , כולל הגיין.

להוריד את הגיין לשלב אחד פחות ואז הסאב יקבל פחות עוצמה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תן למישהו שמבין לעשות לך את הדבר הזה, גם ככה יש לך מגבר שמעוות ועוד בגישור, אני לא רוצה לדעת

אם אתה לא מנוסה, אתה לא תשים לב לעיוות בסאב והוא יחרחר למוות

פורסם
אני לא ממש מבין בזה, ולא רוצה לסבך את העניינים, ובהתקנה אני רוצה שהמתקין יכוון לי הכל כמו שצריך , כולל הגיין.

להוריד את הגיין לשלב אחד פחות ואז הסאב יקבל פחות עוצמה?

ניב

אז איפה הבעיה ידידי?

אני רואה שאתה קצת מסתבך, אז תקשיב, המתקין שלך יכוון לך את המגבר ואת הרדיו דיסק (אני מקווה) אם תבקש ממנו.

בעיקרון כאשר אתה מוריד את הגיין העוצמה יורדת, הבעיה היא כאשר אתה רוצה להגביר את העוצמה, אתה מעלה את הגיין, אבל יש לך רכיבים שלא יכולים לספוג/לנצל את העוצמה הגבוהה ולכן נוצר עיוות - יכול לגרום לשריפה של רכיבים: רמקול/סאב/טויטר וכו'.

בשביל להימנע משריפת הרכיבים, תבקש מהמתקין שלך שיכוון לך את המערכת עד שתהיה מרוצה. זה אמור להיות שירות שכלול במחיר ההתקנה (700-1000 שקלים ברוב המקרים הסטנדרטיים של סאב,מגבר, רדיו דיסק וקומפ'/אחוריים).

בהצלחה רבה.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור.

מושיק.

פורסם

תודה רבה לך.

אני בחיפושים אחרי מתקין טוב, אני מקווה לסיים את הרכבת המערכת כבר השבוע.

עם יהיו עוד שאלות אני אשאל.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם אתה קונה מגבר 6 או 5 ערוצים כן (4 ערוצים קומפוננט+6*9 1 אחד לסאב).

לא תוכל לחבר למגבר שלך.

אם אתה מתעקש על 6*9 תחבר אותם לרדיו דיסק.

פורסם

זהו, שזה בעיה.

לפי מה שהבנתי אני לא אוכל לחבר אותם לרדיו דיסק כי אני משתמש במנחת, והוא דורש את כל היציאות של הרדיו דיסק לא?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אתה יכול לפצל את RCA לסאב ולקומפ' ולהשתמש רק בחוטים של הרמקולים הקדמיים.לא תהיה לך אפשרות שליטה על הסאב אבל גם ככה האפשרות היחידה לשליטה אצלך דרך ה FADER.ואת החוטים הנותרים לחבר לרמקולים אחוריים.

פורסם

נכון.

אבל כדי לחבר מערכת ללא יציאת RCA הוא יצתרך לחבר את היציאות של הרמקולים למנחת וממנו לחוט RCA. ואז יהיה לו ממה לפצל.

או מנחת בתוך המגבר שאני לא מאמין שיש ל PULSE AUDIO.עדיין הוא משתמש בחוט RCA שהוא יכול לפצל.

פורסם

לפי מה שההבנתי החוטים מהמנחת מתחברים ישירות לכניסת הHIGH במגבר... ללא שום RCA.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לכולכם על העזרה.

דבר ראשון, למגבר שלי יש מנחת מובנה, אבל שעשיתי את הקניה דרשתי גם שיביאו לי מנחת, כי אני לא יודע עם האיכות שלהמנחתים של פולס באמת טובים....

בכל מקרה,אני ישתמש במנחת שקיבלתי ולא של המגבר עצמו.

דבר שני - יש לי ברדיו דיסק 4 יציאות, כמה יציאות המנחת יהיה צריך?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...