Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audio Systems

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על חברה בינונית אך טובה.

המגברים שלהם תוצרת איטליה.

אם כבר אודיו-סיסטמז אז את הF4-1000 ולא את ה600, אם יש רק את ה600 אז הRS4 עדיף או אם כבר ללכת על האופוס 150.4.

הסטים שלהם טובים מאוד למי שבעיקר אוהב מוזיקה אלקטורנית לטעמי הם מעט צורמים מידי אבל אני אוהב טוויטרים רכים יותר וזה עניין של טעם.

הסאבים שלהם בינוניים לדעתי מבחינת זה שהם לא מספיק מדוייקים ולא מספיק מהירים בהשוואה לקאפה לדוגמא שהבאת.

אני חושב שהייבריד אוביישן עם RS4 ואינפינטי קאפה זה אלטרנטיבה טובה יותר.

הF4-1000 הוא אחלה של מגבר, סוס עבודה.

ניר,

under construction..

פורסם
מדובר על חברה בינונית אך טובה.

המגברים שלהם תוצרת איטליה.

אם כבר אודיו-סיסטמז אז את הF4-1000 ולא את ה600, אם יש רק את ה600 אז הRS4 עדיף או אם כבר ללכת על האופוס 150.4.

הסטים שלהם טובים מאוד למי שבעיקר אוהב מוזיקה אלקטורנית לטעמי הם מעט צורמים מידי אבל אני אוהב טוויטרים רכים יותר וזה עניין של טעם.

הסאבים שלהם בינוניים לדעתי מבחינת זה שהם לא מספיק מדוייקים ולא מספיק מהירים בהשוואה לקאפה לדוגמא שהבאת.

אני חושב שהייבריד אוביישן עם RS4 ואינפינטי קאפה זה אלטרנטיבה טובה יותר.

הF4-1000 הוא אחלה של מגבר, סוס עבודה.

ניר,

סוף סוף משהו קונקרטי :) תודה רבה.

אתה אומר שהF4-1000 ייפתח יותר טוב מהRS4? הבעיה היא שה600 עולה 2800, והRS4 עולה 2000...

עריכה: ועוד משהו, הייתי בפומפה, ושאלתי לגבי הרץ ופוקאל. המוכר אמר לי שאין כי היבואנים לא נותנים אחריות כלל. אחריות היא במקרה דבר שמאוד חשוב לי שיהיה, לכן החלטתי על מורל. מה שרציתי לפני היה היי אנרג'י. יש אולי מישהו שכן נותן אחריות? תודה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שטות מוחלטת, היבואן של הרץ,פוקאל,אודיסון ואקליפס מספק אחריות מלאה למוצרים שלו, אומנם לא ברמה של יבואנים גדולים אחרים(אולי כי עדיין הוא לא מספיק "גדול") אבל אחריות יש גם יש.

ההיי-אנרג'י סט מעולה, במיוחד הסט 3 חלקים, הטוויטר שלו מעט צורם לטעמי, אך עדיין למי שמחפש משהו מעט יותר אגרסיבי ממורל אז הרץ זה אחלה של אלטרנטיבה, כי להרץ יש מידבאסים יותר דומיננטים לעומת הרכות של מורל, אך הטוויטרים של מורל מעט יותר מעודנים(לטובה) מהטוויטרים של הרץ.

סה"כ ציוויון צליל מאוד דומה אך עדיין שונה מאוד במהותו.

ניר,

under construction..

פורסם

זה נשמע לי בול מה שאני מחפש (שומע רוק ואלק'). מה אתה אומר (או אומרים?) על הסאבים של הרץ?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
זה נשמע לי בול מה שאני מחפש (שומע רוק ואלק'). מה אתה אומר (או אומרים?) על הסאבים של הרץ?

ועוד הפעם אני קופץ מאומר!

הסאבים של Hertz סאבים מעולים!!! מדוייקים, נצילים אבל לא הכי הכי חזקים (במידה ואתה רוצה סאב חזק מאוד!)

ד"א Hertz ES300 סאב מאוד חזק ומדוייק. 350RMS 2 סלילים.

לגבי האחריות שאין אחריות - פומפה עושים הכל בכדי למקור מוצרים שלהם ולא של אחרים זה משהו לא יאומן! ישנה אחריות מלא של היבואן לישראל ובמידה ואתה פוחד יש אחריות של המוצר בחנות (במידה והיא מהימנה) שאתה קונה ממנה. אם אתה צריך המלצה למקום תשלח לי ה"פ אני יפנה אותך למקום מצויין באיזור השרון.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...