Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה, מעל לחצי שנה הרכב הקודם שלנו נגנב, הגשנו תלונה למשטרה, ביטלנו את הביטוח והרישוי ודי השלמנו עם העובדה שהוא איננו.

היום התקשרו ונאמר שהרכב נמצא וניתן לנו טלפון של חוקר ומחר בבוקר עליי להתקשר אליו לבלת פרטים בנוגע לאיסוף הרכב !

מישהו יודע איך זה הולך ? אני באמת יכול לקחת את הרכב ? אם הוא במצב נסיעה, אני יכול לנהוג בו עד הבית או שצריך לחדש לו את הרישוי והכל ?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לרכב היה מקיף? הביטוח שילם לך על הרכב? אם כן הרכב שיך לחברת הביטוח ולא לך

במידה ולרכב לא היה מקיף ובעצם לא קיבלת את התמורה עבורו הרכב שייך לך ואפשר לעלותו על הכביש מחדש

ברוב המקרים כשנמצא רכב לאחר גניבה הוא לא במצב נסיעה

בקיצור גרור את הרכב שפץ/ שקם אותו, תוציא רישיונות חדשים ויאללה לטסט

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

זהו, שלרכב לא היה מקיף, הוא ישן וזול ולא שווה שיט, פיאט אונו דגם 45 משנת 92.

הוא נגנב באיזה אפריל או מאי...

נניח והוא במצב ראוי לנסיעה מותר לי לנהוג בו הביתה או שזה יכול להוביל לעונש כבד ? כי גרר מאיפה שהוא נמצא אלינו יעלה הון תועפות, יכול להיות שכמו חצי מהרכב :shock:

פורסם

אתה צריך בעיקרון לחדש לו את הרישוי וכו'.

יש לברר במשרד הרישוי מה הפרוצדורה למקרה כזה שהרכב בוטל עקב גניבה ובסוף נמצא.

יש בעיקרון פרוצדורה לאישור נסיעה זמני 48 שעות (במחיר עשרות שקלים בודדות) אבל אני לא יודע אם זה טוב גם לרכב שבוטל בעבר.

ביטוח חובה אפשר לעשות לשבוע אם רוצים, זה עולה כ-5 אחוז מפרמיה שנתית, כלומר כ-100 ש"ח פלוס מינוס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני במקומך בודק את מצב הרכב,לפעמים הרכבים חוזרים במצב יותר טוב משהם נגנבו,היה סיפור על בחורה שגנבו לה ג'אסטי או שרייד חבוטה,הרכב חזר במצב הרבה יותר טוב אחרי כמה חודשים.

פורסם

קודם כול אני שמח בשבילך שנמצא הרכב,

לגבי הביטוח תוכל לעשות ביטוח ל4 ימים בעלות של 50 שקלים,אבל ההשתתפות עצמית עולה(לא זוכר בכמה אחוז)

זה בחברת ביטוח שהשתמשתי בדבר הזה כמה וכמה דברים.

אם אתה רוצה את שם החברה המבטחת שעושה את זה אז אז דבר איתי בפרטי:wink:

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

הוא דיבר על ביטוח חובה, בביטוח חובה אין השתתפות עצמית.

אם ניתן לעשות צד-ג למספר ימים אז נשמע לי כמו רעיון לא רע.

בכל מקרה הדבר הראשון לברר זה עניין הרישוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי הביטוח ל4 ימים ב50 ש"ח: גם אני עובד עם זה, אבל מה שידוע לי זה תוספת לפוליסה קיימת, ולא כביטוח בפני עצמו (לעיתים אני מוסיף את עצמי לביטוח הרכב של ההורים שלי, יש ביטוח רק מגיל 24, אני בן 21, כשאני צריך את הרכב (בחצי שנה האחרונה זה היה פעם אחת) אז אני מתקשר ועושים לנו ביטוח לנהגים בגיל 21 לתקופה של 4 ימים).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אז קודם כל מה שאתם אומרים זה שזה לא חוקי לנהוג בו בנתיים. פשוט הנחתי שאם אני ואבא שלי ניסע לאסוף אותו, נוכל אחרכך כל אחד לנהוג באחת המכוניות בהנחה שבכלל אפשר לנהוג בטרנטה הזו עדיין, לסוע צמוד ביחס ובמקרה שיעצרו אותנו להסביר מה הולך. אי אפשר להוציא איזה אישור זמני מהמשטרה או משהו כזה ? (אני מניח שלא...)

בכל מקרה אני אנסה את עניין הרישוי ל48 שעות אם זה אפשרי, הנאחס, זה שאני גר בראשון, הרכב נמצא באריאל, זה די רחוק ואבא שלי בחו"ל. נראה מה החוקר יגיד בטלפון.

פורסם

תוכל לפרט ?

מדוע לא ? ומה היינו אמורים לעשות כשהוא ניגנב, להמשיך לשלם על רישוי כל שנה בתקווה שיום אחד יימצא ?

לא נשמע לי הגיוני. הרי ניתן לחדש רישוי לרכבים שהורדו מהכביש ביוזמת בעל הרכב הלא כך ?

פורסם

ומה לגבי גרירה ? יש למישהו מושג כמה בערך עולה גרירה למרחק של כ60 ק"מ ? מאריאל לראשל"צ

פורסם

אני מחפש מגרש גרוטאות או פירוקיה או כל מקום אחר בו אוכל למכור את הרכב הישן שלי, שנמצא ע"י המשטרה לאחר שנגנב, במקרה והוא לא כשיר לנסיעה. הרכב ממוקם באריאל ולכן רצוי כמה שיותר קרוב.

• תוכן חדש...