Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן, אם אתם רוצים דוגמא טובה לרכב שמיוצר בארץ שפונה לנישה מסוימת מאוד, קחו את ה"טומקאר". זו יצירה פשוט גאונית לדעתי, ואם על אותו מרכב היו שמים מנוע 1200, מזגן , גג ודלתות, היה להם מוצר שהיה מחליף המון מהמכוניות של הסטודנטים ושל אנשים סתם משועממים.

פורסם
בכל אופן, אם אתם רוצים דוגמא טובה לרכב שמיוצר בארץ שפונה לנישה מסוימת מאוד, קחו את ה"טומקאר". זו יצירה פשוט גאונית לדעתי, ואם על אותו מרכב היו שמים מנוע 1200, מזגן , גג ודלתות, היה להם מוצר שהיה מחליף המון מהמכוניות של הסטודנטים ושל אנשים סתם משועממים.

אבל בדיוק את מה שאמרת עכשיו, כבר עושים, מזמן. התיאור שלך מדוייק, רק שהוא נמכר אם אני זוכר נכון, כמעט ב200K. ותקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

נכון, תאר לעצמך אם היו עושים את זה בצורה הרבה יותר מאסיבית...

היו יכולים להוריד עלויות בצורה מטורפת, ולמכור רכב ב40K

אני הייתי קופץ על זה ישר, כי כסטודנט אין הרבה רכבים יותר יעילים מזה.

לישראלים יש בעיה לשלם 80K שקל על אוטו עם דלתות מבד.

לא צודק?

פורסם

לא הבנת, התומקאר (גם) מיוצר עם תא נוסעים סגור מפלדה,דלתות קשיחות, עם מזגן, חלונות ושאר ירקות, מעבר לסגירות ברזנט למינהן.

פורסם

אבל הוא עולה הון תועפות. אם היו מייצרים יותר, היו יכולים להוריד את העלויות ליצרן וגם לצרכן. חוץ מזה אין תחרות כיום, אז מי שרוצה משהו כזה, חייב לקנות מהם במחיר מופקע, או לקנות באותו מחיר איזה ביואיק (אני לא יכול לחשוב על עוד אוטו ב200K)

פורסם

איזה יהלומים שמים באוטו הזה שהוא נמכר ב200 אלף?

עם כל הכבוד לציפוי מפח ומזגן

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם
חס ושלום, מזריקים פה לא מעט מוצרי פלסטיקה לגדולי היצרנים בעבר ובהווה, אפילו במפעל שלי ייצרו תבנית לוח שעונים לב.מ.וו, חלקים מסויימים לטויוטה, ידיות למרצדס ועוד הרבה...[/quote

את לוחות השעונים של קבוצת VAG מרכיבים אוטומטית בקמניץ (ואפילו , צחוק הגורל , במבנה שהיה מפעל טקסטיל יהודי )

רובוטים של ג.ב.י.ם כפר סבא .

פורסם

עוד יוזמה נפלאה של פרס.

ואני מאמין שהיוזמה הזו עוד תקרום עור וגידים, מיד לאחר הקמת המפעל שייצר את הגונדולות שישוטו בתעלת הימים.

פורסם

לחברים

חלפים לתעשיית הרכב יש כאן חיה ובועטת ,לפני שנה פורסם על חברת בת של תדיראן(אם אני זוכר נכון) אשר זכתה במכרז לייצור אגני שמן מאלומיניום עבור קונצרן ג'נרל מוטורס,הבעיה היחידה היא שכר המינימום הגבוה וההטבות הסוציאליות המבריחות כל יזם בר דעת,ולכן ייצור המוני לא נראה כאן

יגאל

פורסם

למה שיקימו עוד מפעל בארץ? שגם הוא יסגר הוא כמעט יסגר כמו תע"ר

נכון, תע"ר זה רק מפעל הרכבה אבל האבסורד הוא שסופה תוצרת תע"ר תעלה לך האזרח הקטן יותר מרנגלר מקורי.

או במילים אחרות תעשית רכב בארץ טובה אולי בתור רעיון לפנטזיה לא בתור רעיון מציאותי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

תע"ר היא חברה שמתנהלת ברשלנות וצריכה לשלם הון תועפות על פטנטים ושטויות כאלו. הרעיון הוא לעשות רכב חשמלי, שתאמין לי שמי שיוכל לייצר אותו בצורה אפקטיבית (פלסטיק, פלסטיק, פלסטיק) והמונית, יוכל לגלגל המון שטרות לכיס שלו, ואם לא יכנס לו במכנסיים, יוכל גם לשרוף את השטרות, כמו ווינצ'נזו פלוריו.

כמה זה כל כך קשה לייצר רכב שמופעל כמעט לגמרי על ידי מחשב? יש לנו את דור הפלייסטיישן, שמסוגלים לנהוג ככה במחשב, אז למה אי אפשר שהרכב יהיה פשוט מחשב עם SERVOS, שמתאים את עצמו לתנאים?

ככה לא צריך יותר מדי מערכות משוכללות, אלא פשוט מעבד טוב.

אין צורך בABS, ESP, ועוד מערכות, כי הכל דיגיטלי, והנהג שולט על הכל. זהו.

פורסם
פרשנות של גיל מלמד.

פרשנות רצופה בטעויות ובחוסר מידע.

לא רק שהטכנולוגיה קיימת כבר אלא שגדולי היצרנים בעולם מנסים לקבור אותה כבר שנים בעבור בצע כסף.

מוטי

פורסם

,הבעיה היחידה היא שכר המינימום הגבוה וההטבות הסוציאליות המבריחות כל יזם בר דעת,ולכן ייצור המוני לא נראה כאן

אין שום בעיה עם ייצור המוני כי דווקא בו לעלות העובד יש משמעות זניחה. מה שעולה המון זה הפיתוח והשיווק.

כשאתה שם מכבש שיחד עם השטאנס עולה כמה עשרות מליוני דולרים לייצור מכסה מנוע למשל הוא ישפוך לך כ 100 מכסים בשעה. בחישוב פשוט מאוד תראה שמרכיב העובד זניח לחלוטין (במידה ובכלל בחרת לשים עובד ולא רובוט).

בתעשיית החלקים (ולא החלפים אלא חלקים עבור היצרן המקורי) ישראל מאוד פעילה החל במכלולים שונים שמיוצרים בהרבה מאוד מפעלים בארץ ועד למפעל המגנזיום של קונצרן פולקסוואגן בים המלח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

40K ש"ח לטומקאר?

אולי 40K $, אחרי הנחת חבר/ קרנות השוטרים/ you (מחק את המיותר...).

ורכב עם מנוע חשמלי? מה, בלי טורבו...?

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...