Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצורך עבודת איטום בדלתות הקדמיות של הרכב שלי השתמשנו בפוליאריתן מוקצף שלאחר התייבשותו הוא נשאר בצורה ספוגית (רך ופחיס כזה) בניגוד לרוב הקצפים בשוק שמתקשים לגמרי. זה בא בשני מיכלים נפרדים שמערבבים ביחד נוצרת ריאקציה שיוצרת את הקצף.

עכשיו לעניין, נגמר החומר! וזה לא הספיק לכל מה שאני צריך...

איפה ניתן באזור המרכז להשיג את החומר הזה???

תודה.

פורסם

www.el-gad.co.il

או שזה www.elgad.co.il

ראיתי גם מקום חדש באזור הקניונים של ראשל"צ - או שזה היה רחוב ההגנה או שזה היה רחוב האצ"ל

עסק קטן שנקרא "חומרי פיברגלאס לתעשיה ולרכב" - אבל עדיין אין לי כתובת מדוייקת או טלפון. בהמשך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה היה הרעיון של השימוש בחומר בדלתות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום,

לצורך עבודת איטום בדלתות הקדמיות של הרכב שלי השתמשנו בפוליאריתן מוקצף שלאחר התייבשותו הוא נשאר בצורה ספוגית (רך ופחיס כזה) בניגוד לרוב הקצפים בשוק שמתקשים לגמרי. זה בא בשני מיכלים נפרדים שמערבבים ביחד נוצרת ריאקציה שיוצרת את הקצף.

עכשיו לעניין, נגמר החומר! וזה לא הספיק לכל מה שאני צריך...

איפה ניתן באזור המרכז להשיג את החומר הזה???

תודה.

איתמר, התשובה בהדגשה, אבל גם אני לא הבנתי איך זה אמור לעבוד\איך זה עובד. כלומר איך הפוליאריתן אוטם דלתות? אפשר תשובות מפותח השירשור?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הפוליאוריטן לא אוטם את הדלת לגמרי - זאת עוד שיטת בידוד

אתה עושה כאן משהו שיכול להיות לא בריא מבחינת הרכב - אני מבין שהשתמשת בפוליאוריטן שמורכב משני חלקים - תמיסה A ותמיסה B

הרשה לי לידע אותך שבדלת למטה יש חורי ניקוז למים שנכנסים דרך החריצים של החלון (דלת של רכב ממש לא אטומה למים)

הנוזל ששמת בבוודאי התנפח מלמטה כלפי מעלה - אלא אם כן פירקת את הדלת כולה ועשית את שפיכת הקצף כאשר הדלת שוכבת על מישור כלשהו.

- עדיין - תשים לב שלא סתמת את תחתית הדלת - חבל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל דאגה.

הבידוד מבוצע ע"י שמעון מסאונדסטורם.

החלק שעובר את התהליך הוא החלק הפלסטי (ריפודים) של הדלת. לאחר שהוא צופה בשכבת איטום סטנדרטית (יריעת זפת).

הדלת עצמה נאטמה ע"י שכבות של יריעות בידוד. אני לא מתכוון לדחוף את החומר הזה לתוך הדלת עצמה. זה רק ברווח שבין הריפודים לחלק הקרוב לנהג של הדלת.

פורסם

אני רק שאלה בבקשה.

האם לקצף הפוליארתן יש תכונות של בידוד רעש מיוחדות?

האם הצמר הצהוב של קירות הגבס לא עדיף?

ומה בדיוק התפקיד של הזפת? הרי לזפת יכולת בידוד נוזלים ולא אקוסטית?

אודה לכם באם תתיחסו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום רב.

מניסיון, קצף הפוליאריטן אינו חומר שנועד לאטום, אלא על מנת לצמצם את נפח הדלת במידה והוא גדול מידי עבור אלמנט כזה או אחר.

בנוסף, העבודה עם החומר מאוד מסוכנת, כי הוא נוהג להתפשט ולהתרחב, לרוב גם לכיוונים לא רצויים. אין להתפלא אם גם אחרי שבועיים יתגלו כל מיני מקומות שלפתע החומר "התעורר לחיים" והגיע אליהם. בכל מקרה, אין להרכיב את האלמנטים בדלתות, אלא רק לאחר שהחומר יבש באופן סופי (עשוי לקחת הרבה מעבר לזמן שרשום על האריזה).

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

טוב, מצאתי את החומר בחברה שנתן "כוח לנוס". אל-גד ברח' תובל 5 בת"א.

המחיר 150 ש"ח (כולל מע"מ) ל1.7 ק"ג. ותודה ל"כוח לנוס" !

רנזי - הדברים שציינת ידועים ונלקחים בחשבון. תודה!

סולל הדרך - הקצף אינו מיועד ספציפית לבידוד מפני רעשים אבל תורם במידה להוספת המסה והורדת ויברציות. ניתן להשתמש גם בחומרים ספוגיים וסופגים אחרים. לא ידוע לי לגבי הצמר אליו אתה מתייחס.

לגבי זפת, היריעות שהתייחסתי אליהן (וגם דומיהן כגון דיינמייט,סקונד סקין וכו') אינם מזפת כמו שמזפתים איתו גגות אלא תערובת גומי סינטטית ועוד חומרים שיש להם היכולת לספוג אנרגיה (במקרה זה אנרגיית קול). כנס לדוגמה לאתר של דיינמט: http://www.dynamat.com/ ותראה איך עובד העניין.

פורסם

אתה יכול לקרוא לי בשם הפרטי - אדי. אין על מה.

אף פעם לא חשבתי להשתמש בפוליאוריתן גמיש ליצירת שכבת בידוד לפנים של הדיפון - זה פשוט גאוני.

שמעון קוסטיק לדעתי בן אדם מבריק בצורה יוצאת דופן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...