Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום הייתי (סוף סוף) ברדיו מילאנו להתקין את ה CARPC שלי,

החלטתי בדקה ה90 להחליף גם מערכת.

לא ממש היה לי זמן לשאול בפורום (ההחלטה היתה צריכה להיות מעכשיו לעכשיו) ולכן אני שואל חצי בדיעבד (אני עוד יכול (אולי) להתחרט, לפחות על המגבר).

מה שקניתי:

מקדימה - MB Quart reference 6.5

מאחורה - 6.5 MB Quart Discus

מגבר - JL Audio 500/5

סאב - לא סגור עדיין, כנראה DLS "12.

המחיר לפני ההנחה:

התקנת CARPC כולל קצת בניה בשביל המחשב - 1500 ש"ח, מדובר בלא מעט עבודה (לראיה - הם עבדו על זה כל היום ונשאר להם עוד יום)

התקנת המערכת ופירוק הישנה (הורדת הבניה מאחורה עם שני מגברים וקבל, HU, רמקולים וכו'...) (פירוק של כל האוטו פחות או יותר בשביל להגיע לאחוריים...) - 800 ש"ח

רמקולים קדמיים - כ1800 ש"ח

אחוריים - 1200 ש"ח

מגבר - 5700 ש"ח

סאב - 970 ש"ח.

אני לא זוכר בדיוק את פירוט המחירים, קחו בחשבון סטיה קטנה אפשרית, זה יצא בסוף 12,700 והוא הסכים לרדת ל10,500 על הכל.

השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים:

1. האם המחיר נראה סביר? ברור לי שאין מצב שרדיו מילנו יהיו הכי זולים, אבל אם אחרי ההנחה יש סטיה של יותר מ15% משאר המחירים בשוק אני אהיה קצת מאוכזב, כל דבר פחות מזה - לא מעניין אותי, אני רציתי כבר לגמור עם זה ולא שווה לי להתעסק עם זה יותר, גם הזמן שלי שווה לי כסף.

2. (לא פחות חשוב ואולי אף יותר) - האם מדובר בציוד טוב? אני בטוח (יותר נכון מקווה...) שזה לא ציוד "רמת כניסה", אבל האם מדובר בציוד שידוע כציוד טוב ביחס למחיר שלו? מה דעתכם על המערכת באופן כללי?

3. הסאב עדיין נושא פתוח - איש המכירות אמר שהסאב הזה הוא "Open Air" ושהוא יכול פשוט לשבת בבאגאג'. המתקינים אמרו שלא כדאי לי ושכדאי מאוד לשים בתיבה. היום יש לי סאב 12" של מגנאט עם תיבה ענקית שתופסת לי חצי מהבאגאג', נמאס לי ואני רוצה תיבה קטנה יותר, איזה סאב אתם הייתם משדכים למגבר שקניתי? איש המכירות הציע לי במקום הDLS סאב של איזן חברה גרמנית (Helix או משהו כזה) עם תיבה קטנה במחיר דומה לDLS, קחו בחשבון שלא מעניין אותי אומצי אומצי, אני שומע רוק מתקדם ו60' בעיקר (ביטלס, פלוייד, יס, קרימזון ושות').

פורסם
היו לך כבר אבל MB QUART מקדימה..

מה קרה להם?

הסאב עדיין שם, אולי אתה חיית טוב עם חצי באגאז', לי נמאס ואני רוצה סאב קטן יותר (ואולי גם טוב יותר בדרך, הבעלים הקודמים היה קמצן תחת :twisted: )

סתם... הגודל הוא זה שמפריע לי בעיקר.

לגבי ה MB Quart - הם היו מאחורה (מקדימה היו JBLים) והיה להם tweeter של RedSound(!), בנוסף הם היו קצת "עייפים".

החלטתי שאני רוצה לעשות יישור קו.

בלי העלבויות בבקשה, אתה בכלל לא בארץ.

פורסם

למה שאעלב, אחרי שהצ'ק הבנקאי כובד - אללה הוא אכבר. - מצדי היית גורס את הרכב ומאכיל אותו לכלבים.

רד סאונד?? אני אפילו כבר לא זוכר איך זה הגיע לשם.

אה, נראה אותך משקיע יותר במערכת אחרי שהוצאת את כל הונך על אוטו כזה. לך לקח שנתיים וחצי(!) להחליף אותה.

אני עשיתי את זה יום אחרי היציאה מהסוכנות.

ובקשר למחירים:

המחיר של המאגנאט זה בערך המקובל בשוק עבורם. לפחות ברדיו מילאנו.

ההתקנה - 800 שקל זה די סביר, אני זוכר כמה עבודה צריך על האוטו.

הסאב - לא מכיר את החברה, אבל נשמע קצת זול מדי בשביל להיות יותר טוב ממה שכבר יש לך.

Passt scho...

פורסם
אהלן,

היום הייתי (סוף סוף) ברדיו מילאנו להתקין את ה CARPC שלי,

החלטתי בדקה ה90 להחליף גם מערכת.

לא ממש היה לי זמן לשאול בפורום (ההחלטה היתה צריכה להיות מעכשיו לעכשיו) ולכן אני שואל חצי בדיעבד (אני עוד יכול (אולי) להתחרט, לפחות על המגבר).

מה שקניתי:

מקדימה - MB Quart reference 6.5 יש כאן בפורום מישהו ששאל על אטון ועשה השוואה לMB QUART תקרא את זה , במחיר הזה יש הרבה קומפוננטים יותר טובים , מישהו מוכר בפורום ריינבואו ואנאדיום (לא שמעתי אותו אבל ריינבואו היא חברה מעולה ומידבאס מאלומיניום וטוויטר שאתה יכול לקבל או ממשי או מאלומיניום צריכים לתת שמע אדיר) חדש יש אטום יש מורל ויש גם פוקאל אים צליל חד זה מה שאתה אוהב

מאחורה - 6.5 MB Quart Discus למה זה חשוב לך רמקולים מאחורה ?

מגבר - JL Audio 500/5 נראה לי המון כסף

סאב - לא סגור עדיין, כנראה DLS "12.

השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים:

1. האם המחיר נראה סביר? ברור לי שאין מצב שרדיו מילנו יהיו הכי זולים, אבל אם אחרי ההנחה יש סטיה של יותר מ15% משאר המחירים בשוק אני אהיה קצת מאוכזב, כל דבר פחות מזה - לא מעניין אותי, אני רציתי כבר לגמור עם זה ולא שווה לי להתעסק עם זה יותר, גם הזמן שלי שווה לי כסף.

2. (לא פחות חשוב ואולי אף יותר) - האם מדובר בציוד טוב? אני בטוח (יותר נכון מקווה...) שזה לא ציוד "רמת כניסה", אבל האם מדובר בציוד שידוע כציוד טוב ביחס למחיר שלו? מה דעתכם על המערכת באופן כללי? יחסית למחיר אתה מקבל משהו טוב במחיר שמתקרב למחיר של היי אנד , כלומר זה לא גרוע , אבל בתקציב כזה עם קצת מאמץ ניתן להשיג מערכת כמעט קרובה להיי אנד

3. הסאב עדיין נושא פתוח - איש המכירות אמר שהסאב הזה הוא "Open Air" ושהוא יכול פשוט לשבת בבאגאג'. המתקינים אמרו שלא כדאי לי ושכדאי מאוד לשים בתיבה. היום יש לי סאב 12" של מגנאט עם תיבה ענקית שתופסת לי חצי מהבאגאג', נמאס לי ואני רוצה תיבה קטנה יותר, איזה סאב אתם הייתם משדכים למגבר שקניתי? איש המכירות הציע לי במקום הDLS סאב של איזן חברה גרמנית (Helix או משהו כזה) עם תיבה קטנה במחיר דומה לDLS, קחו בחשבון שלא מעניין אותי אומצי אומצי, אני שומע רוק מתקדם ו60' בעיקר (ביטלס, פלוייד, יס, קרימזון ושות') הייתי הולך או על פניקס גולד אוקטן או אל אדייר שיבא (יש כזה בפורום למכירה במחיר זול מאוד ).

הדעות שלי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

פשוט ולעניין.

יקר יקר יקר.

יותר מדיי יקר.

סתם לדוגמא היום אתה קונה ב 3600 ש"ח אופוס 150.4 .

למה 5 ערוצים בדיוק?

שלא נדבר על זה שאם כבר הייתי לוקח (אם אתה מתעקש לקנות אצלם דווקא) את ה DLS A5 שעולה בסביבות ה 4500 ש"ח (ככה צריך לעלות שם).

ואם כבר אז שיתנו לך בכסף הזה A7 של DLS.

הייתי מבין מחיר כזה על ה A6450 שלהם אבל על הסדרה הזו זה פשוט לא זה.

לגבי רמקולים , בוא נגיד שזו טחינה וניצול.

פורסם

אחלה סט הדיסקוס של mbquart ,

והטוויטרים שלו לא הורסים תאוזניים כמו שיש כמה אנשים שאומרים

לגבי ההתקנה נראה לי יותר מידיי יקר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
למה שאעלב, אחרי שהצ'ק הבנקאי כובד - אללה הוא אכבר. - מצדי היית גורס את הרכב ומאכיל אותו לכלבים.

רד סאונד?? אני אפילו כבר לא זוכר איך זה הגיע לשם.

אה, נראה אותך משקיע יותר במערכת אחרי שהוצאת את כל הונך על אוטו כזה. לך לקח שנתיים וחצי(!) להחליף אותה.

אני עשיתי את זה יום אחרי היציאה מהסוכנות.

ובקשר למחירים:

המחיר של המאגנאט זה בערך המקובל בשוק עבורם. לפחות ברדיו מילאנו.

ההתקנה - 800 שקל זה די סביר, אני זוכר כמה עבודה צריך על האוטו.

הסאב - לא מכיר את החברה, אבל נשמע קצת זול מדי בשביל להיות יותר טוב ממה שכבר יש לך.

יא בכיין - מה אתה מתגונן ;)

quote=liron27;1195336]תנסה לשמוע שם סאבים של JL AUDIO כמו W3,W6.[/quote

אני אבקש לשמוע, תודה.

Truejoker: תודה, לגבי עניין המאמץ - זה בדיוק העניין, אני לא רוצה לשקיע יום בשביל לחפש איפשהו משהו טוב יותר וללכת אחרי זה לחפש מקום שיתקין לי את זה, יום שלי שווה לי בערך חמישית מעלות המערכת, לרדיו מילנו הלכתי בשביל להתקין את ה CARPC שלי, הם פותחים עשרות A3 בשנה בשביל להתקין איתוראן ומערכות, הם יודעים בדיוק איפה יש כל קליפס וגם יש להם קליפסים ספייר אם משהו קורה. ידעתי שאני הולך למתקינים שלא נחשבים להכי טובים בתחום (למרות ששני החבר'ה שעבדו (ועדיין עובדים) על האוטו שלי יצירתיים ומקצועיים הרבה יותר ממה שחשבתי). מכוון שהחלטתי סופית ללכת לשם אני לא יכול (מבחינת לו"ז) לחפש מערכת ואחרי זה מקום שיתקין אותה (ויפתח שוב פעם את כל האוטו כולל פירוק כל המושב האחורי...)

בכל מקרה - תודה על ההבהרה לגבי מיצוב המערכת שלי ;)

פשוט ולעניין.

יקר יקר יקר.

יותר מדיי יקר.

סתם לדוגמא היום אתה קונה ב 3600 ש"ח אופוס 150.4 .

למה 5 ערוצים בדיוק?

שלא נדבר על זה שאם כבר הייתי לוקח (אם אתה מתעקש לקנות אצלם דווקא) את ה DLS A5 שעולה בסביבות ה 4500 ש"ח (ככה צריך לעלות שם).

ואם כבר אז שיתנו לך בכסף הזה A7 של DLS.

הייתי מבין מחיר כזה על ה A6450 שלהם אבל על הסדרה הזו זה פשוט לא זה.

לגבי רמקולים , בוא נגיד שזו טחינה וניצול.

אני לא מהמבינים בתחום, אבל אנגלית אני יודע:

The value-packed A-Series amplifiers feature the same patented Class D and Class A/B output technologies as the flagship "Slash" amplifiers

ה500/5 הוא המגבר (לא מונובלוק לסאב) הכי יקר בסדרת הslash...

לגבי עניין המחיר, אני מבקש לשים לב שכמו שכתבתי - על המחירים שכתובים קיבלתי בין 15% ל20% הנחה,

הreference עלו לי בערך 1450 ש"ח

הdiscus עלו לי בערך 950 ש"ח

המגבר עלה לי בערך 4600 ש"ח.

יצא לי לרחרח קצת ברשת - לא ראיתי מקומות זולים יותר, האם המחירים הרשומים מעלה עדיין "טחינה וניצול"?

פורסם

אהלן,

לדעתי מחירי ההתקנה סבירים יחסית למקום שהלכת אליו ואתה תהיה בלב שקט עם כל תקלה שאולי תצוץ, אם תהיה מרוצה מהמערכת זה שווה את הכל ואל תטריד את עצמך בשאלה אם המחיר הכללי הוגן או לא, הוא בטוח יותר יקר משאר השוק ואני אסתכן ואומר שאפילו ביותר מ15%, אבל לפחות יש לך לב שקט בכל הנוגע לאיכות ולאחריות ועל השניים האלו בדר"כ משלמים תוספת. בדר"כ נהוג לתת טיפ, אני נתתי לאחר יום עבודה משהו כמו 100 ש"ח למתקין אחד, תעשה את החשבון שלך.

בנוגע לרכיבים, המגבר מעולה מחברה טובה, לגבי הקומפוננטים אין לי דעה נחרצת אבל אולי כדאי שתבדוק עוד אפשרויות, בנוגע לסאב, ל-DLS יש סאבים טובים ויש פחות טובים, תברר איזה דגם בדיוק, אני הייתי ממליץ דווקא על 10" מסדרת המגנזיום שלהם, אם אני לא טועה הדגם זה MW110 או משהו דומה, לדעתי הוא יתאים לסוג המוזיקה שאתה שומע, אם אין לך כח לבדוק הרבה סאבים, תנסה לפחות את ה12W3 של JL, סאב עם המון ביקורות טובות.

איציק.

פורסם

תודה,

הכל מחובר ועובד, הסאונד נשמע מדהים,

בינתיים אני עם הסאב הישן, אני מחכה שיגיעו JL Audio בעוד שבועיים וייתכן שאני אשדרג אותו.

פורסם

עזוב אותך, אחלה סאב יש לך. ;-)

בוא לבקר בגרמניה במקום לבזבז כסף.

אה, ושאתה צריך מקום בבגאז', פשוט תוציא אותו - זה רק שני חוטים.

SERVUS

Passt scho...

פורסם

הבעיה עם הסאב הקיים שעקומת התדרים שלו מאוד צרה, הוא בעיקר מזיז אוויר בגלל המבנה של התיבה שלו (הוא באמצע התיבה)

אני רוצה סאב שנמצא בקצה ומייצר אמפליטודת תדרים שלא נראית כמו ראש חץ ;)

זה לא אומר שהסאב הקיים טוב או רע, זה אומר שהוא לא מתאים לסגנון מוזיקה שאני שומע.

בכל מקרה - מחשב באוטו זה ממש מגניב :)

• תוכן חדש...